Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-25-12, 04:19 PM   #326
Suda
God of Gamer

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
校長...

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-12, 04:21 PM   #327
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: Suda 查看文章
校長...

( 0M0)<俺の体はボロボロだ!

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-12, 09:03 PM   #328
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
開始諗緊立花會唔會就係某人老豆X)

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-12, 05:30 PM   #329
ALEX CHOW
HYUNDAI

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: 細路翔 查看文章
開始諗緊立花會唔會就係某人老豆X)
可能性極高
但長期喺太空唔會骨質流失嘅咩??

站(2024/06/29--30)!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-12, 05:32 PM   #330
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: HONDA 查看文章
可能性極高
但長期喺太空唔會骨質流失嘅咩??
switch的力量起死回生都得,補少少骨easy執啦
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-12, 05:51 PM   #331
ALEX CHOW
HYUNDAI

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: Sito 查看文章
switch的力量起死回生都得,補少少骨easy執啦
多多都補得返

站(2024/06/29--30)!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-12, 10:43 PM   #332
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

上集把刀打開時明明d特效超有氣勢, 又煙又光
今集得返聲效 ...

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 04-30-12, 11:42 AM   #333
cyborg_Al
Junior Member

註冊日期: Apr 2012
引用:
作者: 魔璃 查看文章
今集得返聲效 ...
可能個show個buget用得7788.. xD
cyborg_Al 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-12, 11:53 AM   #334
細路翔
The One

流星哭哭啊

人地有同kabuto如出一徹既百蟲劍

你就只能夠用個爛鬼陀螺替你爸報仇(誤

英國說大家抱團死
舊 04-30-12, 11:58 AM   #335
Sito
人修羅

爆旋坨螺真係超無氣勢,情願佢用返rider kick好過
舊 04-30-12, 01:09 PM   #336
keijoey
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
開頭係打得最好睇, 仲記得電單車可以彈射上太空啦, 自從開發左幾打switch之後,
戰鬥就係換switch -> 換switch -> 換switch -> 收工
OOO都冇咁誇張

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-12, 01:13 PM   #337
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: keijoey 查看文章
開頭係打得最好睇, 仲記得電單車可以彈射上太空啦, 自從開發左幾打switch之後,
戰鬥就係換switch -> 換switch -> 換switch -> 收工
OOO都冇咁誇張
咁都可以預見平成拉打牌頭最終實係俾玩具生產線搞死

舊 04-30-12, 01:19 PM   #338
keijoey
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
引用:
作者: メソウサ 查看文章
咁都可以預見平成拉打牌頭最終實係俾玩具生產線搞死
我覺得係睇拍果個handle成點...

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-12, 02:03 PM   #339
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
無記DCD到RX未?O?

到既睇下無記版

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-12, 06:08 PM   #340
kit2005
Junior Member
迷之CD-ROM

註冊日期: May 2005
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
無記DCD到RX未?O?

到既睇下無記版
上個禮拜六冇做
下集應該係去到DIEND 世界
kit2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-12, 07:41 PM   #341
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
其實當年亞視配光太郎個配音員,而家仲有無做?
如果佢而家已經離開亞視,真係好想TVB可以搵佢返來配光太郎......

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-12, 12:26 AM   #342
Sito
人修羅

今集流星同弦太朗古裝好型,值明平時個髮型真係唔多掂,但係最萌都係隻人造衛星公仔,可唔可以出週邊?

又係財團X,果然由W開始的rider會係同一世界觀

睇預告:科蛇四手腳=PS四個掣=四聖獸方位,唔知仲有咩發展,校長承認殺左歌星老豆,但立花就係歌星老豆的機率真係好高……
舊 05-01-12, 04:24 AM   #343
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 魔璃 查看文章
今集得返聲效 ...
今集D特效係咪去哂觀光戈陣 OTL

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-12, 12:59 PM   #344
細路翔
The One

近幾套我覺得打得最好係ooo喎

起碼最後唔係靠究極型態輾過去

英國說大家抱團死
舊 05-01-12, 01:07 PM   #345
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:

小林阿姨d野唔興有究極型態(?)

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 05-01-12, 06:10 PM   #346
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
財團X...佢地投資左幾多番野的....

流星:我來守護弦太朗....

點解我FEEL有D GAY味

此篇文章於 05-01-12 06:17 PM 被 0001 編輯。
0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-12, 07:07 PM   #347
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
財團X?eternal外傳加頭第一次時已經講左啦,「財團X唔可以冇左你」
如今加頭已經唔係度
引用:

但中間都不時出現combo硬輾time,而且佢每種medal能力又唔鮮明
OOO同Fourze一樣好多用唔著既換裝,多到唔想花錢收一套
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-12, 10:53 PM   #348
Sito
人修羅

引用:
作者: 0001 查看文章
財團X...佢地投資左幾多番野的....

流星:我來守護弦太朗....

點解我FEEL有D GAY味
平成新10年有邊套唔基?
舊 05-01-12, 10:56 PM   #349
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: Sito 查看文章
平成新10年有邊套唔基?
KUUGA

唔好話 五代X一條

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-12, 11:17 PM   #350
Dom031059
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: GN00508771 查看文章
KUUGA

唔好話 五代X一條
響鬼
你唔好同我講阿響 *明日夢啊
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
[TVB下午時段重播劇]09/11 14:15播畢"街市的童話"...10/11重播"非常外父" Busconcamp Neo Entertainment TREND 43 10-31-06 09:16 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM
Tsubasa 將會由 26/1 起於TVB播放 superexpress 日本動漫畫討論版 134 02-17-06 10:03 PM

現在的時間是 07:57 PM

手機版 | APP版