Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 10-03-14, 07:28 PM   #3076
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Einhander 查看文章
好老實講經過過去幾日仲期待警察會幫拖的
我只能說太天真
新入職返每日返八個半鐘每個月收21000

幫你飛機呀(誤

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-14, 07:28 PM   #3077
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: J+1 查看文章
問題而家班群眾以自已獨立為豪,唔願意受人指揮....
由手機版發出
驕兵必敗

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-14, 07:30 PM   #3078
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
問題而家班群眾以自已獨立為豪,唔願意受人指揮....
由手機版發出
我係第二邊(?),建議佢地圍埋一堆架,你人多未個圈越黎越大囉,多到隔離台未可以係果邊宣揚你理念,信你留、唔信你閃啦
而家我唔覺得好多人以此為豪,只係有批長期上網宣揚,令你有錯覺呢班人好多
真係好多,現場狂插糾察隊啦,你唔係覺得會識客氣一詞吧?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 10-03-14 07:38 PM 被 T.K. 編輯。
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-14, 07:30 PM   #3079
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
對付賤人只能比賤人更賤

學生方應該搵志願者自己圍內打到佢重傷之後搬出去攝影機前拎返個道德高地?(拖走

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-14, 07:33 PM   #3080
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: Einhander 查看文章
好老實講經過過去幾日仲期待警察會幫拖的
我只能說太天真
即係你係希望感召到果班
站在獨裁政權一方
將火器對準人民發射既警狗囉

其實你係有答案可以答到我架

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-14, 07:33 PM   #3081
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
淋涼茶

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-14, 07:34 PM   #3082
阿魚
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
暴力有理呀,
因為人地佔中就可以出手打人

舊 10-03-14, 07:34 PM   #3083
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
都唔知你講乜
我決定不再對你拍打餵食

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-14, 07:38 PM   #3084
Tenzan
Game Master
中島艦上攻擊機天山

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDTenzan_jin
XBox Live GamertagTenzan Jin
引用:
一開始已經係死局,現在看到嘅局依然沒變

沒領導的運動從來自有自滅一路,偏偏呢刻沒有人有本事一呼萬應

由手機版發出

呢幾年咁有領導的運動有成功過?

引用:
作者: T.K. 查看文章
我完全唔覺得今次失守係非暴力既原因,而係唔團結既後果罷

有人統籌下,報下現場實際幾多人數
最好每人有張號碼咭打下,記錄到時間(二個鐘打一次,根據你駐場時間知道你參與度),再俾你上網登記通知「統籌」你下次預算幾時黎,咁大家有個數知道邊道幾時多人到丫,你多人我未再擇時囉

希望抗爭者再有魄力黎多次囉

不可行, 同左膠果晚記名投票無異, 因為係自發而唔係打卡返工, 唔可能保證會唔會再返到去, 一來座完幾晚已經心身疲累, 二來可能同家人有爭論。

未得閒更新(っ・ω・c) Asriel 凜として時雨 いきものがかり
North Star Design 192 MKⅡ + DAC32, Burson Soloist, PCM-D50, MD10, TA-3, PFR-V1, MDR-7509HD, AH-D7000
Tenzan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-14, 07:39 PM   #3085
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
起底組係時候查家宅
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-14, 07:40 PM   #3086
Tenzan
Game Master
中島艦上攻擊機天山

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDTenzan_jin
XBox Live GamertagTenzan Jin
引用:
作者: 細路翔 查看文章
對付賤人只能比賤人更賤

學生方應該搵志願者自己圍內打到佢重傷之後搬出去攝影機前拎返個道德高地?(拖走

我只會相信學生會畀人即時被拘捕帶走, 然後又官員發言再抹黑。

未得閒更新(っ・ω・c) Asriel 凜として時雨 いきものがかり
North Star Design 192 MKⅡ + DAC32, Burson Soloist, PCM-D50, MD10, TA-3, PFR-V1, MDR-7509HD, AH-D7000
Tenzan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-14, 07:41 PM   #3087
T.K.
很黃很暴力

有無人係mk現象,人好多,但勢力比如何?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 10-03-14, 07:42 PM   #3088
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
依一刻真係嬲過放催淚彈那日............
至少當日D學生都叫有心理準備...

依家連小妹妹都搞,仲要係D左佬,更加睇唔信眼...真係嬲到見一穫打一穫既程度....
我覺得去到現場的話我理性已經未必容許我和平..唔打死對面已經叫手下留情.

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-14, 07:43 PM   #3089
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: Tenzan 查看文章

不可行, 同左膠果晚記名投票無異, 因為係自發而唔係打卡返工, 唔可能保證會唔會再返到去, 一來座完幾晚已經心身疲累, 二來可能同家人有爭論。
no.咭記時間,不涉及私隱,你日日打幾個鐘卡,咁都不可信就無野講
個個出黎都係拎個心出黎,又係唔信就唔會有團結

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-03-14, 07:45 PM   #3090
T.K.
很黃很暴力

有無人已在、將會到旺角??
咬埋米出黎#

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-03-14, 07:46 PM   #3091
GUSTAV
The One
poor

XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
已到 現場要水糧

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-14, 07:47 PM   #3092
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

PSN  IDYakumoFujii
引用:
有無人已在、將會到旺角??
咬埋米出黎#
我,G,廢,x,格等

C75魚穫一覽
C76魚穫一覽
B-Mobile記錄
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.pixelate(maxsquare=8)" contentEditable="false">意味不明</font>
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.blur(pixelradius=9);" contenteditable="false">意味不明</font>
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-14, 07:48 PM   #3093
Fean
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:
有無人係mk現象,人好多,但勢力比如何?
[旺角現場]聲援佔領市民陸續增加,反佔領人士減少,後者漸退到較後位置。
至少有五輛救護車先後到過現場。

舊 10-03-14, 07:48 PM   #3094
Thaws

PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
團腸, 位置?
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-14, 07:49 PM   #3095
T.K.
很黃很暴力

到時電聯

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-03-14, 07:49 PM   #3096
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
搞小妹妹後仲要講冷血野...
689呢步行得好絕, 話就話唔會叫警方做野, 同埋會談判, 等全部人稍為安心
然後就銀彈攻勢嚟搞事, 警察借尐兒清楚, 一舉N得...

今次同放煙花唔同
就算多人出去支持, 呢幾日已經令到一班市民不便, 對立面已形成, 難搞...

舊 10-03-14, 07:49 PM   #3097
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
痴線....心情仲差個放催淚彈果日
而家係警匪合作
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-14, 07:52 PM   #3098
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: Penny仔 查看文章
痴線....心情仲差個放催淚彈果日
而家係警匪合作
CCTVB同ATV以及各大報紙報出去會係警民合作

舊 10-03-14, 07:54 PM   #3099
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

PSN  IDYakumoFujii
引用:
作者: Thaws 查看文章
團腸, 位置?
由手機版發出
mk mtr d1出口對出

C75魚穫一覽
C76魚穫一覽
B-Mobile記錄
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.pixelate(maxsquare=8)" contentEditable="false">意味不明</font>
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.blur(pixelradius=9);" contenteditable="false">意味不明</font>
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-14, 07:54 PM   #3100
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: Tenzan 查看文章

冇,不過唔可以因為呢個結論而群龍無首

呢刻同一班等比人劏冇分別要守要留完全冇分寸....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:18 AM

手機版 | APP版