Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 Vol.3
chow263 12:38 AM 09-22-12
作者: Kain:
GMSN2唔係光槍既咩?
野望系列神機
遊戲需要:-)
Kain 12:51 AM 09-22-12
LV4舊渣=95+50+70=215
LV4渣2=205+50+70=325
一定要神速死,唔可以俾人賺ASSIST:-)
修理部機損失更大
HI_Ricky 12:52 AM 09-22-12
新果幾部麻麻, 之後果D先叫好野
泰利 01:17 AM 09-22-12
遇到開場不停load的時候,係得我出唔到,定係全場人都出發唔到?
高級嘍囉 01:26 AM 09-22-12
作者: 泰利:
遇到開場不停load的時候,係得我出唔到,定係全場人都出發唔到?
剩係知12人場無限loading機會大啲。
ambrose35hk 01:40 AM 09-22-12
作者: 高級嘍囉:
剩係知12人場無限loading機會大啲。
呢排成日都無限loading........:-)
忍者 02:16 AM 09-22-12
見過有個HOST用GM CANNON,訓O係隻美迪亞上面係咁叫人集結,已經輸緊分
好在對面白痴硬攻,最後我方贏左

如果我係佢對面見唔出黎我又贏分,等完場算
cancerman 12:20 PM 09-22-12
有d人係亂咁叫集結支援,
入左沙漠峽谷唔夠打就出返黎啦,
叫我地幾部支援機入去集結冇著數喎。
VICT 06:31 PM 09-22-12
作者: cancerman:
<間唔中行入小路既支機
有一隻萬用or格機幫拖就射得好開心
高級嘍囉 07:02 PM 09-22-12
作者: VICT:
<間唔中行入小路既支機
有一隻萬用or格機幫拖就射得好開心
如果係1對1我真係唔好意思叫救命。
如果被圍,支機行到入黎都死得,之後輪到佢。
VICT 07:07 PM 09-22-12
如果係1對1我真係唔好意思叫救命。
如果被圍,支機行到入黎都死得,之後輪到佢。
不過有一樣野我又係覺得好奇怪
街場好多人好似當小路一定冇人入去
好啦
齊齊唔入
對面行小路入去放炸彈之後又全部一齊行晒番去
咁點解一開始一個人都唔入去:-)

又係個句
人地放左炸彈你先番去已經為時已晚
不如一齊衝出去殺多人兩隻/炸番人
高級嘍囉 07:20 PM 09-22-12
作者: VICT:
不過有一樣野我又係覺得好奇怪
街場好多人好似當小路一定冇人入去
好啦
齊齊唔入
對面行小路入去放炸彈之後又全部一齊行晒番去
咁點解一開始一個人都唔入去:-)

又係個句
人地放左炸彈你先番去已經為時已晚
不如一齊衝出去殺多人兩隻/炸番人
小路作戰個人技術要求好高,人太多又發揮唔到戰力。
VICT 07:21 PM 09-22-12
小路作戰個人技術要求好高,人太多又發揮唔到戰力。
6隻一齊衝小路好好玩咖:-)
同其他gaf友試過 xd
chow263 12:53 AM 09-23-12
頭先連玩兩舖炒緊人3000分都俾個host完場前1~兩分鐘到拔線收場:-)

跟手俾人炒43xx分但又唔見我呢邊總分排包尾既host拔:-)

係岩岩夠錢+夠圖開傳說中既舊渣叫囉返個安慰獎:-) [不過又係副acc]
VICT 12:57 AM 09-23-12
作者: chow263:
頭先連玩兩舖炒緊人3000分都俾個host完場前1~兩分鐘到拔線收場:-)

跟手俾人炒43xx分但又唔見我呢邊總分排包尾既host拔:-)

係岩岩夠錢+夠圖開傳說中既舊渣叫囉返個安慰獎:-) [不過又係副acc]
所以我玩連幫自護都冇所謂
不過一定會選host個隊 :-)
起碼贏左有得繼續打, 輸先走人
cancerman 01:04 AM 09-23-12
咁快見人有LV4舊渣
siuterry 02:09 AM 09-23-12
作者: cancerman:
睇下用咩機姐,
同埋我覺得叫支援,
有時你唔幫手都話到比你知有敵人係入面.
有可能有人會去放炸彈
chow263 02:34 AM 09-23-12

研究完部低級跑車:-)...

除左放炸彈+搶據點外最標準既用法應該係衝上去被秒殺製造破錠俾shiper:-)?
泰利 04:26 PM 09-23-12
打左 881 場, 呢場大敗5千幾分, 終於得到高達 :-)

第888場可以用來出擊 :-)
luckyasdz 04:03 PM 09-24-12
新兵加入@@...希望可以同各大大一齊玩..
一般晚上11點出現, 有咪. 你地通常點樣約戰架...
忍者 05:58 PM 09-24-12
今日打左兩場都最後贏返...
有一場係最後LOSE 50分,LAST一秒自己人打跌對面部狙我補鎗+隊友另外又殺多隻,贏返

另一場係一直輸,打到最後30秒贏600分一齊叫後退
我望一望個個都大把血冇得輸...

宜家格機冇用O架喇....D BR兩鎗爆你腳...邊有得以前咁夾硬追
Kain 11:41 PM 09-24-12
初用陸吉WR用180炮,用法似狙吉
甲又厚D,行又快D,感覺良好
泰利 12:13 PM 09-25-12
作者: luckyasdz:
新兵加入@@...希望可以同各大大一齊玩..
一般晚上11點出現, 有咪. 你地通常點樣約戰架...
歡迎,呢度感覺不到重有幾多人約戰,我都只是打街場算。
siuterry 04:33 PM 09-25-12
主要因為好難揾到一個開房唔lag 的房主
泰利 07:48 PM 09-25-12
無辦法,點都唔夠d試玩片段咁流暢。
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後

返回主題版面