Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-06-17, 05:16 PM   #34001
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 細路翔 查看文章
對美乃滋真係無興趣

留石等岩j既囡

你見我連白貞都去抽就知我係為卡面打機

男人除非個卡面好似哈桑王咁超幹爆潮或者舊劍個類元老級,如果唔係都應該引唔到我抽
中咪收手囉,
唔中沖田就自動爆死
土方唔會追
舊劍有藍呆零興趣

此篇文章於 04-06-17 05:20 PM 被 Hextor 編輯。
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-17, 05:19 PM   #34002
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Hextor 查看文章
中咪收手囉,
唔中沖田就自動爆死
土方唔會追
我一個月內中左白貞、沖田、拉二夠皮架啦

留錢留石備戰暑假好過

希望ccc連動唔好下個月就出

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-06-17 05:22 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-17, 05:23 PM   #34003
Hextor

引用:
我一個月內中左白貞、沖田、拉二夠皮架啦

留錢留石備戰暑假好過
就係因為中先停到手,唔中就會停唔到手
情人節最尾石單抽bx先收手
舊 04-06-17, 05:24 PM   #34004
細路翔
The One

引用:
中咪收手囉,
唔中沖田就自動爆死
土方唔會追
舊劍有藍呆零興趣
我抽舊劍前未有沖田,依家有沖田一隻5星劍就對舊劍無興趣(ry

基本上我對隻角色唔係超大興趣既話,唔中都係2,3單就會收手

因為我入坑都未夠半年,中幾隻四星都已經有排我養

我記得bx我係前一晚抽完c狐,第二朝起身洗面時求其一個十連中

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-06-17 05:30 PM 被 細路翔 編輯。
舊 04-06-17, 05:35 PM   #34005
Hextor

引用:
我抽舊劍前未有沖田,依家有沖田一隻5星劍就對舊劍無興趣(ry

基本上我對隻角色唔係超大興趣既話,唔中都係2,3單就會收手

因為我入坑都未夠半年,中幾隻四星都已經有排我養
老實講一開波歐歐地先會課
課第一pack福袋d石中師匠同山翁,仲要係新年全角色pickup個日中
ぐた子講得冇錯呢d係營運既陷阱
舊 04-06-17, 05:36 PM   #34006
細路翔
The One

引用:
老實講一開波歐歐地先會課
課第一pack福袋d石中師匠同山翁,仲要係新年全角色pickup個日中
ぐた子講得冇錯呢d係營運既陷阱
我無你地咁大愛,無可能隻隻都追到咁深

自己唔岩口味既勁到孔明同餐肉咁我都係唔會課,出女版餐肉就另計

英國說大家抱團死
舊 04-06-17, 05:39 PM   #34007
~小鬼~
God of Gamer
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
近幾次抽蛋都冇歐過,但係3Pack 中到我覺得可以接受

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-17, 05:39 PM   #34008
Hextor

引用:
我無你地咁大愛,無可能隻隻都追到咁深

自己唔岩口味既勁到孔明同餐肉咁我都係唔會課,出女版餐肉就另計
我都係追沖田喳
土方係見人人都中先抽埋一份
如果有餐肉一定抽,抽到就乜打手都靠大腿

此篇文章於 04-06-17 05:43 PM 被 Hextor 編輯。
舊 04-06-17, 05:42 PM   #34009
細路翔
The One

引用:
我都係追沖田喳
土方係見人人都中先抽埋一份
咁你沖田最後中唔中

英國說大家抱團死
舊 04-06-17, 05:43 PM   #34010
Hextor

引用:
咁你沖田最後中唔中
中就唔叫爆死
舊 04-06-17, 05:48 PM   #34011
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
近幾次抽蛋都冇歐過,但係3Pack 中到我覺得可以接受
3 pack也算可以接受範圍

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-17, 05:53 PM   #34012
奧拉
Senior Gamer
寄生在GAF的奧拉

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDaura123jp
XBox Live GamertagLainhk
今次Event total 200萬以經刷咗150萬
刷到冇咩用過抽既禮裝都已經換哂啲素材/肥/狗肉(棋冇換
全力沖Point刷就得

舊 04-06-17, 06:06 PM   #34013
gingq7

註冊日期: May 2008
今日再抽多十幾張符, 竟然可以全部都係3星禮裝/3星人....而且都係無3星活動禮裝....
黑到呢個地步, 實在好難抽落去...
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-17, 06:25 PM   #34014
gingq7

打新撰組隊士級, 其實用幼貞仲快過大狗...

大腿lv85土方,寶1,自己buff+master紅魔放+OC2已經打40萬...除二即係正常都打20萬...
舊 04-06-17, 06:25 PM   #34015
細路翔
The One

其實你地有黑狗奶光洗鬼追到隻狂黎用咩

英國說大家抱團死
舊 04-06-17, 06:29 PM   #34016
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
冇黑狗冇奶光

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-17, 06:36 PM   #34017
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
這是新撰組fans要做的事,也就是對角色的愛

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-17, 06:38 PM   #34018
gingq7

引用:
有奶光無黑狗無金時

我覺得奶光+土方+茶茶應該會幾好玩
舊 04-06-17, 06:40 PM   #34019
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
冇黑狗冇奶光
我都冇,重爭扎緊課唔課試人品,原因:bx太廢

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-17, 06:44 PM   #34020
奧拉
Senior Gamer
寄生在GAF的奧拉

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDaura123jp
XBox Live GamertagLainhk
引用:
冇黑狗冇奶光,5單非洲石冇土方、完全係エレナ超Pick up (7隻
土方用朋友算

舊 04-06-17, 06:44 PM   #34021
gingq7

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
我都冇,重爭扎緊課唔課試人品,原因:bx太廢
如果呢個技能組係囡我已經all-in搏寶5,
但而家只能就住就住每日分段試吓人品...
舊 04-06-17, 06:51 PM   #34022
stcdavidhk

剛剛至發現個轉左區的ios ac課唔到金...
之前ims想課都唔得以為係game問題,睇黎我ac冇啦啦出左問題?

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 04-06-17, 07:00 PM   #34023
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
剛剛至發現個轉左區的ios ac課唔到金...
之前ims想課都唔得以為係game問題,睇黎我ac冇啦啦出左問題?
我有朋友都一樣IOS課唔到FGO。
原因不明

如果連IMAS都唔得,會唔會前幾日IOS版本升級有問題?
我朋友就有升級
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-17, 07:03 PM   #34024
Hextor

引用:
BX打沖田咪有用

......有限時間之內都唔會練住

茶茶就咁睇應該幾勁

但係唔夠種火

仲差隻狂,唔知練海叔定茶茶先

弓同騎用70LV3星頂住先
舊 04-06-17, 07:06 PM   #34025
stcdavidhk

引用:
作者: 大破人間 查看文章
我有朋友都一樣IOS課唔到FGO。
原因不明

如果連IMAS都唔得,會唔會前幾日IOS版本升級有問題?
我朋友就有升級
fgo想課時彈左句
指定されたプロダクトデータが取得できませんでした。

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 03:40 AM

手機版 | APP版