Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 74 114 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 134  ... 最後
日本動漫畫討論版>「機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ」10月4日 日5放送開始!!丨 監督:長井龍雪 脚本:岡田麿里
(=v=)b 09:22 AM 03-08-17
作者: Rance:
我諗佢會出返黎插多佢一刀多D
講講下~第1季朱古力個商會都無左影喎~依張底牌又鬼隱左~!?
肉羊哩咖 09:38 AM 03-08-17
作者: (=v=)b:
講講下~第1季朱古力個商會都無左影喎~依張底牌又鬼隱左~!?
無記錯二五大叔打MA前出現過兩次, 都係有嘢搵鐵華, 而好似每次咁啱都係尤真接佢(尤真個樣當然好有「方向性」))

其中一次係朱古力扮哂嘢, 第一次講畀澳加個「火星之王」嘅事

作者: Asurada:
其實故事告訴我們豬一樣的隊友任何地方都一定存在,
但唔可以俾豬隊友話事
鐵華累事係朱古力
萊斯達爾累事係尼哥
孫子無教嘅係, 原來點適當地撳住你個豬隊友其實仲緊要過點應付對手
kevinltb 02:14 PM 03-08-17
終於都睇左今集...

竟然...

1. 咁明顯地有 hehe 情懷? (定係我一直都誤會左其實山木係女?)
2. 朱莉亞咁都唔死得...

肉羊哩咖 03:24 PM 03-08-17
作者: kevinltb:
終於都睇左今集...

竟然...

1. 咁明顯地有 hehe 情懷? (定係我一直都誤會左其實山木係女?)
2. 朱莉亞咁都唔死得...
1...

可惜落花有意流水無情, 本人由頭到尾都以為逸馬基係偽男, 點知

supermanlady 06:54 PM 03-08-17
鉄血47-50話staff

作者: :

肉羊哩咖 09:10 AM 03-09-17
連續出岡媽.....

尾二集有大貫同大張, 好可能打到飛起
supermanlady 02:27 PM 03-09-17

肉羊哩咖 03:05 PM 03-09-17
咁啫係無料到到喇~
Sito 05:15 PM 03-09-17
作者: 肉羊哩咖:
咁啫係無料到到喇~
最終戰朱古力隻手仲要分分鐘未好翻晒……真係廢廢地
Dangerous-boy 10:05 PM 03-09-17
集集都有人便當,已經開始麻木了!

三明竟然留活口...這類死纏爛打的小強,放虎歸山,隨時後患無窮!
qwe 10:42 PM 03-09-17
作者: Sito:
最終戰朱古力隻手仲要分分鐘未好翻晒……真係廢廢地
朱莉亞打到咁都醫到, 隻手插一刀醫唔返就抵死啦
因蘿莉而死都算係完左心願吧
Rance 12:15 PM 03-10-17
唔係掛....

即係呢,你想劇情出人意表都唔駛咁玩O既....
一路以來對呢套作品喜愛程度真係畀呢幾個星期敗哂
ゆり 12:20 PM 03-10-17
作者: Rance:
唔係掛....

即係呢,你想劇情出人意表都唔駛咁玩O既....
一路以來對呢套作品喜愛程度真係畀呢幾個星期敗哂
中招嚴重劇透
野良猫 12:25 PM 03-10-17
作者: ゆり:
中招嚴重劇透
中招+1
(=v=)b 01:00 PM 03-10-17
咁真係完啦~
Rance 01:01 PM 03-10-17
老實講我真係唔係好信係真野,咁玩真係等收刀片...
真!DC 01:04 PM 03-10-17
已經冇乜所謂了
由手機版發出
freemanl 02:22 PM 03-10-17
唔識日文,求翻譯劇透
Irwin 02:31 PM 03-10-17
作者: freemanl:
唔識日文,求翻譯劇透
劇透可能

失去了奧加、鐵華團迎接新團長 蘿莉控
向地球發動最後的特攻

問完GOOGLE TRANSLATE之後估的

你自己試吓

====================

改左,樓下唔該改改
肉羊哩咖 02:41 PM 03-10-17
(得, 改咗, 連名都幫你改埋)

作者: Irwin:
懷疑芭樂
失去了奧加、鐵華團迎接新團長 蘿莉控
向地球發動最後的特攻

問完GOOGLE TRANSLATE之後估的

你自己試吓
係真唔係?! 

係都係

我支持
大小姐,革命少女吖嘛

真!DC 02:45 PM 03-10-17
樓上spoiler佢啦
由手機版發出
利家 10:00 PM 03-10-17
係yahoo jp打
オルガを
就會見到...
次期Cekehe 11:12 PM 03-10-17
唔係卦?點會咁樣安排?
班細嘅真係會聽朱古力講?起碼王我主一定唔會聽佢支笛啦......
就算連副會長都死埋,求其搵個團員坐上去都好過外人喎......

supermanlady 12:12 AM 03-11-17
【Blu-ray&DVD情報】第4巻、第5巻のBlu-ray&DVD画像を公開致します!
第4巻はヴィダールとガンダム・ヴィダールが目印です!
http://www.g-tekketsu.com/products/

【Blu-ray&DVD情報】本日は一足早くBlu-ray第8巻に付属の「お疲れ様本」から
海老川兼武さん、形部一平さん、寺岡賢司さん、篠原保さんらによるイラストも先行公開!

Irwin 12:41 AM 03-11-17
我咁睇囉…

奧加無乜理由就咁就咩左卦,應該係MIA?
如果咩左就帶唔到王我主去睇更遠的新世界,同第一季變得有矛盾了(你叫王我主點算…)

標籤:Gundam, 機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ, 鐵血孤兒
第一 ... 24 74 114 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 134  ... 最後

返回主題版面