Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-14-17, 12:07 PM   #36851
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:
作者: teealpha 查看文章
mo chin

FGO除左福袋之外我冇課過,5星主要都係儲石同符抽出黎

福袋記憶中好似出過三次(?)
第一次係STORY POOL必出一5星
第二次係分開三騎同四騎兩個POOL
第三次係分七職開POOL

術職我都有考慮過,不過孔明唔係話想中就中,我自己又有C狐,中到高僧少女就唔係咁好啦……
殺職POOL原本係最安全果個池,不過佢就將最大伏兵白貞塞埋入去
第一次係STORY POOL必出一5星
https://kazemai.github.io/fgo-vz/eve...pybag2016.html

第二次係分開三騎同四騎兩個POOL
https://kazemai.github.io/fgo-vz/news_160729a.html

第三次係分七職開POOL
https://kazemai.github.io/fgo-vz/news_161230.html

無可能有lor...

舊 06-14-17, 12:07 PM   #36852
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
白貞比黑貞漂亮

佢強化後好像好難打死佢

第2次我應該4騎比較好

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, P3F(9月?)
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗

此篇文章於 06-14-17 12:11 PM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 12:09 PM   #36853
Game Master
F=MA

Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:
作者: Sar8 查看文章
自己冇白貞既話而家暗殺pool的確最穩陣....
但而家白貞改左咁應該唔會再咁擺....
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
佢d新class全部都限定
我估都係JJ2選1

抽福袋我覺得最抵抽係狂,其次騎
永不落空
術就睇你有冇孔明

分職佢唔放白貞落去
=JACK子必中
一係佢出多隻故事RULER同故事殺職
一係福袋又唔分職淨保底

舊 06-14-17, 12:10 PM   #36854
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
佢d新class全部都限定
我估都係JJ2選1

抽福袋我覺得最抵抽係狂,其次騎
永不落空
術就睇你有冇孔明
可能下次新玩法
打亂種
7個pool平均分配每個有隻伏

舊 06-14-17, 12:12 PM   #36855
psidef
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: Sar8 查看文章
自己冇白貞既話而家暗殺pool的確最穩陣....
但而家白貞改左咁應該唔會再咁擺....
我覺得冇關係, 如果一日唔放限定入福袋, 又要分職, 咁冇理由俾個必中傑克Pool你抽.

舊 06-14-17, 12:13 PM   #36856
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
誰說白J較漂亮!
而且黑J有顏藝

舊 06-14-17, 12:14 PM   #36857
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: hell & heaven 查看文章
但係福袋除左沖田有擺過限定入去咩?
福袋派意思系只課福袋,唔系福袋出酒吞

舊 06-14-17, 12:15 PM   #36858
Game Master
F=MA

引用:
作者: pet3 查看文章
白貞比黑貞漂亮

佢強化後好像好難打死佢

第2次我應該4騎比較好
一定4騎啦

3騎果邊伏到爆...

舊 06-14-17, 12:16 PM   #36859
Game Master
F=MA

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
福袋派意思系只課福袋,唔系福袋出酒吞
福袋派哦~

我終於明
福袋, 派

舊 06-14-17, 12:17 PM   #36860
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
我相信正常人都唔會抽3騎

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 12:22 PM   #36861
Crazy Gamer
馬弓手

引用:
有人為白槍抽架

舊 06-14-17, 12:26 PM   #36862
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: pet3 查看文章
白貞比黑貞漂亮
佢強化後好像好難打死佢
第2次我應該4騎比較好
冇Jack的話殺袋冇得輸
中左Jack當然最好,白貞就算未改寶具都唔差小弟覺得
起碼小弟無課賬6、7章+CCC ev都系靠盾妹白貞做坦,加一隻攻擊手黎通關,果時系未改寶具
依家改埋寶具打1.5新宿直頭覺得盾妹白貞永遠都會系正選

舊 06-14-17, 12:27 PM   #36863
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
引用:
作者: 6078 查看文章
有人為白槍抽架
不正常人 /

舊 06-14-17, 12:32 PM   #36864
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

我就唔敢喇...一陣又出金閃閃friend就喊都無謂
我用黑槍/

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

舊 06-14-17, 12:40 PM   #36865
Crazy Gamer
馬弓手

殺POOL抵抽前題係無白J

引用:
我就唔敢喇...一陣又出金閃閃friend就喊都無謂
我用黑槍/
上次我一隻恆常槍都無走左去抽諗住出基友都好吖....
福袋永遠當佢會出你最唔想出果隻就對了

舊 06-14-17, 12:58 PM   #36866
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
引用:
有人為白槍抽架
引用:
作者: psidef 查看文章
不正常人 /
不正常人+1 /
最終獲得文明破壞者一名……成手都係劍職
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 01:06 PM   #36867
teealpha

引用:
殺POOL抵抽前題係無白J

上次我一隻恆常槍都無走左去抽諗住出基友都好吖....
福袋永遠當佢會出你最唔想出果隻就對了
殺職有JACK真係冇得輸,就算本身有隻當寶具UP都係唔錯選揀
白J其實唔算太差,兩圍同寶具效果都係5星級數,係佢三技真係廢咁解……

七職POOL入面除左殺職之外我覺得次選就係狂職POOL,黑狗、三公都係好野,難J就……自己將就下啦,話晒狂職都有個狂化俾佢攻擊力補底,放寶具就冇佢份啦
舊 06-14-17, 01:29 PM   #36868
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

掉番轉諗,寶具傷害輸出人人都做到,減寶具威力淨係得南丁同正太金閃做到
就算抽到南丁都冇壞b

舊 06-14-17, 01:31 PM   #36869
teealpha

引用:
掉番轉諗,寶具傷害輸出人人都做到,減寶具威力淨係得南丁同正太金閃做到
就算抽到南丁都冇壞b
點解個前題唔係諗「如何唔駛食對家招寶具」
舊 06-14-17, 01:35 PM   #36870
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

咁有無敵貫通同防禦力無視嘛,總有萬一(天草,黑白槍etc)
雖然我知道大家都係搵梅林按1個制就搞掂

舊 06-14-17, 01:43 PM   #36871
Crazy Gamer
馬弓手

升白J寶具我寧願升騎/法甚至狂都好

莉莉絲:......
不過睇返幼金寶5上到90%down,都幾堅:0
但考慮戰力都係出莉莉+難J sosad

舊 06-14-17, 01:57 PM   #36872
gingq7

註冊日期: May 2008
白貞寶1去寶2提升好多, 加防由5%變15%
我白貞寶1,無傑克, 應該都係會搏多次殺池, 除非隻不夜城殺職仲勁過傑克
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 02:24 PM   #36873
Crazy Gamer
馬弓手

白J寶3了

都好難勁過JACK....無得搞
會抽既POOL應該會中難J/陳小姐/白J

舊 06-14-17, 04:25 PM   #36874
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
無課寶4既白貞表示:...

>加防由5%變15%

叫好過無啦

防御力UP 変成ダメージカット3回仲好...

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー

此篇文章於 06-14-17 04:30 PM 被 Eclair 編輯。
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 04:30 PM   #36875
Game Master
F=MA

好勁架...
同學妹梅林一隊
疊防快又回到血

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 09:51 AM

手機版 | APP版