Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 06-23-14, 02:10 PM   #326
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
今晚係咪仲有票站開?

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-14, 02:11 PM   #327
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: sugihara 查看文章
今晚係咪仲有票站開?
只有城市大學

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-14, 05:25 PM   #328
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
環球_報今日社論充份表現出中國傳統

跌左落地拿番堆沙:0)

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-14, 05:31 PM   #329
Chris Redfield
God of Gamer
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
作者: 風音 查看文章
環球_報今日社論充份表現出中國傳統

跌左落地拿番堆沙:0)
佢不嬲好厚多士啦

自己國內都未做到就黎管人

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-14, 05:34 PM   #330
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
70萬邊夠我13億多:0)

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-14, 06:36 PM   #331
小嘉
The One

周融話電子投票好兒戲
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-14, 07:02 PM   #332
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
咁咩投票先唔兒戲
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-14, 07:13 PM   #333
クリス.レッド

Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
分明唔抵得人地有咁多人啦
自己開fb時話閒閒地都有十萬,點知

http://www.post852.com/%E3%80%8C%E5%...5%B8%E5%81%9A/

另外,照稿讀都讀錯,有冇搞錯

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-14, 07:33 PM   #334
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
條片
http://hk.apple.nextmedia.com/realti...40622/52615852

佢個正義聯盟面書 d回應

https://www.facebook.com/pages/%E6%A...490084?fref=ts

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-14, 07:39 PM   #335
小嘉
The One

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
咁咩投票先唔兒戲
由手機版發出
689 果種可能唔兒戲
舊 06-23-14, 08:12 PM   #336
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: 小嘉 查看文章
周融話電子投票好兒戲
佢段片就唔兒戲勒

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-14, 08:24 PM   #337
小嘉
The One

估唔到周融腦退化得咁利害
好彩當年港台OUT左佢
舊 06-23-14, 09:23 PM   #338
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
HOCC支持私煙絕食

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-14, 09:50 PM   #339
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

引用:
作者: 小嘉 查看文章
估唔到周融腦退化得咁利害
好彩當年港台OUT左佢
我成日話『被逼』頼鞋底唔可恥
因為你係『被逼』
唔係人人都可以做到士可殺、不可辱

最可恥係明知隻鞋底係屎係尿
都要爭住去頼0既人
以Lee班又個個都生活無憂
有D有財有勢
有D有頭有面

有人材唔做就去做奴才

舊 06-23-14, 11:13 PM   #340
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
救命, 私煙bb後援會個FB....
要貼可能要貼02區

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝

此篇文章於 06-23-14 11:15 PM 被 W!LL 編輯。
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-14, 11:25 PM   #341
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

引用:
作者: W!LL 查看文章
救命, 私煙bb後援會個FB....
要貼可能要貼02區
咁堅?
好有興趣

舊 06-24-14, 12:02 AM   #342
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: ★星人44★ 查看文章
咁堅?
好有興趣
引用:
作者: W!LL 查看文章
唔知有冇貼錯區, 各位小心
我覺得似被捉住剪頭髮多d

舊 06-24-14, 12:13 AM   #343
クリス.レッド

依家每日都不斷有笑料出現

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 06-24-14, 01:40 AM   #344
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
私煙bb 咁好肉地, 抬上山都夠食幾日啦,

佢身上 D 脂肪閒閒地餓足一個月都未燃燒完

餓一日就想收工? 乜咁唔專業呀

舊 06-24-14, 03:53 AM   #345
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
要人工呼吸????
內容驚嚇

一諗起佢話絕食, 第二日689就休假真係笑到我

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝

此篇文章於 06-24-14 04:16 AM 被 W!LL 編輯。
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-14, 04:37 AM   #346
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
肥屍大隻,絕食得果1日就死咁~
難為之前D100同教國敎果班人~

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-14, 12:19 PM   #347
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
其實講兒戲, 點夠政府o既一屋十九幾戶唔同姓o既兒戲呀 ~

舊 06-24-14, 12:31 PM   #348
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: DC 97 查看文章
佢咁肥............絕食一日我當你連水都唔飲.......真係唔會死架喎...最多乾D架姐
3日後先返來講就死啦.......但有水飲(或飲奶類品).........絕食係可以持續十幾日架喎
做人都唔好咁假先得架

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-14, 12:32 PM   #349
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: DC 97 查看文章
唔係反証之前班人假絕食咩