Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 02-25-11, 01:54 PM   #301
VP7
Junior Member

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: stephen1980 查看文章
中間果d錢,一個game價錢,但算了,訂左無辦法
佢講個FINAL價錢果下真係窒左一窒...
VP7 目前離線  
舊 02-25-11, 02:04 PM   #302
s4r4cen0
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2005
Wii U IDs4r4cen0
PSN  IDsp4wn1nhell
XBox Live Gamertags4r4cen0
$3300 wanchai 188 2/F
由手機版發出
s4r4cen0 目前離線  
舊 02-25-11, 02:15 PM   #303
tylau
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
引用:
作者: VP7 查看文章
佢講個FINAL價錢果下真係窒左一窒...
原來大家都係嚇左一嚇. 我都覺貴.
tylau 目前離線  
舊 02-25-11, 02:20 PM   #304
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
今晚先去拎機

舊 02-25-11, 02:25 PM   #305
VP7

引用:
作者: tylau 查看文章
原來大家都係嚇左一嚇. 我都覺貴.
因為尋日睇過出面D價, 仲以為有得平多D~
不過成日都同肥哥哥買開野就算數啦, 佢又隻隻GAME平少少咁, 應該拉勻都唔係貴好多既...
VP7 目前離線  
舊 02-25-11, 02:31 PM   #306
shodanng2
Ultimate Gamer
留言太密會比人ban

3DS Friend Code1891 1135 7643
PSN  IDshodanng
XBox Live Gamertagdanng360
引用:
188GH 入手, 跟SSF4, WINNING, CAT+DOG.....
諗緊入唔入埋RIDGE RACER, 但係睇GAMEWAVE段片又好似冇乜3D咁......
裸眼3D效果實機先睇到
shodanng2 目前離線  
舊 02-25-11, 02:36 PM   #307
VP7

引用:
作者: shodanng2 查看文章
裸眼3D效果實機先睇到

我都係只可以同片入面一開頭隻SSF4比較, 相比之下先覺RR個3D好似冇咁突出。
RR 響FORUM既評價都好兩極, 所以先想問一問睇下邊位有入同有咩感覺

P.S. 尋晚響涼粉門口睇任天狗, 個3D真係勁到頂唔順, 我諗今晚都係長開25%多
VP7 目前離線  
舊 02-25-11, 02:38 PM   #308
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
今日市價(188,信和,黃金)
$3099-$3500
反而小心張hori保護貼買貴左
兩張貼紙版本$50-$120

game價隻隻$368-$399
吾小店無藍色賣

舊 02-25-11, 02:43 PM   #309
zeven7
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
3DS Friend Code0473 7743 4256
PSN  IDzevenJP
講真個價3099的話又唔算好過份...
不過真係好彩重未有game有吸引力~
zeven7 目前離線  
舊 02-25-11, 02:54 PM   #310
tylau

引用:
因為尋日睇過出面D價, 仲以為有得平多D~
不過成日都同肥哥哥買開野就算數啦, 佢又隻隻GAME平少少咁, 應該拉勻都唔係貴好多既...
我係去開KT, 188肥仔D服務麻麻.
見KT老細熟口熟面就算啦...無理由留左機唔要咁衰仔

同埋佢送埋火牛. 出面都成$50隻
tylau 目前離線  
舊 02-25-11, 02:54 PM   #311
哥薩克
Game Master
んふんふ

註冊日期: Mar 2006
Wii U IDivandeep
3DS Friend Code1633 4968 1311
引用:
作者: shodanng2 查看文章
美版機呢?

另外買個火牛game鋪賣幾錢度?
美版機都不能直接用原裝牛

之前係舖頭買DSi加多$50就俾埋個轉牛我
轉牛/直牛應該都係around50~100呢D價錢

舊 02-25-11, 03:13 PM   #312
tylau

頭先買左任天狗同戰無(幫FD買)

任天狗真係靚到見毛....唔好俾女人見到
tylau 目前離線  
舊 02-25-11, 03:34 PM   #313
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
如果想在3DS上玩回日文版的pokemon Black/white係唔係要用返日文機??

舊 02-25-11, 03:36 PM   #314
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: stephen1980 查看文章
中間果d錢,一個game價錢,但算了,訂左無辦法
係...冇法... 不過有d唔開心就真既..
唔好記住我 目前離線  
舊 02-25-11, 03:56 PM   #315
ヂユレア
Banned

註冊日期: Apr 2010
3DS Friend Code2921 9041 7063
啱啱188買左.

搵到最平果間3050. 火牛30

買左四隻game:
nintendog 350
SSFIV 350
戰國 450
RR 440

ok喎.
ヂユレア 目前離線  
舊 02-25-11, 04:09 PM   #316
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: 怪人 查看文章
如果想在3DS上玩回日文版的pokemon Black/white係唔係要用返日文機??
Ndsgame冇分區問題

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線  
舊 02-25-11, 04:16 PM   #317
JAM
Game Master

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code1332 9040 1961
其實保護貼會唔會影響到睇3d既效果??
放工諗住去出機,但老實冇邊隻game岩我玩b
JAM 目前離線  
舊 02-25-11, 04:17 PM   #318
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
引用:
作者: B|WINS 查看文章
Ndsgame冇分區問題
但係pokemon black/white 有分區的...
N0T51B 目前離線  
舊 02-25-11, 04:25 PM   #319
lovexjapan2008
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
機加sf4 winning 無雙,加機殼,保護貼
唔諗咁多,再諗就乜都無得賣

反正我部NDS都開始出現問題
陣間先試埋pocket wifi,睇下上唔上倒網先

http://sagajap.blogspot.com/

此篇文章於 02-25-11 04:32 PM 被 lovexjapan2008 編輯。
lovexjapan2008 目前離線  
舊 02-25-11, 04:31 PM   #320
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
都係入左先算
SSP3070入手
下個月都唔知點過
由手機版發出
J+1 目前離線  
舊 02-25-11, 04:32 PM   #321
sugoteam
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: tylau 查看文章
頭先買左任天狗同戰無(幫FD買)

任天狗真係靚到見毛....唔好俾女人見到
說得對!就係昨晚在此出post 寫試用報告,俾老婆人贓並獲,話要養狗,就攪成咁.....

兩隻柴狗重聚,我可以清靜一排了

好在今日放假,頭先兩點多行信和好舒服,直接去良粉俾錢加貼$3,100,比較過Hori同另外一個牌子,講真無乜分別,各大大買$50那種好了。

如有大大想今日買,又在MK附近,機去良粉買($3,050(藍&黑)),Game 去信和 basement 對住上方向的手扶電梯那間小Game鋪買,價Ok 任天狗$350, Winning $430, SFIV $350... 不過要快!買小見小!柴狗無貨了

但如果等得,可睇定一星期,因為真係幾多貨,三千價位企唔到幾多日,當然如果日本明天反應爆好就另當別論,祝各大大買得合理開心!
sugoteam 目前離線  
舊 02-25-11, 04:34 PM   #322
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
大家個"3d相機"係唔係好差架...
唔好記住我 目前離線  
舊 02-25-11, 04:44 PM   #323
Crazy Gamer

Wii U IDInman-hk
3DS Friend Code7271 0303 4540
PSN  IDInmanchu
XBox Live GamertagInmanchu2004
坐巴士近窗, 陽光下玩3DS 依然辛苦, 放棄了
1515 目前離線  
舊 02-25-11, 04:49 PM   #324
Crazy Gamer

Wii U IDInman-hk
3DS Friend Code7271 0303 4540
PSN  IDInmanchu
XBox Live GamertagInmanchu2004
點樣用擦身而過? 收到禮物會亮咩燈?
1515 目前離線  
舊 02-25-11, 04:49 PM   #325
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
大家用邊隻牌子貼呀??
有冇介紹??
POKA 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] New Love Plus/ NEWラブプラス | 已售 neo 手提遊戲機討論版 1026 03-27-24 03:19 PM
DC Universe Online - 10月尾轉F2P david PC電腦遊戲討論版 42 11-05-11 12:17 PM
[3DS] Nintendo 3DS 情報區 vol.2 neo 手提遊戲機討論版 1149 02-16-11 02:04 AM
Gundam Expo 2007 (14/12-01/01) KIM 收藏品討論版 46 12-23-07 12:33 AM
高達世紀展05+模型挑戰賽+GUNDAM WAR大賽---26/12-01/01 KIM 收藏品討論版 86 01-02-06 09:27 AM

現在的時間是 07:39 PM

手機版 | APP版