Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-09-17, 11:10 PM   #31001
FURIMUKI
God of Gamer
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
改惡呀改惡
2016年明明有心打

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-17, 11:15 PM   #31002
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
我第一場未見有惡魔
亦唔覺會出惡魔

三騎就好似打齒輪
兩邊都缺 點揀
睇埋明天個關乜料至算啦

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-17, 11:57 PM   #31003
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 細路翔 查看文章
睇睇下巴哈

發現點解連依種咁既yy賣角色game班友都可以戰強弱

唔夠打咪課幾粒石囉

點睇都係好j重要過好打既game
都唔係架, 強角打活動,周回,刷素材係快好多
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-17, 12:13 AM   #31004
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
SEND左信比營運,通常幾時拎得番
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-17, 12:38 AM   #31005
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 小嘉 查看文章
聽講SEND信時講明急著課金抽狂X就會兩三日內拎得返
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-17, 02:52 AM   #31006
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: 大破人間 查看文章
1.其實我覺得呢個價好平
咁比起之前1石先加5格係好平ge...
引用:
作者: heyman774 查看文章
BTW, 狂職有全體加攻好似係第一隻?
唔係,第一隻係茨木童子
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
見到狂X的評價....即時令我有種小恩係佢面前都唔再係有問題角~要改技一定係上修狂X先(雖然我抽唔到)
聽完你講,我即刻覺得我之前中左小恩都好過而家中狂X
引用:
作者: heyman774 查看文章
BX淨係o係交換所食朱古力,做得看板娘應該同個ev有d關係掛
淨係交換所出場但係ev故事/關卡無份好似好奇怪
咁凛果陣PU都完全無出場la(連交換所都無份)

另外好奇想問下,前排抽中左ジークフリート,但點解佢一出o黎就可以俾我升技3(未用過唔知用唔用到,但我驚之後升上去之後會鬼隱左再落返1
不過升緊其他人,有排都未到佢)

舊 02-10-17, 03:44 AM   #31007
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
飛哥呢D
升佢浪費時間同資源
無視吧
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-17, 08:14 AM   #31008
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 小嘉 查看文章
過左一日都未入到game嗎....

竟然朝早連續三場都有跌書頁...!太正了~~

尋晚打左2石都係跌得一張

此篇文章於 02-10-17 09:08 AM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-17, 09:39 AM   #31009
大破人間

今年換朱古力及回禮時的劇情量和上年簡直完全是兩回事。

上年的劇情量少則像荊軻白貞之類得幾句就完,多則像吾王也只有十幾句。

今年剛交換了劍龍女和劍元師的朱古力和禮物, 不止劇情長還有玩家選項,劍元師個段劇情又勁好笑

唔換來睇會非常可惜

此篇文章於 02-10-17 09:47 AM 被 大破人間 編輯。
舊 02-10-17, 09:50 AM   #31010
stcdavidhk

引用:
今年換朱古力及回禮時的劇情量和上年簡直完全是兩回事。

上年的劇情量少則像荊軻白貞之類得幾句就完,多則像吾王也只有十幾句。

今年剛交換了劍龍女和劍元師的朱古力和禮物, 不止劇情長還有玩家選項,劍元師個段劇情又勁好笑

唔換來睇會非常可惜
但問題係太多呢,雖則話有2個星期刷,換晒野至理佢(話說見男人個邊見到尼綠朱古力)

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 02-10-17, 09:58 AM   #31011
大破人間

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
但問題係太多呢,雖則話有2個星期刷,換晒野至理佢(話說見男人個邊見到尼綠朱古力)
有無石抽禮裝?

我4張4星禮+1張上年盾妹禮+朋友1張5星櫻, 再配模組統一敵方職階, 一格加成都有成+19
每打1場40AP幾乎已經換到兩份朱古力.
其實應該可以好快換哂.

就算無石抽禮裝, 早早換5張5星活動禮+朋友1張5星櫻都應該有+15
舊 02-10-17, 10:02 AM   #31012
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
應是鬼舅的尼錄石像

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-17, 10:04 AM   #31013
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
初初我都以為要打好耐,但發覺好快打晒

可以送的量係同你有的英靈有關

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-17, 10:31 AM   #31014
stcdavidhk

我而家選槍怪限定,一場360槍章,20全章...
應該點都夠時間換(未計今晚個關更多料出)

舊 02-10-17, 06:49 PM   #31015
蛋撻王子
功德完滿

唔講唔會知既崔斯坦
送朱古力劇情既ネタ

舊 02-10-17, 07:13 PM   #31016
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
活動玩法係咪砌單一職打?
黑貞點計?
謝謝

舊 02-10-17, 07:20 PM   #31017
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Fungfelix 查看文章
活動玩法係咪砌單一職打?
黑貞點計?
謝謝
復仇職計all

建議每場開打前用模組(會提示)專打一個職階會比較輕鬆和快,而且模組不難出不怕會很快用光

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-17, 10:11 PM   #31018
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
因為我得哈桑王,所以就咁抱人地隻戰神jack大腿係咁打騎職

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-17, 10:28 PM   #31019
zero0417hk
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2012
PSN  IDzero0417hk
係我練得未夠定點今次個event仲難過伯爵個個?
武藏90 孔明80 朋友凜90 入80 level 劍弓槍 都全滅

歡迎加好友呀
zero0417hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-17, 10:29 PM   #31020
stcdavidhk

引用:
作者: 細路翔 查看文章
因為我得哈桑王,所以就咁抱人地隻戰神jack大腿係咁打騎職
其實冇乜分別,因爲換朱古力都係1換1,最怕係出騎怪用的朱古力用晒je

舊 02-10-17, 10:33 PM   #31021
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
引用:
作者: zero0417hk 查看文章
係我練得未夠定點今次個event仲難過伯爵個個?
武藏90 孔明80 朋友凜90 入80 level 劍弓槍 都全滅
你冇用轉職朱古力?
我用轉槍之後武藏74 梅林80 大腿沖田樂勝喎
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-17, 10:35 PM   #31022
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
復仇職計all

建議每場開打前用模組(會提示)專打一個職階會比較輕鬆和快,而且模組不難出不怕會很快用光
是 "全" coin(簡單一點, 即是百搭), 不是所有職階....

職朱古力差不多場場都有, 不怕無貨 orz
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-17, 10:48 PM   #31023
zero0417hk
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2012
PSN  IDzero0417hk
引用:
作者: 血之淚 查看文章
你冇用轉職朱古力?
我用轉槍之後武藏74 梅林80 大腿沖田樂勝喎
試一次先
但我得6粒轉槍朱古力好快無貨

歡迎加好友呀
zero0417hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-17, 10:52 PM   #31024
大破人間

引用:
作者: zero0417hk 查看文章
試一次先
但我得6粒轉槍朱古力好快無貨
唔駛擔心
關卡有機會會跌模組,甚至我試過一場出3粒
舊 02-10-17, 10:53 PM   #31025
蛋撻王子
功德完滿

引用:
唔駛擔心

關卡有機會會跌模組,甚至我試過一場出3粒

但我唔知點解換完都愈打愈少
好鬼黑

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 01:08 AM

手機版 | APP版