Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 282 782 1182 1232 1272 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1292 1332 1382 1782  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
細路翔 08:49 PM 02-28-17
作者: 血之淚:
終於過埋第7章
非常感謝鵺葭巨巨你隻大力到唔科學嘅水槍王
我決定等水槍王復刻課到佢寶5為止
講起七章結尾,11隻硬皮雜魚果關我係用兩隻哈桑王一齊放晚鐘玩即死

水槍王依d抱大腿算啦,我寧願到時出多幾張鐵拳聖女比我
FURIMUKI 08:56 PM 02-28-17
七章我打等倍牛若丸打到想掉電話
細路翔 09:29 PM 02-28-17
作者: FURIMUKI:
七章我打等倍牛若丸打到想掉電話
抱金閃大腿用兩個令咒射爆佢地算啦
stcdavidhk 09:36 PM 02-28-17
話說之前好似試過未公佈但維護完都有野up抽
T.K. 09:50 PM 02-28-17
鵺葭係進個??
大破人間 10:08 PM 02-28-17
咁我傾向星期三無新PICKUP,次次新章出都會水靜河飛返兩星期
蒼穹的天空 10:12 PM 02-28-17
BX生存力 要靠隊友Buff先得.
落學妹, C子Liliy 效果唔錯 但打得慢,
係幾食配置 有愛就用, 打FQ沒大問題....
活動關卡要速刷, 就少機會用BX, 直接上剋職比較好.

繼續養生, 養生好
FURIMUKI 10:15 PM 02-28-17
我都抽中左BX

但冇素材比佢食
食乜鬼大騎士勲章吖你邊忽似騎士
Hextor 10:24 PM 02-28-17
我都抽中左BX

但冇素材比佢食
食乜鬼大騎士勲章吖你邊忽似騎士
人地係黑暗圓桌
T.K. 10:26 PM 02-28-17
https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn.net...00&oe=593ED974
主賬零進賬
副賬十抽打到主賬倒地不起
fufufu123456 10:27 PM 02-28-17
作者: T.K.:
鵺葭係進個??
小弟

作者: 血之淚:
終於過埋第7章
非常感謝鵺葭巨巨你隻大力到唔科學嘅水槍王
我決定等水槍王復刻課到佢寶5為止
不用客氣
本身掛寶石金閃,早幾日心血來潮轉做水槍吾王,估唔到幫到師兄手
Sar8 10:27 PM 02-28-17
BX同船長一齊抽到

BX當然掃緊倉
零晶 10:36 PM 02-28-17
話說我仲係靠BX 做主力。。。得80lv, also 己經降到第4階,都無食物比佢上90lv
其他角又無才料上唔到去

依家戰力暫時去到第4 章,唔知幾時會卡關
axe1292 10:53 PM 02-28-17
作者: 零晶:
話說我仲係靠BX 做主力。。。得80lv, also 己經降到第4階,都無食物比佢上90lv
其他角又無才料上唔到去

依家戰力暫時去到第4 章,唔知幾時會卡關
通常抱大腿都係打到第6章太陽王同圓桌先卡關,
不過大腿+令咒開寶具大部份都可以硬推過去
FURIMUKI 11:05 PM 02-28-17
呼符

圖大and宝具名劇透

axe1292 11:05 PM 02-28-17
アルテラ好用咩?
雖然我覺得☆5全體劍真係個個都差唔多
個人感覺阿提拉好過不識人心少少

本身攻高, 主打技3LV10可以5TURN用一次, 3TURN攻加30%+1TURN產星 (產星可以比其他角色用), 現在改埋技2有1TURN吸星也可以作紅卡輸出, 技2也可回血增加生存能力, 寶具減防可以作增傷手段, 技1軍略全體寶具強化, 雖然加得唔多, 但最少都可以幫其他人強化, 好過某某個"大量產星"的直感

個人總結佢係攻擊(加攻30%/吸星作1TURN輸出)+輔助(寶具強化/減防/量星)型角色, 放咩隊都可以作百搭用, 當然不及黑狗同2個男人比, 但已經算一隻幾萬用的角色
T.K. 11:49 PM 02-28-17

次回青吾出場的可能性??
蛋撻王子 12:22 AM 03-01-17
岩岩打算借隻L狐比朋友打教授
打開先發現自己隻L狐原來寶2

我仲一直以為自己寶1
絆5後就無再用過
axe1292 01:43 AM 03-01-17
作者: 蛋撻王子:

我仲一直以為自己寶1
絆5後就無再用過
L狐無寶解真係硬傷,
有特攻打落去都唔夠師匠大力
蛋撻王子 01:49 AM 03-01-17
作者: axe1292:
L狐無寶解真係硬傷,
有特攻打落去都唔夠師匠大力
呢個世界充滿著不公平
axe1292 01:58 AM 03-01-17
呢個世界充滿著不公平
好心就開多D 5星寶解啦,
特別係限定果班,
無幾個有寶解過 (歡樂王太廢先皇恩浩蕩解左)
fufufu123456 02:02 AM 03-01-17
最近忙啲,今日先開始打1.5章,發現每關絆pt有成38xx,好正
因為限定惡所以有幾隻平時冇用既鯖都可以用下,首推梅芙
一周年福袋不幸抽中佢後直至1.5章前小弟一次都冇用過
但其實佢上齊buff打男人個damage都好高,用落感覺幾好

另外アタランテ、槍清姬、兩隻龍娘、山之翁都系今章開始先正式用黎打,令呢一章打落幾有新鮮感
希望日後既新章都可以維持呢個設定,一來賺多d絆pt,二來用多d平時冇機會用既鯖
fufufu123456 02:03 AM 03-01-17

我仲一直以為自己寶1
絆5後就無再用過
小弟隻槍狐都系咁,中左迦爾納之後都系師匠+迦爾納+fd槍,槍狐完全無用武之地
果時花左800石先中,結果根本冇機會用
所以依家都唔會課金抽卡,因為抽完同槍狐一樣都系得個擺字

特別係限定果班,
等劍式寶解等足一年
gingq7 07:58 AM 03-01-17
作者: T.K.:
次回青吾出場的可能性??
今次人型女帝太令人失望...

我覺得青吾應該係有心唔俾佢出場的,出都係出變種

特別係限定果班,
強度正常的5星應該唔會開寶解架啦,呢條路係營運留番比自己很輕易地buff d弱既4/5星角, 如果隻隻都有寶解, d開左寶解的弱角(如藍saber)又要再用其他方法buff過

=======

p.s. 1 我養生到1.5仲未開始打, 每日只係清體打綠方; .....劇透就反而睇晒...
p.s. 2 新一輪綠方換符又開左, 換金肥我已經決定以後都放棄, 但綠方繼續缺很大
細路翔 08:08 AM 03-01-17
棉被王點都好過bx

暫時除非廢到bx依個死樣如果唔係都無幾隻我覺得要buff
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 282 782 1182 1232 1272 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1292 1332 1382 1782  ... 最後

返回主題版面