Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 11-19-15, 08:15 PM   #301
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
OTP整返好...
Cly 目前離線  
舊 11-19-15, 08:42 PM   #302
c12
Senior Gamer
王道を征く

註冊日期: Apr 2010
好似係維護
c12 目前離線  
舊 11-19-15, 08:44 PM   #303
c12
王道を征く

原來真係爆左
真係爛
c12 目前離線  
舊 11-19-15, 10:40 PM   #304
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
下午維護
夜晩就瓜
直頭係爛到核裂

舊 11-20-15, 12:55 PM   #305
Squall-Lucifer
God of Gamer
懶人一個

註冊日期: Oct 2008
總算用36.75M買了ロビアク205.....
應該是我買過的這麼多件アイテム當中第二貴的,但最貴那件我是用70M購入兩天後用80多M賣出去

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A
Squall-Lucifer 目前離線  
舊 11-20-15, 02:49 PM   #306
c12
王道を征く

3千6,都相當壕
當日個sjump都冇咁貴
c12 目前離線  
舊 11-20-15, 02:53 PM   #307
懶人一個

個OP跳忘記了是18M還是24M入手的

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A
舊 11-20-15, 04:03 PM   #308
c12
王道を征く

我買果陣好似要2千8…
c12 目前離線  
舊 11-20-15, 04:12 PM   #309
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
家下最好既賺錢既方法就係做課金戰士
Kaori Yae 目前離線  
舊 11-20-15, 04:14 PM   #310
懶人一個

我作為無課,一周收入大約在6M到7M左右.......

舊 11-20-15, 04:39 PM   #311
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
依家個pool禁多垃圾,法老上身話中ロビアク就中咩
下星期クーナ又準備炒

代官 目前離線  
舊 11-20-15, 05:09 PM   #312
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Kaori Yae 查看文章
家下最好既賺錢既方法就係做課金戰士
你可以試下課萬幾都唔中action既
咁課左萬幾yen當然有d錢既

12件item裡面起碼7成野係20萬的衫和parts羅

※EP3強化左把大劍3次,大改範圍、PP消費和集氣,某大大就突然跳出來對大劍有「手感」了。但又唔見某大大串人唔識EP2飛板防衛時比個成績來睇下。
飛燕 目前離線  
舊 11-20-15, 05:44 PM   #313
c12
王道を征く

萬聖果次12抽11件舊貨
已經唔會再抽
c12 目前離線  
舊 11-20-15, 11:57 PM   #314
綾風祐希
東方茅原長門大明神

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDKagefumiYuki
引用:
作者: Cly 查看文章
OTP整返好...
http://pso2.jp/players/news/?id=7363

然後明日整多場徒花咯
綾風祐希 目前離線  
舊 11-21-15, 03:03 PM   #315
c12
王道を征く

引用:
作者: 綾風祐希 查看文章
http://pso2.jp/players/news/?id=7363

然後明日整多場徒花咯
嘩.多50%,仲要得果1粒鐘
ありがとうSEGA!!
c12 目前離線  
舊 11-22-15, 04:23 PM   #316
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
> 拉致者限定,ドリンク厳選あり

原來依家為左洗附加能力已經無所不用其極

根本比12 金牌召大將更加變質............

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線  
舊 11-23-15, 02:54 PM   #317
飛燕
懺悔不用等

引用:
作者: c12 查看文章
本來以為會有變化,加d色水
之後入去打一場都悶到番賭場掛機
恐怕依家仲去打都係效率刷地雷
怪無視,直接滅火

其實上次問卷我都寫過
D緊急重複翻兜好悶
結果就係ごらんの有様だよ
最慘係哩個糞緊急會去到12月先完
你幾時覺得問卷有用? 有用就唔會日日係度"lur"問題啦

每期BR緊急連網都唔Q掛添

桃花都悶
無神神推玩家上3千血,隻野撞埋來先800
咁叫extreme hard

※EP3強化左把大劍3次,大改範圍、PP消費和集氣,某大大就突然跳出來對大劍有「手感」了。但又唔見某大大串人唔識EP2飛板防衛時比個成績來睇下。
飛燕 目前離線  
舊 11-23-15, 05:46 PM   #318
c12
王道を征く

引用:
作者: 飛燕 查看文章
你幾時覺得問卷有用? 有用就唔會日日係度"lur"問題啦

每期BR緊急連網都唔Q掛添

桃花都悶
無神神推玩家上3千血,隻野撞埋來先800
咁叫extreme hard
徒花我係睇演出,btw我覺得唔錯
難度唔高我都只係覺得佢未調好血量
起碼冇wb都冇人破棄
都唔會有寄生而搞到11人反艇
D所謂休閒派都唔會響度亂叫

另外,有問卷唔通唔寫
佢唔聽一回事,起碼我發表過
而唔係煮到黎就食
c12 目前離線  
舊 11-23-15, 06:14 PM   #319
飛燕
懺悔不用等

引用:
徒花我係睇演出,btw我覺得唔錯
難度唔高我都只係覺得佢未調好血量
起碼冇wb都冇人破棄
都唔會有寄生而搞到11人反艇
D所謂休閒派都唔會響度亂叫

另外,有問卷唔通唔寫
佢唔聽一回事,起碼我發表過
而唔係煮到黎就食
我用意唔係想串你
不過我同你一樣寫問卷,然後見d野唔改,咪又係日日插隻game
大家明明做d野一樣je

你照舊接任咪等於「煮到埋黎就食」羅
SEGA睇完任務受注統計數,覺得可以收工唔洗改
家陣靠徒花推一下上線人數,有人上就得ga la

到難度問題
數一下隻野攻擊,好多都係扣300幾400非連擊,頂多連個2、3下
但成場人千5血以上,腦死唔避都唔會死(唔係講緊吸血劍)
15分先入去打個個上2千幾3千血tim

之所以徒花無聊因為連避都可以費事做

講wb破棄問題
レンジャースキル「ウィークバレット」の効果が通常の 2.55 倍から 1.2 倍に減少する。
百幾年前已經講過神早tune落1.3上下,然後重調d王血,咪世界和平羅

到其他場一樣有問題
防衛60%HP隻王和炸彈血量一樣係偏多 (對其他人來講)
點解唔套落成隻game?

飛燕 目前離線  
舊 11-23-15, 08:44 PM   #320
懶人一個

動畫版的新PV.....居然是用槍刃......

舊 11-23-15, 09:16 PM   #321
飛燕
懺悔不用等

引用:
作者: Squall-Lucifer 查看文章
[YOUTUBE]DFe_gJJZ6l4[YOUTUBE]
成班寄生

飛燕 目前離線  
舊 11-23-15, 10:08 PM   #322
Kaori Yae

動畫入面個戰鬥畫面同EP2 OP一樣欺詐到爆
舊 11-23-15, 11:14 PM   #323
Noble6
自瀆公國統帥

註冊日期: Jul 2012
Wii U IDfox1223
PSN  IDfox1223
XBox Live Gamertagfox1223
引用:
作者: Squall-Lucifer 查看文章

kuna個樣樣…
未開播先崩壞…悲劇到喱…

舊 11-24-15, 09:35 AM   #324
c12
王道を征く

引用:
作者: 飛燕 查看文章
我用意唔係想串你
不過我同你一樣寫問卷,然後見d野唔改,咪又係日日插隻game
大家明明做d野一樣je

你照舊接任咪等於「煮到埋黎就食」羅
SEGA睇完任務受注統計數,覺得可以收工唔洗改
家陣靠徒花推一下上線人數,有人上就得ga la
向來我覺得糞就只有糞渦
而且我只係試完就冇打
佢只係將糞渦放響熱門緊急前,意圖好明顯

Btw,你點解會覺sega會咁有效率?
將所有數值洗過再計一次?
到時候全職都要再搞過
全面弱體化都只會好似R版ro等食屎
c12 目前離線  
舊 11-24-15, 10:09 AM   #325
Kaori Yae

引用:
向來我覺得糞就只有糞渦
火山/砂漠遊撃戦/浮上施設/黒染<<
你肯定?
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.017 Squall-Lucifer PC電腦遊戲討論版 1003 10-17-15 08:26 PM
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.016 Squall-Lucifer PC電腦遊戲討論版 999 06-13-15 01:40 AM
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.014 Squall-Lucifer PC電腦遊戲討論版 1003 09-24-14 07:55 PM
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.012 Squall-Lucifer PC電腦遊戲討論版 1001 04-25-14 07:28 PM

現在的時間是 07:41 AM

手機版 | APP版