Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-03-13, 08:29 PM   #3676
jaycom
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: pet3 查看文章
你不會是購買中文版遊戲之後去日服dl 日文dlc吧...........
無錯,係中文版來,日版貴ma
我明了!即是說中文版要係返香港區下載,日文版唔洗分區

舊 07-03-13, 11:22 PM   #3677
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
因為討鬼傳

PSV本週銷量回升至3萬部

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-13, 11:39 PM   #3678
Orphan
Game Master

註冊日期: Oct 2002
做乜...

2013/09/26 クロノス・マテリア
2013/09/26 るいは智を呼ぶ
2013/09/26 英雄伝説 閃の軌跡
2013/09/26 古色迷宮輪舞曲~La Role de fortune~
2013/09/26 無双OROCHI2 Ultimate
2013/09/26 日本プロ麻雀連盟公認 もっと20倍!麻雀が強くなる方法 -初中級者編-
2013/09/26 日本プロ麻雀連盟公認 とことん麻雀!女流プロに挑戦!徹萬女神スペシャル
2013/09/26 三國志12 with パワーアップキット
Orphan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-13, 01:23 AM   #3679
雙日
Game Master

註冊日期: May 2002
我想請問,我玩一些對應網絡對戰既PSV遊戲,選擇MUTE ALL,係咪自已把聲都唔會傳出去?

如果唔得,點樣先可以令自己把聲傳唔到比人?

雙日 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-13, 08:14 AM   #3680
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: knight-philip 查看文章
但是這些不是跟PSN ACC的嗎?
只是刪user應該不會delete上面的東西吧

只不過再用vita綁acc的話原本買了的東西會把vita認成新機,多消耗一台share用機這樣吧
我咁講是想讓他知道
轉了帳號後
新帳戶會無哂上一帳戶的東西

當然...你有做好哂備份的話
第時轉回同一帳戶再用回備份是可以有番....

但帶不到去其他帳號

引用:
作者: jaycom 查看文章
無錯,係中文版來,日版貴ma
我明了!即是說中文版要係返香港區下載,日文版唔洗分區

明明在1. 有講中文版一定要港服.....

引用:
作者: Orphan 查看文章
做乜...

2013/09/26 クロノス・マテリア
2013/09/26 るいは智を呼ぶ
2013/09/26 英雄伝説 閃の軌跡
2013/09/26 古色迷宮輪舞曲~La Role de fortune~
2013/09/26 無雙OROCHI2 Ultimate
2013/09/26 日本プロ麻雀連盟公認 もっと20倍!麻雀が強くなる方法 -初中級者編-
2013/09/26 日本プロ麻雀連盟公認 とことん麻雀!女流プロに挑戦!徹萬女神スペシャル
2013/09/26 三國志12 with パワーアップキット
你再看看ps3.........
日本遊戲商有病OTL

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-13, 11:10 AM   #3681
jaycom
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:

明明在1. 有講中文版一定要港服.....
Sorry 一時睇唔到

舊 07-04-13, 09:40 PM   #3682
nick8861
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
想入手psv, 有d問題想問各位機主

1.日版game香港入手困難度?
2.大多數game要online pass?
nick8861 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-13, 10:30 PM   #3683
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: nick8861 查看文章
想入手psv, 有d問題想問各位機主

1.日版game香港入手困難度?
2.大多數game要online pass?
日版係香港好易買到 有時易過買行版
有online連線既真係好多都要online pass
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-13, 12:55 AM   #3684
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
由其而家D行版極速比人車哂上大陸你想一出就買到都幾難....

舊 07-06-13, 12:47 AM   #3685
nick8861

引用:
作者: tung999 查看文章
日版係香港好易買到 有時易過買行版
有online連線既真係好多都要online pass
仲有個問題, online server有分區的嗎?
日版online只會揾到日版用家?
nick8861 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-13, 12:17 PM   #3686
Zine

引用:
作者: nick8861 查看文章
仲有個問題, online server有分區的嗎?
日版online只會揾到日版用家?
多數都係睇語言分SERVER
你用港PSN玩行日GAME都同到日版人連
Zine 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-13, 12:50 PM   #3687
拉辛斯基
Game Master
Evertonian

PSN  IDradzinskiJP
想問下大家邊度仲有正版psp1000 電賣
感激不盡
拉辛斯基 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-13, 04:36 PM   #3688
Orphan
Game Master

註冊日期: Oct 2002
可靠消息日本白機本月內停產

我部黑機跌到崩晒
係咪時候買部冇sim lock行白3G賀一賀佢
Orphan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-13, 08:53 AM   #3689
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
話說而家出行機多數要跟幾多隻game
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-13, 11:47 AM   #3690
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: gingq7 查看文章
邊度仲使跟game架
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-13, 12:23 PM   #3691
gingq7

引用:
作者: tung999 查看文章
邊度仲使跟game架
咁好
最怕被老屈要埋d唔岩玩既game
舊 07-10-13, 05:19 PM   #3692
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
最近online store做緊promote, 因為好耐冇落場睇價, 唔知算唔算抵, 但跟機果隻就超雞肋
唔要賣出去一舊都或者有人要卦...

此篇文章於 07-10-13 05:22 PM 被 now_loading 編輯。
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-13, 05:29 PM   #3693
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
咁好
最怕被老屈要埋d唔岩玩既game
藍店買機好似要買隻game,不過冇限買邊隻,只要佢有現貨就得
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-13, 05:38 PM   #3694
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
引用:
作者: now_loading 查看文章
最近online store做緊promote, 因為好耐冇落場睇價, 唔知算唔算抵, 但跟機果隻就超雞肋
唔要賣出去一舊都或者有人要卦...
[/IMG]
前兩日在藍店出機
黑機 1590 跟晒圖中堆野,加多114有8GB
其他色淨機1590, 紅藍加100, 無得加優惠買果堆野
有港伏個email promo code 平多100 到 13/7

唔洗食game

此篇文章於 07-10-13 05:41 PM 被 assy 編輯。
assy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-13, 08:20 PM   #3695
gingq7

引用:
作者: assy 查看文章
前兩日在藍店出機
黑機 1590 跟晒圖中堆野,加多114有8GB
其他色淨機1590, 紅藍加100, 無得加優惠買果堆野
有港伏個email promo code 平多100 到 13/7

唔洗食game
orz, 當年開港伏psn個email係假的
舊 07-10-13, 08:22 PM   #3696
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
orz, 當年開港伏psn個email係假的
可以轉email吧

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-13, 08:39 PM   #3697
gingq7

引用:
可以轉email吧
改了
我本來以為係login名無得改

雖然都應該收唔番個promo code
舊 07-10-13, 09:40 PM   #3698
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
引用:
改了
我本來以為係login名無得改

雖然都應該收唔番個promo code
六月時send的,你要我可以pm你

舊 07-10-13, 10:32 PM   #3699
gingq7

引用:
作者: assy 查看文章
六月時send的,你要我可以pm你
舊 07-11-13, 02:37 PM   #3700
xeno
○9

註冊日期: Feb 2003
想問下
如果一個港版特典code,用PS3 down落黎
再send去一部日本psn既vita度
可唔可以偷雞用到?

客人是神, 所以他們不是人
唔支持我地既就係愚民
xeno 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Ps vita 曰版大約几時度會反貨呀?16/12前 可否反貨?? Allen TAKAMINA 手提遊戲機討論版 16 12-01-11 10:02 AM
[PSV] DJMAX Technika FOR PS Vita 月之民 ̄▽ ̄ 手提遊戲機討論版 10 09-11-11 11:31 PM

現在的時間是 08:56 PM

手機版 | APP版