Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後
攻略及心得交流區>白金獎盃排名,遊戲評價及獎盃研究區.七 [歡迎各PS3機主加入此行列]
hdc88085 09:12 AM 08-06-11
作者: LeUnG0o0:
"咁您要玩下Larry了"<---引用jaychow名句
依隻........夠啦,難控制令我玩得冇耐性
jaychow7w 01:55 PM 08-06-11
隻anarchy :rush hour爆機後仲要儲錢買車,起碼要多7,8個鐘
kyo353 04:31 PM 08-06-11
我想問下隻BORDERLANDS有冇人可以俾And They'll Tell Two Friends呢個杯我??
lwl 03:02 AM 08-07-11
作者: kyo353:
我想問下隻BORDERLANDS有冇人可以俾And They'll Tell Two Friends呢個杯我??
我可以
kyo353 06:42 PM 08-07-11
作者: lwl:
我可以
THX你
陣間ADD左你先
hdc88085 08:15 PM 08-07-11
Prince of Persia Two Thrones 有好多miss盃(3分之2)
同埋有個Glitch盃,真係比第一集煩D ~
jaychow7w 04:07 PM 08-08-11
108白金達成--captain america :super soldier
LeUnG0o0 05:22 PM 08-08-11
作者: jaychow7w:
108白金達成--captain america :super soldier
頂您唔等埋我就白金@@我而家玩到chapter 2
jaychow7w 03:59 AM 08-09-11
頂您唔等埋我就白金@@我而家玩到chapter 2
呢隻好快就白金,8-10個鐘。
jaychow7w 04:02 AM 08-09-11
109白金達成--anarchy:rush hour

又清多隻陳年舊game
足足玩咗11個月
hdc88085 06:09 PM 08-09-11
109白金達成--anarchy:rush hour

又清多隻陳年舊game
足足玩咗11個月
就快110 個,睇黎我都要加把勁
lwl 06:00 PM 08-11-11
白金左隻 X-MEN 狼人
隻GAME 本身幾好玩
但要白金,真係要減遊戲性
為左儲滿一兩個技能, 竟然要不斷地玩幾十次某一兩個關卡...........
LeUnG0o0 02:24 AM 08-12-11
Captain Amercian白金...6小時白金-.-
hdc88085 03:54 PM 08-13-11
今日白金左隻 波斯 the two thrones,比第一集係煩好多,有 D 關卡位有 bug 起最高難度玩,加係要一個難度咁爆機拎盃......如果冇 bug 可以話白金精選,20 hr 拎到白金.
T9P2L 03:56 PM 08-13-11
我隻lost planet 2仲差幾個要等的稱號就白金

不過最快都要等到9月
SHCEHUK 04:00 PM 08-13-11
我都有隻CRYSIS 2, 等九月尾先可以白金到(半年後打網戰奬盃)
T9P2L 05:14 PM 08-13-11
作者: SHCEHUK:
我都有隻CRYSIS 2, 等九月尾先可以白金到(半年後打網戰奬盃)
怪唔之得隻game仲未有人白到金

Lost planet 2都有隻類似的盃, 不過就可以用手動校時間來解

我而家等緊的係官方一個禮拜先更新一次的faction match, total要贏15場
jaychow7w 11:25 PM 08-13-11
作者: T9P2L:
怪唔之得隻game仲未有人白到金

Lost planet 2都有隻類似的盃, 不過就可以用手動校時間來解

我而家等緊的係官方一個禮拜先更新一次的faction match, total要贏15場
連呢隻都白金埋,仲有咩game會難到你......
T9P2L 11:54 PM 08-13-11
連呢隻都白金埋,仲有咩game會難到你......
我本身對隻game有興趣, 上集都有玩

一路玩解下獎盃同稱號, 解解下就差唔多白金

不過要白金仲要等多一段日子, 每個禮拜日都要入一入game揀faction

而家唯有玩住其他game先
lwl 12:32 AM 08-14-11
de Blob 2 入面"Every picture" 隻杯好難解喎.............
每關又無寫明有幾多, 又無提示.............
如果拎少左一個, 都唔知係邊一版拎少左.................
jaychow7w 06:40 PM 08-14-11
作者: lwl:
de Blob 2 入面"Every picture" 隻杯好難解喎.............
每關又無寫明有幾多, 又無提示.............
如果拎少左一個, 都唔知係邊一版拎少左.................
幾麻煩架,我之前都係跟足guide搵。
lwl 07:19 PM 08-14-11
幾麻煩架,我之前都係跟足guide搵。
我上PS3TROPHIES
D guide 都無圖既
全都係文字形容..............
jaychow7w 12:05 AM 08-16-11
110白金達成--man vs wild
LeUnG0o0 04:31 AM 08-19-11

http://www.ps3trophies.org/game/driv...isco/trophies/

d杯好似勁易....
kyo353 07:43 AM 08-19-11

http://www.ps3trophies.org/game/driv...isco/trophies/

d杯好似勁易....
咁多online杯
造唔造到馬既先?
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後

返回主題版面