Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 41 91 131 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 151 191 241  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
b_boy 06:44 PM 07-19-18
作者: abingo:
正路守果陣係全程hold01開3隻復仇殺腳
點都谷唔到咁高武
頂唔順仲有偉大既漢之意地
IC, 唔玩送頭
darkvolver 10:34 AM 07-20-18
經昨日一戰,距離董卓只有4個印仔,可以休息下。另外發現在人地門前玩白馬都幾好推。

Sent from my iPhone using Gaforum
MR.CD-ROM 04:14 PM 07-23-18
新VER
8月7日稼動
柚原このみ 10:07 AM 07-24-18
新ver前緣Double打滿佢
LR猫 05:37 PM 07-24-18
作者: 柚原このみ:
新ver前緣Double打滿佢

董卓都未打齊印
darkvolver 10:43 PM 07-24-18
作者: LR猫:
董卓都未打齊印

好在上星期打埋董卓,可以等patch。

Sent from my iPhone using Gaforum
番薯勤 08:33 AM 07-25-18
晉如果當新勢力出唔知又會有咩古怪系統
又麻煩又冇得混色
LR猫 09:49 AM 07-25-18
作者: 番薯勤:
又麻煩又冇得混色

話唔埋又出返逆境呢,所以先刪咗兵法嘅同盟
番薯勤 01:08 PM 07-25-18
話唔埋又出返逆境呢,所以先刪咗兵法嘅同盟
都有可能 迫人用計解士氣
不過都係冇得混色
未出嘅系統仲有亂計 連計 旋略 夠出多3個勢力
柚原このみ 05:39 PM 07-25-18
大會又士氣上升
新版應該Set返3.59速掛
而家一埸開得幾次計
MR.CD-ROM 06:58 PM 07-25-18
加番軍師系統
無法玉咪兵書囉
LR猫 01:13 AM 07-26-18
作者: 柚原このみ:
大會又士氣上升
新版應該Set返3.59速掛
而家一埸開得幾次計
3.59速漢鳴會屈到嘔血
darkvolver 08:49 AM 07-26-18

又麻煩又冇得混色

晉朝有沒有陶淵明?

不死身的出木杉 07:47 PM 07-26-18
作者: darkvolver:
晉朝有沒有陶淵明?

三國時代(狹義220年-280年,廣義184年、190年、208年-280年。)

陶淵明(不詳約352或365或369年-427年)

所以不可能有
6eo 08:20 PM 07-26-18
董卓都未打齊印
you are not alone

發現我原來差20印, 得番一日放棄
番薯勤 08:54 PM 07-26-18
作者: 不死身的出木杉:
三國時代(狹義220年-280年,廣義184年、190年、208年-280年。)

陶淵明(不詳約352或365或369年-427年)

所以不可能有
3代荀灌
晉朝人

psidef 09:17 PM 07-26-18
3代荀灌
晉朝人

荀灌係西晉人......Ok嘅

陶淵明係東晉人
柚原このみ 11:55 PM 07-26-18
作者: iamleoluk:

等之後龍玉店上架再強化入返囉
darkvolver 09:32 AM 07-27-18
講老實晉朝有什麼名人先?金裝四大才子?

hidelemon 11:01 AM 07-27-18
晉朝咪3國末年個堆
SR羊祜
MR.CD-ROM 11:08 AM 07-27-18
作者: darkvolver:
講老實晉朝有什麼名人先?金裝四大才子?

劉琨祖逖
聞雞起舞呀
darkvolver 07:40 PM 07-27-18
突然多了好多人玩,天下統一

LR猫 10:38 AM 07-28-18
作者: iamleoluk:

係繁忙之中衝咗去觀廣打咗場電腦出八個印仔齊咗
darkvolver 10:46 AM 07-28-18
係繁忙之中衝咗去觀廣打咗場電腦出八個印仔齊咗

董卓加多把6攻以上的弓傍住又真係幾惡。

b_boy 12:15 PM 07-28-18

差不多可是9拍計
第一 ... 41 91 131 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 151 191 241  ... 最後

返回主題版面