Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-03-14, 06:19 PM   #3126
fiendray
God of Gamer
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
引用:
作者: spikekit 查看文章
同樣係cost 4 [S] S+, 我留日本仔都唔留普斯迪加
Postiga其實都唔差,能力係差D,不過佢都識入波
Mandzukic能力係強過Postiga,不過就完全唔入波
Postiga把握力都比STAR+柿谷好得多
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-14, 06:45 PM   #3127
fiendray
未来は僕らの手の中

Nintendo Switch ID8526-5981-1889
引用:
作者: fiendray 查看文章
感下屆玩限R5 + C110 + 無限
會唔會好D
有無人有異議
舊 06-03-14, 06:56 PM   #3128
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
內田bb能力唔高但攻守都見到佢,反而su曉姆斯成日失位又唔爆skill

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-14, 07:19 PM   #3129
Gore
Insane Gamer
莉慾薰心

註冊日期: May 2002
引用:
有無人有異議
無人出聲當無

舊 06-03-14, 07:24 PM   #3130
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
有無人有異議
R4啦, R5即等於無set
仲有是Legend 0張ba
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-14, 07:25 PM   #3131
fiendray
未来は僕らの手の中

引用:
作者: sugihara 查看文章
內田bb能力唔高但攻守都見到佢,反而su曉姆斯成日失位又唔爆skill
好多隱藏能力

例如尼馬只識死扭,馬達就識殺入禁區射波
舊 06-03-14, 08:12 PM   #3132
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

引用:
好多隱藏能力

例如尼馬只識死扭,馬達就識殺入禁區射波
mata勁到hihi,成日見佢由中場變身馬達當拿直踩小禁區入波
其實見佢出combo都知,齋睇數值唔多準...

舊 06-03-14, 08:34 PM   #3133
fiendray
未来は僕らの手の中

引用:
作者: digiharuka 查看文章
因為C110都有9成半以上隊唔受影響
所以我先限R SET做5

睇下有無其他人同樣有異議,有異議我就由R5改R4
舊 06-03-14, 11:01 PM   #3134
Gore
Insane Gamer
莉慾薰心

註冊日期: May 2002
引用:
LE永遠0張,全世界抽到好多次都唔變,
定有限期先?

無了期終身停賽+罰倉係好大既負擔,要玩落去就要全部炒晒.
如果炒晒之後,突然有日又話可以用番...

舊 06-03-14, 11:15 PM   #3135
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
反正限COST105定110
限R4定R5
限Legend 0張定焦限
都冇分別,過到依舊過到,過唔到一樣係過唔到
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-14, 12:16 AM   #3136
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
LE set 0既話我唔玩

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-14, 12:50 AM   #3137
spikekit
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
android PFL app 1.03 我塊板終於用到
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-14, 01:35 AM   #3138
pc81098
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID8564-4619-8489
PSN  IDpc81098
XBox Live Gamertagpc81098k2
引用:
因為C110都有9成半以上隊唔受影響
所以我先限R SET做5

睇下有無其他人同樣有異議,有異議我就由R5改R4
其實可唔可以限卡既COST?例如係COST9一律唔出得之類?

又話者搞一屆淨係比白卡,STAR同STAR+參賽,SU或以上禁止

始終限LE又好,限COST又好,對2013系列卡片持有者無咩幫助
pc81098 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-14, 01:39 AM   #3139
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

LE起碼SET1啦,唔好搞到抽中LE黑面過中白咭

我建議好簡單,抽中勁咭可以真心開心就得

舊 06-04-14, 11:23 AM   #3140
fiendray
未来は僕らの手の中

引用:
引用:
作者: Gore 查看文章
LE永遠0張,全世界抽到好多次都唔變,
定有限期先?

無了期終身停賽+罰倉係好大既負擔,要玩落去就要全部炒晒.
如果炒晒之後,突然有日又話可以用番...
引用:
作者: hitachi 查看文章
反正限COST105定110
限R4定R5
限Legend 0張定焦限
都冇分別,過到依舊過到,過唔到一樣係過唔到
引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
LE set 0既話我唔玩
引用:
作者: sugihara 查看文章
LE起碼SET1啦,唔好搞到抽中LE黑面過中白咭

我建議好簡單,抽中勁咭可以真心開心就得
感你地想限R係R4 + 1 LE 定係 R5 + 1 LE
限C一向SET法都係只要唔超COST限額,你出幾多LE / SU都得

引用:
作者: pc81098 查看文章
其實可唔可以限卡既COST?例如係COST9一律唔出得之類?

又話者搞一屆淨係比白卡,STAR同STAR+參賽,SU或以上禁止

始終限LE又好,限COST又好,對2013系列卡片持有者無咩幫助
這個做唔到,因為SYSTEM係不能這樣限...
如果感限一定係自己友的無約束條款,最尾就會變成出現唔守規的人出現都管唔到佢
舊 06-04-14, 11:37 AM   #3141
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
限C一向SET法都係只要唔超COST限額,你出幾多LE / SU都得

這個做唔到,因為SYSTEM係不能這樣限...
如果感限一定係自己友的無約束條款,最尾就會變成出現唔守規的人出現都管唔到佢
個人黎講限C唔限R比較有利
我都想抽到D有用白咭
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-14, 05:18 PM   #3142
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
R4+1 LE,唔限C

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-14, 09:56 PM   #3143
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
su marcelo 傷左,,,,,喊出黎
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-14, 06:23 PM   #3144
spikekit
敗家仔

呢幾季季中都會唔知咩事 6, 7場得一, 兩分
舊 06-06-14, 11:45 AM   #3145
Edward29
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2012
有冇得限P-LE??
Edward29 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-14, 11:31 PM   #3146
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
app有冇人上到star class後可以win到?

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-14, 11:36 PM   #3147
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: gsw 查看文章
app有冇人上到star class後可以win到?
我主號打到S+..
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-14, 12:51 AM   #3148
gsw
らんらんる

引用:
我主號打到S+..
我都係今日先上到S,原本應該星期一晚轉狀態後已經可以做到,

但上星期班主力都係廢既搞到狂輸就冇再試...

舊 06-07-14, 01:57 PM   #3149
spikekit
敗家仔

雙降班在望, 俾啲掌聲自己先
舊 06-07-14, 02:08 PM   #3150
gsw
らんらんる

引用:
作者: spikekit 查看文章
雙降班在望, 俾啲掌聲自己先
幾時影埋大合照?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Panini Football League VOL.9 fiendray PC電腦遊戲討論版 2337 10-03-13 11:33 AM
Panini Football League VOL.7 - GAF第九屆無金聯完滿結束!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1172 05-15-13 11:17 AM
Panini Football League VOL.6 - GAF第六屆無金聯完滿結束!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1050 04-22-13 09:31 PM
Panini Football League VOL.4 - GAF第二屆無金聯完滿結束!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1073 03-25-13 08:23 PM
Panini Football League VOL.3 - GAF無金聯始動!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1155 03-20-13 09:49 AM

現在的時間是 10:32 AM

手機版 | APP版