Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 41 - CLOSED
Penny仔 11:19 AM 01-17-17
作者: sunnypigdog:
雖然勇士仲贏緊20分以上, 但第三節尾開始連miss 12球, 帶到落第四節連續7分半鐘一球都入唔到, 淨係靠FT拎到四五分, 呢點都好需要正視, 咁樣熄火真係唔可能衝冠
慣性停機...好彩前段領先太多
就黎炒夠40分了
sunnypigdog 11:20 AM 01-17-17
Green同Klay +/-值都係40以上
Penny仔 11:25 AM 01-17-17
聖誕果場勇士4日打第3場波
今場就騎士6連作客最後一場

2隊如果入到final仲有排鬥
Penny仔 11:28 AM 01-17-17
Green同Klay +/-值都係40以上
Green 原來大三元另加5blocks......
Sar8 11:52 AM 01-17-17
勇士個停機由上年開始都冇乜點改善到
柴崎幸 01:54 PM 01-17-17
作者: Penny仔:
Green 原來大三元另加5blocks......
嘩!全場block 真係好堅!
Sar8 02:18 PM 01-17-17
睇返replay兩隊都當final咁打
Penny仔 10:10 AM 01-18-17
呢排禪師明顯係度放風, 打算鬥走melo....
但當初melo份約, 係禪師自己簽的
HEAD_HUNTER 11:03 AM 01-18-17
呢排禪師明顯係度放風, 打算鬥走melo....
但當初melo份約, 係禪師自己簽的
但其實當年睇得出佢都唔係太想簽Melo,都左諗右諗好耐
NYK GM同Head Coach位真係魔咒嚟,
嚟親都有權鬥
Penny仔 11:42 AM 01-18-17
作者: HEAD_HUNTER:
但其實當年睇得出佢都唔係太想簽Melo,都左諗右諗好耐
NYK GM同Head Coach位真係魔咒嚟,
嚟親都有權鬥
禪師同微笑老湯都想大權在握
老湯都仲好D, 起碼自己落水教(雖然效果就......)

禪師其實堅係煩, 一味係度打咀炮
你又唔係教, 又多多事實
難怪真係醒果堆(Kerr,Walton)唔肯去教
根本一早知佢鋪格麻煩
sunnypigdog 02:26 PM 01-18-17
想請問下, 想度可以睇到NBA球賽的入場人數?
今日HOU @ MIA個場, 明明個場好吉下, 但ESPN都寫100%
POISON 05:32 PM 01-18-17
禪師同微笑老湯都想大權在握
老湯都仲好D, 起碼自己落水教(雖然效果就......)

禪師其實堅係煩, 一味係度打咀炮
你又唔係教, 又多多事實
難怪真係醒果堆(Kerr,Walton)唔肯去教
根本一早知佢鋪格麻煩
剩係講話要打三角都知佢堅搞事
你落去教話逼佢地打三角都算
你牌面頭兩位,ISO王,Rose...........點睇都唔係會用你三角戰術既球員
Penny仔 10:55 AM 01-19-17
The Process強得過份
打到咁, 入硬all star 喇掛...
sunnypigdog 11:03 AM 01-19-17
76人
HEAD_HUNTER 11:26 AM 01-19-17
76人
總算有番啲希望
sunnypigdog 02:08 PM 01-19-17
韋小寶又一次三雙+10TO
今場佢打得好辛苦, OKC真係要搵多個得分點
不是藍星人 05:01 PM 01-19-17

Sar8 08:32 PM 01-19-17
KD真係毫不留情
Penny仔 10:08 PM 01-19-17
作者: 不是藍星人:
.....發緊夢

btw, 最近2場波
勇士好似用少左5小陣..
Penny仔 04:38 PM 01-20-17
East: LBJ, Butler, 字母, Irving, DeRozan
West: Durant, Leonard, AD, Curry, Harden
搖搖 09:43 AM 01-22-17
embiid無先發有啲可惜
今年如果無改制 西河無先發都無咁大爭議

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Penny仔 11:38 AM 01-24-17
策略性輸波?
勇士尋日打完早場, 今日輸波都講得去
但騎士輸比冇AD 既燒鵝就真係.......
sunnypigdog 12:40 PM 01-24-17
策略性輸波?
勇士尋日打完早場, 今日輸波都講得去
但騎士輸比冇AD 既燒鵝就真係.......
勇士俾人射死
騎士無睇, 但uncle拎40幾分都無用
Penny仔 05:39 PM 01-24-17

air波都算啦
個波仲要落側旋.......
魚伕 11:00 PM 01-24-17

air波都算啦
個波仲要落側旋.......
新0既射罰球技巧....?
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後

返回主題版面