Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Sega Soul Reverse Zero
Hawk 11:04 PM 01-10-17
之前抽剩幾十石, 咪諗住課多單打活動囉, 咁有石咪身痕, 要止痕咪要抽, 好彩中咋....

我想試下新囡囡個復活技能係咪無限? 唔駛用cost有幾着數呢?
Eking 02:51 PM 01-11-17
單抽中新SSR木女...算係咁~
kanone 03:30 PM 01-11-17
突然甘多歐洲人出現
AkaIITO 04:19 PM 01-11-17
抽晒D石SR都冇張....
真係有早知
陸奧 貴志 04:01 PM 01-12-17
新event,我連上級都死得到人(50秒出唔到25hit sosad)
忍者 04:47 PM 01-12-17
上級都吻吻地
超級試左一次
諗住開shield擋左佢個下大技
點知唔係單hit全體,係多hit random....
同埋我隻坦一開波已經無啦啦死左.....

今次event真係skip得...
抽兩個隻又唔係好掂
送個隻D技又普通...睇下唔爆石打唔打到突1
lovesong 04:59 PM 01-12-17

玩左幾鋪,呢隻解3打4hit
入場佢出完大招,就可推晶加hit
其他方法仲諗緊
Hawk 05:38 PM 01-12-17
我都卡緊係超級, 冇ssr斯卡哈, 摷番甘寧同信長出嚟試打, 幾鋪都break 2次但最後都係全滅...隻新ssr女復活人得1次但轉頭又死...陣間再試下break完用戰女插佢睇下得唔得

ps 放咗戰女仲衰, 一見boss冇耐就滿血死咗, 復活完又死多次...唔打超級放哂2隻bonus角刷上級算...
lovesong 06:20 PM 01-12-17
我都打上級洗8萬分算,超級個隨機死呢...死中雷槍我就一定過唔到

上級好簡單,有SSR戰乙女就一野吉死佢
無就用R信長R甘寧磨HIT磨死佢
一定過到既
Bahamut 07:39 PM 01-12-17
半棄坑了一排, 因為抽到新SSR木女, 打算回流試下打活動

因為新手角色唔多, 而家用新SSR木女 LV26 / SSR火蘿莉 LV19 / SSR水弓女LV20 / SR木陽光騎LV15 / SR火僧侶LV15, 可打到活動中級,
想盡早打到上級, 請問建議改善點砌隊? (SR木角有メデイア, 菊姫, ジル・ド・レ 全部LV1未練. 會爆石練角. 或有無R角建議練?)
謝謝

另新手徵大腿抱. ID 866652140
Hawk 09:02 PM 01-12-17
有冇R甘寧(遺跡)同信長(石抽)? 2隻都係3hit, 你咁多角未練其實上級都唔係咁啱新手打, 打中級拎咗1張ev角後, 加減打就好

轉頭加你id
Bahamut 09:34 PM 01-12-17
感謝 Hawk
咁ev都係下次先衝了
lovesong 12:26 AM 01-13-17
yo! 打到2萬分手痕抽中一隻! 打少2萬
Hawk 12:56 AM 01-13-17
跟巴哈打過咗超級
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?b...type=&keyword=
SR弓我換咗R夏候淵可以確實break到, 隊型最大問題係自己出唔到bonus角, 要用毒女做隊長及尾關要手動, 所以過完超級我都係掛番bonus角auto上級算....
陸奧 貴志 06:07 AM 01-13-17
上級仲係唔穩定....秒神補都算,佢秒我兩隻前衛輸出其中一隻都收得皮
kanone 09:49 AM 01-13-17
打左12000pt走去抽哂送果d卷中左戰乙女 意外收穫
Hawk 10:08 AM 01-13-17
作者: 陸奧 貴志:
上級仲係唔穩定....秒神補都算,佢秒我兩隻前衛輸出其中一隻都收得皮
今次唔駛放神補, 主打後排攻擊, 你試下跟我上面條巴哈link去排類似既陣, 大部份都係ev角嚟, 前排放1隻死會加3sp既SR, 後排放魔攻角同夏候淵, 上級有練下角唔算難

作者: kanone:
打左12000pt走去抽哂送果d卷中左戰乙女 意外收穫
咁啱既! 我又係用1紅卷中戰女, 無端端已經3突...反而幣抽極都冇ev角...
Hawk 11:54 AM 01-13-17
巴哈有高人全auto過超級推薦

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?b...type=&keyword=

我實測試過, 真係可以全auto過關, 利害!
斯羅 08:17 PM 01-13-17
想請教boss個d break mission 要打15/20 hit
要一個人打晒咁多hit? 我禁人頭出招佢永遠都係計一個人hit數既
Hawk 08:36 PM 01-13-17
作者: 斯羅:
想請教boss個d break mission 要打15/20 hit
要一個人打晒咁多hit? 我禁人頭出招佢永遠都係計一個人hit數既
係限時內總hit數, 你應該係右面見有紅字扣緊既hit數, 所以要出啲有2,3hit既人
Bahamut 08:49 PM 01-13-17
作者: Hawk:
係限時內總hit數, 你應該係右面見有紅字扣緊既hit數, 所以要出啲有2,3hit既人
請問係咪一定要用アクション先計HIT數? オートアタック唔計?
平時角色狀態畫面睇唔睇到每個角色技能HIT數?
THX
Hawk 09:10 PM 01-13-17
Hit 數計只計 action skill 同 soul art, 有啲skill係貫通既可以打埋後面, 例如龍既身同尾

人物覺醒果度可以㩒落去睇下覺醒咗有咩招
陸奧 貴志 10:19 PM 01-13-17
拿拿林操番隻夏候淵(唔夠覺石得3覺)出黎擺下過到頭一BREAK勝率真係高左好多
Eking 10:49 PM 01-13-17
作者: Bahamut:
請問係咪一定要用アクション先計HIT數? オートアタック唔計?
平時角色狀態畫面睇唔睇到每個角色技能HIT數?
THX
自動技不計~
斯羅 11:02 AM 01-14-17
作者: Hawk:
Thanks 但我見右下有出現過13hit, 之後再出多次action skill 佢會跌返去9hit 咁樣?
標籤:Soul Reverse Zero, ソウルリバース ゼロ
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  ... 最後

返回主題版面