Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-01-13, 09:37 PM   #301
wir
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2011
引用:
作者: fmwp167 查看文章
我買錯左普通
其實有幾大分別?
goty 版有埋個隻zombie expansion 同埋包晒所有dlc

不過而家應該無晒普通版賣, 應該全街都係goty 版
wir 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-13, 10:26 PM   #302
fmwp167

註冊日期: Nov 2008
PSN  IDfmwp167
引用:
作者: wir 查看文章
goty 版有埋個隻zombie expansion 同埋包晒所有dlc

不過而家應該無晒普通版賣, 應該全街都係goty 版
我真係買錯左
fmwp167 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-13, 10:54 PM   #303
wir

引用:
作者: fmwp167 查看文章
我真係買錯左
o...

咁無辦法, 遲d 如果你真係想玩zombies 同dlc 的話再去買goty 版啦

上psn 買dlc 仲貴過買隻goty 版
舊 02-02-13, 12:01 AM   #304
fmwp167

引用:
o...

咁無辦法, 遲d 如果你真係想玩zombies 同dlc 的話再去買goty 版啦

上psn 買dlc 仲貴過買隻goty 版
算了吧,沒zombie也沒差,反正家下玩乜game 都有zombie

唉,反而是bo2,沒玩幾日,退步得很可怕

玩左好幾場,得兩場kd 過1

不停讓人秒殺,玩到好無癮

我終於有返果時想放棄mw3 的感覺

練得咁辛苦,稍為停一陣就咩都無曬,唉,好灰
舊 02-02-13, 12:37 AM   #305
權愛真

註冊日期: Oct 2010
其他更新,都沒甚麼大問題。
最喜歡是加強 SMR 同 SCAR-H。
(但始終不肯加返快 單發槍 既連按速度)

但我真係唔明…點解仲要弱化 SMG 既range?
迫人唔用靜音?有無搞錯? (咁不如直接del左呢個配件)
明明今集 SMG 既range已經弱左好多……。
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-13, 12:43 AM   #306
ryuka
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
Wii U IDryuka001
3DS Friend Code0516 7226 8384
PSN  IDrykaryuki
sorry 無追開post....
請問而家dlc果度,map pack,season pass,revolution有咩分別,包D咩?
thanks
ryuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-13, 12:51 AM   #307
wir

引用:
作者: 權愛真 查看文章
其他更新,都沒甚麼大問題。
最喜歡是加強 SMR 同 SCAR-H。
(但始終不肯加返快 單發槍 既連按速度)

但我真係唔明…點解仲要弱化 SMG 既range?
迫人唔用靜音?有無搞錯? (咁不如直接del左呢個配件)
明明今集 SMG 既range已經弱左好多……。
弱化ghost, 再弱化suppressor

另一方面又增加開uav 既難度, 其實都算係一個平衡

唔會好似bo 咁漫天spy plane, counter-spy plane

又唔會好似mw3 ghost 過強, 周圍都係camper
舊 02-02-13, 05:46 PM   #308
Chris Redfield
God of Gamer
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
可惡,MSAW double kill差兩次就金,好難丫

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-13, 06:17 PM   #309
wir

有無人要nuketown 2025?

多左個code 出黎, 要的話pm 我
舊 02-03-13, 04:16 AM   #310
wir

琴晚真係玩得好開心

可惜fm 又唔一齊玩
舊 02-03-13, 08:44 AM   #311
fmwp167

引用:
琴晚真係玩得好開心

可惜fm 又唔一齊玩
想暫時放低一段時間
舊 02-03-13, 10:03 AM   #312
Echo01
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2012
E排升槍, 所以無JOIN大家玩.

fm巴打你講得好岩, S12 真係好難金 = =
Echo01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-13, 10:17 AM   #313
クリス.レッド

Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
今日下午繼續~
一陣玩下RPG先~

MK82+B23R真係好正~

引用:
作者: Echo01 查看文章

我都係升緊槍丫~依家邊支常用都prestige左先~
一齊打啦~多d人一齊打開心d~

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-13, 12:27 PM   #314
wir

引用:

我把s12 就黎升爆都未夠200 個one hit kill...

引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
今日下午繼續~
一陣玩下RPG先~

MK82+B23R真係好正~

我都係升緊槍丫~依家邊支常用都prestige左先~
一齊打啦~多d人一齊打開心d~
手槍有無用tactical knife?

出刀快到呢...

今集出刀唔好用, 成日掌握唔到個距離, 但係一用左tactical knife 又好似強過以前好多

感覺上直頭好似有距離補正咁
舊 02-03-13, 02:20 PM   #315
クリス.レッド

引用:
手槍有無用tactical knife?

出刀快到呢...

今集出刀唔好用, 成日掌握唔到個距離, 但係一用左tactical knife 又好似強過以前好多

感覺上直頭好似有距離補正咁
剛prestige左未出番
等遲d升晒可能整個class專玩B23R,配刀或雙槍,再背盾
配刀裝滅聲玩暗殺,正丫

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 02-03-13, 07:40 PM   #316
Echo01
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2012
終於diamondize shotgun 了~

S12 one shot kill 真係儲到想死, 要行到近一近先可以開槍 = =
反而KSG比我想像中易金~
Echo01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-13, 07:49 PM   #317
fmwp167

引用:
終於diamondize shotgun 了~

S12 one shot kill 真係儲到想死, 要行到近一近先可以開槍 = =
反而KSG比我想像中易金~
恭喜曬

辛苦你了
舊 02-03-13, 08:54 PM   #318
wir

server 死左?

官網status 又話正常, 自己friend list 又有人玩緊

不過上去2ch 睇個個都話connect 唔到...

攪乜...?
舊 02-04-13, 12:09 AM   #319
クリス.レッド

頭先同Johnny,wirebre加埋打BO2識既aco同librasky打得好爽
聽日繼續升槍先

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 02-04-13, 01:16 AM   #320
wir

引用:
頭先同Johnny,wirebre加埋打BO2識既aco同librasky打得好爽
聽日繼續升槍先
aco 係剛剛識的?

聽你同佢講野仲以為你地識左好耐

頭先打domination 打得好過癮, 真係要voice chat 合作先會打得好

同埋domination 一定要帶c4, 放定一個係location b

唔駛camp 定係度, 行開去打其他location

一聽到有人capture 緊b 就即刻禁兩野正方, 隨時炸死兩三件

c4 無限距離remote control 真係好鬼抵死
舊 02-04-13, 01:37 AM   #321
クリス.レッド

Aco就前一兩個星期打TDM時識既
Librasky就認得好耐,之前同佢打親佢都係一、二名
頭先佢send friend request所以拉埋一齊打

Libra睇佢class好似專玩shotgun

到我做全職恐怖份子啦

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 02-04-13, 09:10 AM   #322
fmwp167

引用:
作者: ryuka 查看文章
sorry 無追開post....
請問而家dlc果度,map pack,season pass,revolution有咩分別,包D咩?
thanks
sorry miss左你個POST...

season pass 即係包晒所有DLC

而revolution就係bo2 第一個出的DLC...包4張網戰maps...1張zombie map同埋一d新game mode

detail 可以上官網睇...
舊 02-04-13, 03:46 PM   #323
rapperjohnny

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
原來呢隻game最賤既玩家唔係d camper,呢d先係極品......
慶幸自己唔係xbox版

rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-13, 04:03 PM   #324
クリス.レッド

吹到啤一聲
勁到丫

另外睇番d教學片,依家係唔係只有郁緊先唔會俾uav睇到?停低唔郁會無效?

艦娘老婆list

小弟打機直播link

此篇文章於 02-04-13 04:42 PM 被 Chris Redfield 編輯。
舊 02-04-13, 05:17 PM   #325
wir

引用:
作者: rapperjohnny 查看文章
原來呢隻game最賤既玩家唔係d camper,呢d先係極品......
慶幸自己唔係xbox版
ps3 都可以用lag switch, 只要你有條lan 線就得

lag switch 自己都可以整到, 而且一d 都唔難整

引用:
吹到啤一聲
勁到丫

另外睇番d教學片,依家係唔係只有郁緊先唔會俾uav睇到?停低唔郁會無效?
無用ghost 移動or 停低都會係雷達上出現

裝左ghost 先可以移動中隱型, 不過停低兩秒就會俾人detect 到

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Call of Duty Black Ops 2 (已售) ahleung 電視遊戲討論版 882 09-21-13 01:17 PM
[多機種] [PS3/XB360] Call of Duty: Black Ops 討論區 LKC 攻略及心得交流區 372 06-29-11 01:56 PM
[多機種] Call of Duty 5 imgahou 電視遊戲討論版 394 01-12-11 11:16 PM
call of duty 2 α+β PC電腦遊戲討論版 1 10-31-05 10:16 PM
Call of Duty 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 55 10-09-04 11:58 AM

現在的時間是 12:24 AM

手機版 | APP版