Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 37 87 127 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 147 187 237  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol 1
シェンムー 08:48 PM 03-05-17
如果only 買牛 , 好似等4月尾個dock set 買抵啲
赤武神 09:06 PM 03-05-17
作者: 新月:
其實拆joy con打,套條繩
繩係下方係咪正確?
我見d人條繩係上方.....
對符號做人就得

+對+
-對-
滅龍士 09:10 PM 03-05-17
作者: shooter:
遲D 睇下 有冇 MH 打。
腦殘一問:第時NS出芒亨o個陣,係咪同3DS一樣要跟日版機或者開日本account先玩到+連到線上網打?:-)/
Eking 09:11 PM 03-05-17
正常應該會分亞/日server 吧
yuhchan5 09:23 PM 03-05-17
想問下bomberman想8打,最低限度要有多幾多部機?我1部機再加3 pair 手製ok?

Sent from my iPhone using Gaforum
赤武神 09:28 PM 03-05-17
作者: yuhchan5:
想問下bomberman想8打,最低限度要有多幾多部機?我1部機再加3 pair 手製ok?

Sent from my iPhone using Gaforum
一部機已可八打
新月 09:28 PM 03-05-17
作者: 赤武神:
對符號做人就得

+對+
-對-
我本身都係咁做
但見d人倒轉插:-)
wailala19 09:34 PM 03-05-17
感謝上面2位師兄解答,我再諗諗先:-)
Terry Sham 09:43 PM 03-05-17
Switch嘅出現終於令我放低哂啲手機遊戲⋯⋯:-)
シェンムー 09:55 PM 03-05-17

終於入手

Sent from my iPhone using
Gaforum
歌絲˙暮斯 09:59 PM 03-05-17
作者: MO:
其實佢好慘,佢部愛機喺HK無乜人理...又無乜game比人討論...
就唯有終日就google/wiki 下Sony同老任有乜黑材料...
真係戥佢辛苦:-)

由得佢啦:-):-):-)
無打算現時入 NS, 無 FOLLOW 唔太知乜事.

但講句公道既, WIIU QC + 造工真係好差

15 年中為 XENOBLADE X 買入, 一年內壞一次, XENOBLADE RUN 唔到, 整左兩個月.

整返來之後又有兩隻 GAME 經常 READ 唔到.

今年頭個火牛自己無 LA LA 甩線, 搵左好耐先買到個火牛.

兩年內我有半年時間係想玩但玩唔到 WIIU :-)

對任天堂印象好差.
Terry仔 10:10 PM 03-05-17
作者: 歌絲˙暮斯:

15 年中為 XENOBLADE X 買入, 一年內壞一次, XENOBLADE RUN 唔到, 整左兩個月.

今年頭個火牛自己無 LA LA 甩線, 搵左好耐先買到個火牛.

對任天堂印象好差.
由GC,Wii,Wiiu ,我部部都係水貨
乜野事都無:-)
如果唔係大量同類case, 好難證明係廠家出錯
T.K. 10:23 PM 03-05-17
路過吉之島,話可以訂不過四月先有
C.Ryo 10:29 PM 03-05-17

對任天堂印象好差.
公道啲講係宜家啲零件廠商質量越黎越差,自己遇到iphone4用到宜家仲運作正常,但iphone5已經換過機但一年左右又壞,所以已經放棄蛇果:-) 另外ps4初代壞會自動退碟等都係零件問題,所以覺得現時買代工電子野同賭大細差唔得幾多, 始終有QC都唔會驗100% :-)
Alpha2 10:29 PM 03-05-17
作者: Terry仔:
由GC,Wii,Wiiu ,我部部都係水貨
乜野事都無:-)
如果唔係大量同類case, 好難證明係廠家出錯
中 point, 當年3紅就係有大量同類case:-)
唔係偏袒ns, 只係部機係初出, 一切要時間證明
lineage19 10:32 PM 03-05-17

對任天堂印象好差.
我部WIIU玩左咁多年一D事都冇...反而PS3已經壞左2~3次換左幾部了...:-)
八仙果 10:37 PM 03-05-17
Nintendo Switch ID 收集區

http://www.gaforum.org/showthread.ph...5#post11454415
任仔 11:25 PM 03-05-17
其實 dock mode 正確熄機方法係點?
長按 Power? 熄左仲會吾會充電?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
シェンムー 11:27 PM 03-05-17
試左部機 , 手掣無事
但WIFI收得比較差真係
入DOCK更加難收
衰仔包 11:39 PM 03-05-17
作者: T.K.:
路過吉之島,話可以訂不過四月先有
訂左一定有機拎? 駛唔駛俾訂金? 如果要既話幾錢訂金?
:-) 想出機 :-)
terryskw 11:47 PM 03-05-17
Aeon 都有得訂淨機唔洗跟Game 買, 俾全數, 四月到貨~
衰仔包 11:57 PM 03-05-17
作者: terryskw:
Aeon 都有得訂淨機唔洗跟Game 買, 俾全數, 四月到貨~
聽日去睇下先:-)
忍者 12:01 AM 03-06-17
作者: シェンムー:
試左部機 , 手掣無事
但WIFI收得比較差真係
入DOCK更加難收
wifi收得差我都係

router係廳
房本身都係偏弱...因為咁已經換左netgear R8000
但都係唔算收得好
但起碼電話,ipad, 3ds, PSV都唔會話斷線

係得部switch係堅收唔到咁滯
赤武神 12:07 AM 03-06-17
NS wifi就算得一格都仲會download得好快:-) 我依家個位有二格
神龍 12:10 AM 03-06-17
有usb lan用未 :-)?
標籤:Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ
第一 ... 37 87 127 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 147 187 237  ... 最後

返回主題版面