Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-02-16, 10:50 PM   #301
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
佢肯出就唔該直接出METAL BUILD...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-16, 09:51 AM   #302
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: 北条加蓮 查看文章
有傳笨大見強國「自製」曉擊霸
肥水不流別人田想自己出
出野要宣傳>機戰
其實壽屋模型都係由強國生產,個模依家去咗邊呢?我見啲絶版曉擊霸模型淘寶仲有得預訂...
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-16, 09:52 AM   #303
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
其實壽屋模型都係由強國生產,個模依家去咗邊呢?我見啲絶版曉擊霸模型淘寶仲有得預訂...
但間廠執左

舊 11-03-16, 06:35 PM   #304
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
無啦
BT黑X騎 mkiii boxer 都係炒價
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-16, 07:33 PM   #305
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
作者: GN00508771 查看文章
佢肯出就唔該直接出METAL BUILD...
如果真係出我估一堆人破產賣腎都唔掂
雖然我都想佢出

舊 11-04-16, 12:31 PM   #306
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
做咩搞搞下變左國產玩具 X METALBUILD版?可以去番樓下收藏區喎~

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-16, 01:01 PM   #307
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
其實特別版睇上去只係多左歌....而禁樣不如買普通版入歌咪得
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-16, 01:32 PM   #308
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
http://srw-v.suparobo.jp/
官網正式開張

舊 11-04-16, 01:32 PM   #309
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
引用:
作者: ouki 查看文章
其實特別版睇上去只係多左歌....而禁樣不如買普通版入歌咪得
賺係你自己CUT歌既時間掛

非洲人...
舊 11-04-16, 01:37 PM   #310
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
※本作に収録されている楽曲は“フルサイズ”ではなく、“ゲーム用サイズ”になります。
※通常版と期間限定生産版 では、一部イベント再生時に流れる楽曲が異なります。

無錯,而且多左嘅歌仲要係「遊戲用size」(即係一定cut短左啦)
最多只係部份event可能會用特別版樂曲

所以想要成曲歌咁播,又唔介意event播乜的話,入普通版其實無咩損失

舊 11-04-16, 01:54 PM   #311
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
※本作に収録されている楽曲は“フルサイズ”ではなく、“ゲーム用サイズ”になります。
※通常版と期間限定生産版 では、一部イベント再生時に流れる楽曲が異なります。

無錯,而且多左嘅歌仲要係「遊戲用size」(即係一定cut短左啦)
最多只係部份event可能會用特別版樂曲

所以想要成曲歌咁播,又唔介意event播乜的話,入普通版其實無咩損失
太長的完整版其實唔熱血

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, P3F(9月?)
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-16, 02:45 PM   #312
fami~yan
Game Master

引用:
作者: pet3 查看文章
太長的完整版其實唔熱血
冇錯...基本上就算有冇得自己入歌,只要係跟原曲既限定版我都會買

非洲人...
舊 11-25-16, 01:03 PM   #313
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
http://hobby.dengeki.com/news/287964/
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-16, 09:32 AM   #314
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
スキルルート

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-16, 09:35 AM   #315
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
做咩迫人學底力先。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-16, 09:42 AM   #316
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

F91果然係以量產型名義登場

舊 12-01-16, 12:24 PM   #317
ゆり

見到條技能樹就憎 唔買

舊 12-01-16, 12:42 PM   #318
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
要學修理skill都要搞咁多嘢
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-16, 12:48 PM   #319
ゆり

引用:
作者: 野良猫 查看文章
要學修理skill都要搞咁多嘢
難為要做ace要先識修理同補給

舊 12-01-16, 12:49 PM   #320
yorkyork

註冊日期: May 2010
佢咁整應該係想比修理同補給機易D ace,
真係有D
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-16, 01:05 PM   #321
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

用TACP生產技能再任意俾人學

好過以前唔出場就學唔到技能呀 新嘗試都好呀?

舊 12-01-16, 01:08 PM   #322
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
F91果然係以量產型名義登場
以前阿發2次都係俾量產型F91你
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-16, 01:14 PM   #323
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
只有我覺得skill樹幾有趣嗎
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-16, 01:38 PM   #324
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 真!DC 查看文章
只有我覺得skill樹幾有趣嗎
由手機版發出
未至於有趣 但亦唔覺有問題

舊 12-01-16, 03:04 PM   #325
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
以前阿發2次都係俾量產型F91你
咁果陣參戰作品都有F91
而且果陣金格度仲係坐正主角有X1嘛

標籤
スパロボV, スーパーロボット大戦V, 超級機械人大戰V

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] スーパーロボット大戦V | PS4 PSV | 攻略吹水區(所有隱藏條件已更新)(劇透請spoil)(手機app無得spoil請慎入) Gundam MK-2 攻略及心得交流區 621 12-20-19 06:48 PM
賣 PS4/PSV 遊戲 (updated) hokhin 買賣專區 4 01-11-17 01:49 AM
賣 PS4/PSV 遊戲 hokhin 買賣專區 7 10-25-16 08:04 PM
[多機種] 龍が如く 極 | 已售 | ps4 ps3(中文版同步推出) 1月24日名越稔洋再度來港! 鐵之侍 電視遊戲討論版 369 03-25-16 01:55 AM
[多機種] みんなでスペランカーZ PS4/PSV 武藤遊戲 電視遊戲討論版 19 08-05-15 08:20 AM

現在的時間是 08:40 PM

手機版 | APP版