Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 43 93 133 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 153 193 243  ... 最後
電視遊戲討論版>Xbox One 情報區
八仙果 04:05 AM 10-28-14
作者: ahleung:
個活動大約係, 今年5-6月左右續1年金會員, 然後10-12月左右嚮XBONE login, 就會送呢兩隻game.

續金果陣未買XBONE都得.
作者: GTO:
我頭先裝左個xbox one apps
見到訊息 ,話我gold rush 期間成為金會員,送左隻 ryse 同 killer instinct UE 比我,
um....我想問其實係咩活動,因為我個金會員應該係360果時買落未完....
哈,我就係因為呢幾隻 games 繼了金會員,
可以玩到 2016 ……
GTO 08:17 AM 10-28-14
作者: ahleung:
個活動大約係, 今年5-6月左右續1年金會員, 然後10-12月左右嚮XBONE login, 就會送呢兩隻game.

續金果陣未買XBONE都得.
咁我真係負碌.... 因為我記得係我係4月尾完金會員,然後先去買

點都好啦,有多2隻game 玩
taikin0901 10:49 AM 10-28-14
作者: GTO:
咁我真係負碌.... 因為我記得係我係4月尾完金會員,然後先去買

點都好啦,有多2隻game 玩
我到而家都未收到code
八仙果 06:38 PM 10-28-14
作者: taikin0901:
我到而家都未收到code
有冇用主機 log-in 過?
taikin0901 09:26 PM 10-28-14
作者: 八仙果:
有冇用主機 log-in 過?
每日都有開機玩
Ryan236 12:39 AM 10-29-14
剛入手咗xbox one,請問一下,下載緊野,關機後會否繼續下載?以前360係可以的
シェンムー 01:33 AM 10-29-14
岩岩行左轉秋葉原 , xbo d game 少得可憐 , 有都係放係d 死角位, 慘
應該會係果邊執隻FORZA 5 同SO 日版返黎XD
1pi 05:19 PM 10-29-14
xbone 點樣可以截圖?
ahleung 05:31 PM 10-29-14
作者: 1pi:
xbone 點樣可以截圖?
未有呢個功能
(無錯, 可以截片, 但不能截圖.......)

話遲D會加番.
Akira1205 12:01 AM 10-30-14
作者: D-Joe:
呢個唔知香港出唔出
http://majornelson.com/2014/10/15/xb...wo-free-games/
呢個如果有的話, 係500GB...?
其實500GB係咪真係唔夠用?
mrk 12:57 AM 10-30-14
作者: Akira1205:
呢個如果有的話, 係500GB...?
其實500GB係咪真係唔夠用?
現在夠,遲下點都唔夠用啦!
Reticence 11:40 AM 10-30-14
作者: D-Joe:
呢個唔知香港出唔出
http://majornelson.com/2014/10/15/xb...wo-free-games/
我都想買呢set....但香港冇消息既
ngunng1 12:56 PM 10-30-14
作者: Reticence:
我都想買呢set....但香港冇消息既

http://www.qk123.com/2014/10/xbox-on...s-creed-unity/
聖鬥士星矢 04:00 PM 10-30-14
作者: 山內 一典:
岩岩行左轉秋葉原 , xbo d game 少得可憐 , 有都係放係d 死角位, 慘
應該會係果邊執隻FORZA 5 同SO 日版返黎XD
日本人根本眼尾都唔會望吓部XBOX, 話之你有幾多好GAME都好, 總之係"無視"佢嘅存在... 不過話時話, 好多XBOX 同XBOX 360嘅舊GAME二手價可以去到好高, 或者都有一批小眾FANS...
Hello MiMi 04:08 PM 10-30-14
作者: mrk:
現在夠,遲下點都唔夠用啦!
佢比1TB 你都無意思
估計都係成本較低既 5400rpm HDD

有心玩買隻 7200rpm 2.5" 1TB (HGST)
or 要插火牛既Destop external HDD 會更快
シェンムー 04:56 PM 10-30-14
作者: 聖鬥士星矢:
日本人根本眼尾都唔會望吓部XBOX, 話之你有幾多好GAME都好, 總之係"無視"佢嘅存在... 不過話時話, 好多XBOX 同XBOX 360嘅舊GAME二手價可以去到好高, 或者都有一批小眾FANS...
真係, 有d 鋪直頭完全唔賣 , 隻SUNSET Overdrive 今日日版出都唔太見有得賣
隻首都高同堆shooting 真係好甘下 !
mrk 05:03 PM 10-30-14
作者: Ryan236:
剛入手咗xbox one,請問一下,下載緊野,關機後會否繼續下載?以前360係可以的
會,你唔好熄Router或者modem就得!
龍寶寶 05:58 PM 10-30-14
作者: 山內 一典:
真係, 有d 鋪直頭完全唔賣 , 隻SUNSET Overdrive 今日日版出都唔太見有得賣
隻首都高同堆shooting 真係好甘下 !
無計,現實D講,XBONE現在係香港只係小眾玩意,所有GAME場都係PS3+4天下,要多D GAME鋪有多D XBONE GAME可能代理要出多D力先得,總之XBONE就係要長期苦戰
シェンムー 10:34 PM 10-30-14
係河口湖間BOOKSKAOH執到隻FORZA 5 日版限定全新,幾平 , ¥83xx 賣到¥3999, 出兩個月已經散
幫FD入多隻龍如維新中古
隻SUNSET Overdrive竟然賣晒,要返新宿買嚕

ai. 10:59 AM 10-31-14
Killer Instinct碟版包唔包灑SEASON1同2的東西?
(SEASON2出灑未?)
mrk 11:49 AM 10-31-14
作者: 龍寶寶:
無計,現實D講,XBONE現在係香港只係小眾玩意,所有GAME場都係PS3+4天下,要多D GAME鋪有多D XBONE GAME可能代理要出多D力先得,總之XBONE就係要長期苦戰
認同+1
老實講,除左首發個批、同今年Halo系列之外,直至明年6月E3前,感覺XBOX ONE都真係冇咩吸引力的獨占作引到人買!

PS1:加上本身PS4個Share系統真係做得好好,搞到D跨平台大作個個走去買PS4版算!
PS2:呢到有冇人兄對12月個卡拉OK@DAM App有興趣??
ahleung 11:53 AM 10-31-14
11月金免game
http://majornelson.com/2014/10/30/xb...november-2014/

XBONE:
Volgarr the Viking (新indie game)

XB360:
Viva Pinata Trouble in Paradise (模擬建設? 育成?)
Red Faction Guerrilla
rokuna 01:55 PM 10-31-14
作者: mrk:
認同+1
老實講,除左首發個批、同今年Halo系列之外,直至明年6月E3前,感覺XBOX ONE都真係冇咩吸引力的獨占作引到人買!

PS1:加上本身PS4個Share系統真係做得好好,搞到D跨平台大作個個走去買PS4版算!
PS2:呢到有冇人兄對12月個卡拉OK@DAM App有興趣??
One 都有 family game share嫁。

不過佢地無點宣傳。

真係唔知佢地想點
D-Joe 02:09 PM 10-31-14
官方facebook岩岩先講sosad
https://www.facebook.com/xboxhk/posts/10152606198509900
ahleung 02:40 PM 10-31-14
作者: ai.:
Killer Instinct碟版包唔包灑SEASON1同2的東西?
(SEASON2出灑未?)
呢隻?
http://www.play-asia.com/killer-inst...n-70-84nl.html

只包Season1 八個角色 + Season2 一個角色
第一 ... 43 93 133 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 153 193 243  ... 最後

返回主題版面