Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  ... 最後
日本動漫畫討論版>TRIGGER x A-1 Pictures「DARLING in the FRANKXX」#24 (終)「わたしを離さないで」
GN00508771 03:45 AM 05-20-18
日常⋯⋯什麼來、好食的嗎?
J+1 09:24 AM 05-20-18
洗腦唔係應該全團一齊洗?而家洗得兩個下集可能已經回復番...

另外快d入番主線啦,冇幾多集剩....
由手機版發出
鐵之侍 09:29 AM 05-20-18
.........豈有此理……混脹……可怒也!!!!!!!!

廣你們還真是可以忍下去嗎?!

原來卡米拉曽經單戀優子的
尼路 12:26 PM 05-20-18
肥宅你唔係真男人就係個卜M,雖然無內心讀白但係個腦好自然幫佢補完內心OS
繼肥宅就是原罪,另一名言秀恩愛都重現埋,製作組識玩
大人反而壞掉了
柚原このみ 01:49 PM 05-20-18
反台
♀宮野真守♀ 02:28 PM 05-20-18
仲以為拉佢兩個浸豬籠
Dangerous-boy 09:48 PM 05-20-18
肥仔呢尐咪叫大愛囉!
supermanlady 11:24 PM 05-20-18
作者: :

真!DC 12:47 PM 05-21-18
肥仔好帥
9s似乎唔係普通人肉體能力好高可以壓制02
由手機版發出
s2001154 01:20 PM 05-21-18
發覺D士兵好鐘意用槍柄爆人地個頭
話說D分工做得好怪
洗腦換件衫但點解漏左除介子......
唔係有曬CCTV睇曬?

話說7姐應該都改過記憶忘了原partner
8仔應該為了不再想太多而刪除感情?
鐵之侍 02:05 PM 05-21-18
作者: s2001154:
發覺D士兵好鐘意用槍柄爆人地個頭
話說D分工做得好怪
洗腦換件衫但點解漏左除介子......
唔係有曬CCTV睇曬?

話說7姐應該都改過記憶忘了原partner
8仔應該為了不再想太多而刪除感情?
有人認為那班人結婚介指也不知是什麼(畢竟這兩隻都是用鐵的手功作品而己), 也有可能是負責洗腦的博士(真是他的話) 故意留下,不過從之前02被刪記憶後還留下繪本,也可看出那堆傢伙只是求其做完事不會注意細節的笨蛋~
HM 06:09 PM 05-21-18
作者: 鐵之侍:
有人認為那班人結婚介指也不知是什麼(畢竟這兩隻都是用鐵的手功作品而己), 也有可能是負責洗腦的博士(真是他的話) 故意留下,不過從之前02被刪記憶後還留下繪本,也可看出那堆傢伙只是求其做完事不會注意細節的笨蛋~
反派係不注意細節的笨蛋同編劇係不注意細節的笨蛋兩件事黎既
同埋反派太蠢既片,通常都唔好睇
由手機版發出
s2001154 08:09 PM 05-21-18
其實仲以為係成個人Disposal再快速陪殖再造人再記憶植入
點知只係記憶修改 其實有D失望......

就像Naomi去左邊點睇都應該係掉左
然後唔知幾時再gen多次出來
7姐都以為係掉左 點知原來玩緊自閉
唔知係本來要掉但8仔偷偷地收埋7姐
supermanlady 08:28 PM 05-24-18
第19話のWEB予告映像を公開!
作者: :

鐵之侍 09:14 PM 05-24-18
終於要說博士及整個世界的過去
柚原このみ 01:40 AM 05-27-18
是EVA
♀宮野真守♀ 03:04 AM 05-27-18
段歷史比想像中簡單,係差在解釋叫龍係點來

同埋阿博士好M
亍 ◣ 07:03 AM 05-27-18
博士:喜歡蘿莉有咩問題................................................所以02你out了
鐵之侍 09:01 AM 05-27-18
的確和想像差不多,唯獨叫龍的誕生還是不明

偏偏最緊要關頭下星期又是特番。。。。。。
GUSTAV 11:03 AM 05-27-18
肥宅每集都好型
東條希 12:20 PM 05-27-18
博士比廣還要人外控..
APE班人都已經當自已係神,點會在乎廣既要求
隨時下一戰叫你去打龍姬
尼路 02:35 PM 05-27-18
肥宅一步一步步向真男人
果然標題講明主角係博士無錯
真!DC 02:56 PM 05-27-18
常規武器都殺到叫龍的話
整要男女合體先用到既奇怪人形兵器冇乜說服力
由手機版發出
野良猫 05:14 PM 05-27-18
作者: 真!DC:
常規武器都殺到叫龍的話
整要男女合體先用到既奇怪人形兵器冇乜說服力
由手機版發出
幾粒核武先殺到一隻又有幅射,點可能成日用
細路翔 06:05 PM 05-27-18
博士=末期釘宮病患者
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  ... 最後

返回主題版面