Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 04-10-07, 09:35 PM   #301
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
作者: blackcatlam 查看文章
IMAX姐係咩牙?
立體影院
應該有某幾個scene係會有立體效果

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-07, 12:21 PM   #302
宇智波佐助
Insane Gamer
寫輪眼

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
有 venom,sandman 呢 d 2 打 6 早死早著啦 ~
不過我諗 venom 唔會咁快死 ge,呢集應該玩 15 - 20 分鐘左右啦,下集先真正黎料 !!!
仲出下集-.-???????
不過今集咁多敵人
真係怕 佢 是是但但 ko一集 -.-"

那無可替代的鋼鐵之心也將如期而至
宇智波佐助 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-07, 01:23 PM   #303
呂鳳仙
God of Gamer
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 宇智波佐助 查看文章
不過今集咁多敵人
唔駛驚,睇怕今集唯一最有死相o既都係得sandman

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-07, 01:44 PM   #304
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
vermon點都唔會死的

舊 04-11-07, 04:39 PM   #305
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
作者: Bigwater 查看文章
vermon點都唔會死的
venom要留低o黎壯烈犧牲的~~

舊 04-12-07, 01:27 PM   #306
AGITΩ
Game Master

註冊日期: Feb 2003
佢死左仲點會有carnage...

舊 04-12-07, 02:30 PM   #307
lovehinafans
Crazy Gamer
瘋子

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: AGITΩ 查看文章
佢死左仲點會有carnage...
入監倉,入監倉
lovehinafans 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-07, 03:14 PM   #308
Ultimate Gamer
二天

註冊日期: Mar 2002
唔好咁心急住,我想有成集都係講 venom,carnage
所以今集唔會期望 venom 係好多出場機會

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
鈞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-07, 03:59 PM   #309
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 查看文章
好鬼衰架,最憎呢 d 出左碟九年先再出一隻加 d 野黎呃錢既手法
我寧願佢出時有兩個版一個貴多倍都好
唔好屈人買兩隻丫…
其實初版DVD出果時, 個導演已經在個website訪問話整緊隻加長版DVD, 內容主要係extend打鬥場面了.

果時我本來諗住等, 但最後見只係打鬥場面, 對劇情冇咩影響, 都係冇等, 買左初版.
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-07, 10:30 AM   #310
jasmin
Crazy Gamer

有冇人買左spider-man 2加長版,加左邊度?

好似史密夫個加長版咁"na西"就真係搵鬼買
jasmin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-07, 10:50 AM   #311
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
不過今集咁多敵人
carnage都未出

舊 04-13-07, 11:08 AM   #312
宇智波佐助
寫輪眼

引用:
sandman 咪就係 殺蜘蛛俠 個阿叔果條友-_-???
動畫呢 係咪本身冇佢出場嫁????

舊 04-13-07, 02:33 PM   #313
二天

註冊日期: Mar 2002
引用:
sandman 咪就係 殺蜘蛛俠 個阿叔果條友-_-???
動畫呢 係咪本身冇佢出場嫁????
動畫同漫畫都有出,不過佢唔係殺阿 BEN 叔果位
係電影想交代佢地 D 關係先加入新既情節
係動/漫中,SANDMAN 同八爪魚等惡役係不死的

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
鈞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-07, 02:44 PM   #314
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
仲要好似睇過相咁定期出o黎搞事……

就算係死o左o既綠魔老豆一樣可以o向塊鏡入面翻生~~

舊 04-13-07, 02:57 PM   #315
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
不過今集咁多敵人
如果好睇0既話, 一路出落去我都願
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-07, 04:21 PM   #316
AGITΩ
Game Master

註冊日期: Feb 2003
引用:
但係我唔明... 第一集殺佢阿叔個賊唔係跌左落街死左架咩??
依家又走個sandman出黎話係殺佢阿叔既兇手... 好似有d夾硬黎...

舊 04-13-07, 05:03 PM   #317
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
但係我唔明... 第一集殺佢阿叔個賊唔係跌左落街死左架咩??
依家又走個sandman出黎話係殺佢阿叔既兇手... 好似有d夾硬黎...
唔係Peter捉到然後交俾警方處置咩?
不過係咪今集Sandman同一個演員演我就真係冇印象啦......

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-07, 05:14 PM   #318
wing
格鬥低手

引用:
搶車果時唔一定得一個賊~
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-07, 09:36 PM   #319
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
作者: wing 查看文章
搶車果時唔一定得一個賊~
yes~~

我都記得第一集係:

Peter拳賽放走個路人賊→
Ben叔被?人搶車兼死埋→
Peter追車追到去間爛屋→
爛屋內見翻路人賊→
路人賊唔記得咩事由窗口跌o左落街。

一路都冇話?人就係路人賊

舊 04-13-07, 10:04 PM   #320
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
yes~~

我都記得第一集係:

爛屋內見翻路人賊→

第一集真係無明確講明果位peter 放走的賊= 殺ben的賊

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-07, 10:51 PM   #321
lovehinafans
Crazy Gamer
瘋子

註冊日期: Jan 2003
引用:
yes~~

我都記得第一集係:

爛屋內見翻路人賊→

但渣車o個個係路人賊黎喎
咁Sandman有可能做過D乜
lovehinafans 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-07, 11:23 PM   #322
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: lovehinafans 查看文章
但渣車o個個係路人賊黎喎
咁Sandman有可能做過D乜
wiki 有 spoiler...
我就唔穿橋

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-07, 01:27 AM   #323
宇智波佐助
寫輪眼

引用:
作者: 信長 查看文章
第一集真係無明確講明果位peter 放走的賊= 殺ben的賊
放走果個賊 同殺ber 果條友 係同一人嚟啵-.-"

舊 04-14-07, 02:19 AM   #324
Anson225

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225
http://www.movie-list.net/exclusive/...-man3-trl3.mov
New Trailer

舊 04-21-07, 03:32 PM   #325
天星碼頭高達
簡稱:天碼高達

註冊日期: Nov 2006
XBox Live GamertagEdinburghPier
Smile

Venom俾其他生物支配番轉頭

Thunderbolts #114
天星碼頭高達 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
spiderman 2 Q頭 電視遊戲討論版 2 07-01-04 12:51 AM
特攝版spiderman x) Hayami 日本動漫畫討論版 17 06-30-04 08:27 PM
Spiderman 3, Hulk 2 neo2046 Neo Entertainment TREND 21 06-19-04 11:42 AM
spiderman! pennychou 收藏品討論版 4 01-09-04 10:52 PM

現在的時間是 02:30 PM

手機版 | APP版