Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 32 82 122 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 142 182 232  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
yorkyork 10:17 PM 06-01-16
福利越黎越少,
昆錢又昆得越黎越勁,
我唔係好覺佢地想救隻game,
有D似我以前玩過幾隻想昆埋最後一筆再摺既野
亍 ◣ 10:22 PM 06-01-16
呢個感覺半年前已經一路有啦.....而家應該唔少人都係等佢個新版可以如何露出胸部再決定去留
ShinDou 10:36 PM 06-01-16
岩岩打第1場DAILY 2750分,排13680位,走左好多人,以前好似打完第1場3萬位度﹖以前仲要好早打
clie 10:44 PM 06-01-16
大改版無咗下文,啲程式員走晒??
無論500定750晶片都無乜好嘢,得盾魯魯比較吸引,可以再等下轉更新,到時應該有4000晶片
yorkyork 10:55 PM 06-01-16
連烏冬都話換一部機要750咁多
ShinDou 11:11 PM 06-01-16
打左60幾AP就8862位
yorkyork 11:39 PM 06-01-16
睇下64鋼之魂祭有冇改板料爆啦,
冇既我諗應該都快摺
LordofNightmare 10:19 AM 06-02-16
其實唔覺500一抽有問題, 個問題其實係點解要擺埋張必肥入去!
如果冇呢張必肥阻Q住晒呢個絕對係德政.
yorkyork 10:53 AM 06-02-16
因為就係想你地抽到肥,
如果冇肥我估抽一次要最少一千先抽到
ShinDou 11:34 AM 06-02-16
人地cc 5戒抽1次,個pool係單ssr,200戒換1張,通常幾百戒就凸爆

呢邊5百chip抽1次仲要多數出肥,個pool 唔係單隻d機又廢,又驚人凸爆,睇唔到有幾好
書仔 11:54 AM 06-02-16
500抽一次又好,750換一隻又好,原意是好,可以用S卷得到SSR,但問題是一加加得過左火,由100一加加到750,笨大真的覺得,2個月內一般人可以有3750張S卷嗎
ryvius123 12:08 PM 06-02-16
作者: 書仔:
500抽一次又好,750換一隻又好,原意是好,可以用S卷得到SSR,但問題是一加加得過左火,由100一加加到750,笨大真的覺得,2個月內一般人可以有3750張S卷嗎
如果沒期限就ok, 2個月轉就太不人道了
yorkyork 12:54 PM 06-02-16
最怕佢下次唔係750咋,
你知佢次次都計到盡先再出,
爬山係咁今次chip又係,
2個月後可能要1千先換到,
官方係咪唔想有新手加入?
如果佢係咁憎人抽野,
咁唔想人用chip換ssr,
不如取消左每日任佢,
同埋R機賣冇chip
書仔 02:57 PM 06-02-16
雖然人人都知,但都不禁要說多一次,進擊真的比強敵好打好多,今次進擊,又是一天可以突爆,強敵打到最尾,都未必突得爆,笨大不如取消強敵,次次都進擊啦
clie 07:47 PM 06-02-16
但強敵啲機實用啲又勁好多
隻師匠數值係低啲,但同尊尼夾埋用大絕殺到63000(2nd chain)
進擊既全部雪
亍 ◣ 08:17 PM 06-02-16
之前冇問...部機c要幾多chip 突爆??
LordofNightmare 09:07 PM 06-02-16
作者: 亍 ◣:
之前冇問...部機c要幾多chip 突爆??
要換17隻,共25500
亍 ◣ 11:20 PM 06-03-16
緊急關.......應該話可以打少兩場
書仔 09:17 AM 06-04-16
最後得2132個,笨大會不會好人些,派夠22粒石呢
ShinDou 12:10 PM 06-04-16
岩岩行晒個進擊表有10萬分,排2538位,我龜速打都排咁前,真係似就執咁款

而家凸3,爭1萬5 E CHIP,1場最上級369,要打多41場
LordofNightmare 12:46 PM 06-04-16
作者: 書仔:
最後得2132個,笨大會不會好人些,派夠22粒石呢
個數其實正常, 第一次咁玩時得24XX, 第二次出到必中SSR先有2500, 咁打師傅時又趕走咗咁多人, 重有二千以上算執到.
我就冇twit到.
J+1 02:40 PM 06-04-16
點用...

由手機版發出
ryvius123 03:20 PM 06-04-16
作者: J+1:
點用...

由手機版發出
抽完2r, 之後唔投石了

睇step要用既石數就知營運完全沒誠意送石, 隔離睇公佈機戰V既參戰作有誠意得多了
書仔 03:57 PM 06-04-16
抽完中SSR初號機,如果抽特攻咁有運就好了
LordofNightmare 04:11 PM 06-04-16
作者: ryvius123:
抽完2r, 之後唔投石了

睇step要用既石數就知營運完全沒誠意送石, 隔離睇公佈機戰V既參戰作有誠意得多了
咁嘅紀念真係柒到爆!
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 32 82 122 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 142 182 232  ... 最後

返回主題版面