Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 39 89 129 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 149 189 239  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
kimtch 03:31 PM 03-03-16
我信跳多600下都冇;(
tsddr 10:19 AM 03-04-16
雖然FC唔到,但頭一次Event打到過80萬..........

甩左一粒

J+1 10:41 AM 03-04-16
都入唔到1萬內

由手機版發出
kimtch 12:50 PM 03-05-16
12跳中小日向

果然係唔會中到限定主打
亍 ◣ 12:54 PM 03-05-16
向是什麼???
kimtch 01:04 PM 03-05-16
作者: 亍 ◣:
向是什麼???
認字特警
已改
JMi 02:51 AM 03-07-16
楓姐淚目...
http://www.c-lab.link/nettrend/61946
J+1 07:58 AM 03-07-16
仲要輸比一個唔應該存在嘅
由手機版發出
J+1 10:09 AM 03-07-16
90萬

多幾千分之下呢刻殺到入萬內...不過應該唔駛好快就跌出....

由手機版發出
AkaIITO 10:35 AM 03-07-16
一百零五萬排六百
tsddr 03:57 PM 03-07-16
10連出楓姐、奏姐

10連

kimtch 04:13 PM 03-07-16
作者: tsddr:
10連出楓姐、奏姐

10連
不要給我看這些
chunwai0091 05:02 PM 03-07-16
洗唔洗咁閃
J+1 05:02 PM 03-07-16
今朝我都心血來了一下....fail
由手機版發出
Chris Redfield 01:49 PM 03-08-16
閃到丫
十次十連只中重複文香既我真係心痛死
有排都唔使再抽住,除非咁快再出次SSR老婆啦~
KUTAR# 07:12 PM 03-08-16
今次event十萬名內應該要1萬9千分,近2萬分

現在順位3萬6(2萬3千分)
5萬內應該安全,可以收工
chunwai0091 07:29 PM 03-08-16
今次打到24000分
點都有5萬啦

打分排緊4萬8, 希望最後都5萬內啦
J+1 08:05 PM 03-08-16
最後衝多野應該2萬內....發覺每日派+20水都飲唔晒...唔好講ev入面派的.....已經超過50支未拎....
由手機版發出
casio 08:11 PM 03-08-16
作者: J+1:
最後衝多野應該2萬內....發覺每日派+20水都飲唔晒...唔好講ev入面派的.....已經超過50支未拎....
由手機版發出
ev前有50支水未拎+1
不過今次飲咗,剩係今日都飲咗廿支
最後一望有31000排八千幾
J+1 11:21 AM 03-09-16
萬8位...
最有機會拎銀杯嘅一次都係fail
由手機版發出
chunwai0091 12:29 PM 03-09-16
第一次拎到銅獎
kimtch 12:50 PM 03-09-16
岩岩呢次50氣ev發現
support unit打50氣,ssr都唔會贏

換言之
應該係要練一隻色10款高visual, vocal, dance 既sr
數埋30隻, 就唔係90隻 (唔係3色3type...w
AkaIITO 01:57 PM 03-09-16
SC 31814
HS 742
J+1 03:13 PM 03-09-16
協力live....要同朋友一齊刷live??

https://twitter.com/imascg_stage/sta...63169472655360
由手機版發出
chunwai0091 03:49 PM 03-09-16
作者: J+1:
協力live....要同朋友一齊刷live??

https://twitter.com/imascg_stage/sta...63169472655360
由手機版發出
音game都有得協???
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 39 89 129 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 149 189 239  ... 最後

返回主題版面