Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
攻略及心得交流區>戦場のヴァルキュリア 追加エピソード[イーディ分隊の挑戦状]
maskrider 01:16 PM 06-02-08
作者: GP03D:
oh yes...
need 5 周目???
i thought 2 周目 ok wor....
人物誌我都要 4 周先攪掂, 打既方法唔好.
GP03D 01:59 PM 06-02-08
作者: maskrider:
人物誌我都要 4 周先攪掂, 打既方法唔好.
but u can replay all the stages wor... why need 5 周?
maskrider 03:54 PM 06-02-08
作者: GP03D:
but u can replay all the stages wor... why need 5 周?
之前 1, 2, 3 周既 save 已經 overwrite 晒. 所以人物誌我要 4 周先攪掂. 一定要下周先有人物誌勳章.

跟住想留可以 view 所有 episode 既 save, 又再玩多 1 周.
用戶名稱 06:23 PM 06-03-08
四周目玩到15章了

好鍾意 ブルール平野 個hard遊擊戰
唔使你郁 擺明車馬 夠直接
Aqours 11:12 AM 06-07-08
想問下last boss點打
打到佢狂出招廣域就唔識打了...
一扣唔到佢血又比佢狂補番...
戰車兵射唔中/無彈個陣就等死
Coquelicot 11:51 AM 06-07-08
作者: 紫月 :
先斷左佢同power既連繫
跟住可以用突擊兵連攜應該兩三次CP可以掃死佢
穩陣d可以用煙幕彈阻住皇子視線俾突擊兵埋佢身
pet3 10:29 PM 06-09-08
作者: 紫月 :
用4個突擊兵+1個狙擊兵
一開始2個突擊兵一人射一邊電塔
之後在衝到皇帝前
一個狙擊兵射掉電塔
第3個突擊兵衝上前射擊
會變成3人射擊
應該扣到30-40%
之後用一齊攻擊和全員覺醒
用歌姬(突擊兵)衝前射擊(4人射擊)
應該就射死了
如果你槍廢可能唔得,不過歌姬會發動連續攻擊
所以應該一定能一回合贏
r1r_my_jj 01:36 PM 06-26-08
------------轉貼的-------------\

戦場のヴァルキュリア
追加エピソード「イーディ分隊大作戦!」、ハードEXモード追加
追加コンテンツ

8月上旬配信
追加エピソード「イーディ分隊大作戦!」 600円
ハードEXモード追加 300円

追加支線:依蒂(銀髮女義勇軍)分隊大作戰 600日圓
追加難易度:難EX模式(還不夠難嗎...) 300日圓
可能還有其他追加資料 不用太緊張,8月上旬才會出
不知道具體內容是什麼,喜歡的人就好好期待吧
我要去買日本PSN點卡了......

------------轉貼的-------------
白高達 05:13 PM 07-10-08
尋晚卡咗喺EP7,好在今日見到咁多好料,正
一於今晚過咗佢先至訓
pet3 04:01 PM 07-30-08
作者: r1r_my_jj:
------------轉貼的-------------\

戦場のヴァルキュリア
追加エピソード「イーディ分隊大作戦!」、ハードEXモード追加
追加コンテンツ

8月上旬配信
追加エピソード「イーディ分隊大作戦!」 600円
ハードEXモード追加 300円

追加支線:依蒂(銀髮女義勇軍)分隊大作戰 600日圓
追加難易度:難EX模式(還不夠難嗎...) 300日圓
可能還有其他追加資料 不用太緊張,8月上旬才會出
不知道具體內容是什麼,喜歡的人就好好期待吧
我要去買日本PSN點卡了......

------------轉貼的-------------
8月8日正式有~

イーディ分隊大作戦!
希望唔會是得一關吧
GP03D 06:02 PM 07-30-08
3周目 finally finished everything!!!
now wait for dlc c if it's good or not....
KUTAR# 11:48 AM 08-12-08
chapter 15B 請問大家有冇心得?
很難打
用戶名稱 03:11 PM 08-12-08
唔用戰車或order的話就要靠兩邊據點增援
較遠果邊用狙擊兵攻擊令 セルベリア 轉身
然後另外果邊可以去打佢個頭
不過事前要就好個位 否則未埋身 セルベリア 已擰番過來
maskrider 02:41 PM 08-16-08
玩緊"イーディ分隊大作戦", 太耐冇玩成日"o禁"錯掣. Hard-EX 未開始.
用戶名稱 07:22 AM 12-14-08
想問下大家
你地響遊戲入面 セルベリア 枝鎗係叫做 'R uhm' 定係 'Ruhm' ?
我睇過好多段片 都係'Ruhm'
但我無論係本編,武器圖鑑定係追加斷章都係顯示做'R uhm'喎...
各位唔該幫手睇睇
money 03:13 PM 01-07-09
出BEST版

草薙さん 03:14 PM 01-07-09
可以買了
emoil 05:29 PM 01-21-09
作者: KUSANAGI 草薙:
可以買了
今日買左歐版~
com1010hkjp 05:31 PM 01-21-09
作者: KUSANAGI 草薙:
可以買了
吟快 ?
emoil 10:01 PM 02-18-09
作者: ~ViVi~:
終於過左第7版....打左我兩個幾鐘....俾條女打到一仆一碌
我1舖搞掂喎...

不過都輸左個HEALER~

而家第8..第一個MISSION 打左3次都過唔到...

男/女主角 比隻 輕機兵 狂屈~
keith315 10:24 AM 03-05-09
請問出左best版見街未??玩完試版, 好似幾好玩
J+1 07:08 PM 03-06-09
http://www.amazon.co.jp/%E6%88%A6%E5.../dp/B001P05A9K

聽日?
ll_layer 12:08 AM 04-05-09
剛入手BEST版$250
想問下有冇網上中文攻略?
或者有冇中文版既攻略書推薦?
subzero 12:20 AM 04-05-09
會唔會追加 Trophy... 加左就會有動力開黎玩 hahaha
godall 06:25 PM 04-15-09
呢隻GAME就算加左獎盃都應該吾易拎
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 

返回主題版面