Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 04-21-13, 12:00 PM   #276
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
無睇龍抬頭, 估唔到咁快玩完

講下蛇貓門, 大自慰扮醒真係好好笑
講開蛇貓門,神探谷次郎對眼幾時好翻哂?
Dangerous-boy 目前離線  
舊 04-21-13, 03:30 PM   #277
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
講開蛇貓門,神探谷次郎對眼幾時好翻哂?
機械眼來的
詳細我都唔係好記得

又, 小鷹真係好好笑, 引用動廢主持一句:「係一班白痴入面, 佢係唯一一個識九九乘法, 咁佢真係醒GE」

舊 04-21-13, 04:23 PM   #278
D-boy

引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
機械眼來的
詳細我都唔係好記得
印象中講過對機械眼只得三四成視力....
舊 04-21-13, 05:03 PM   #279
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
印象中講過對機械眼只得三四成視力....
洪東都識細胞重組, 回復視力濕濕碎

舊 04-21-13, 06:56 PM   #280
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
洪東都識細胞重組, 回復視力濕濕碎
銅猩都表演過一次重生眼睛

舊 04-25-13, 03:09 PM   #281
D-boy

鐵將唔計個故事,係我覺得港漫中最有heart的一本;見今期週記話個消量差,真係心都up哂....

春秋個伯姬真係好鬼煩!
舊 04-25-13, 04:48 PM   #282
FREDDY@o@

引用:
鐵將唔計個故事,係我覺得港漫中最有heart的一本;見今期週記話個消量差,真係心都up哂....

春秋個伯姬真係好鬼煩!
鐵將故事都唔差啊... 比起肉記果d好好多

伯姬都好慘的, 性公子求其食個唔識既女人都唔食佢, 我係佢都燥底!

舊 04-25-13, 04:53 PM   #283
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
之前初出時覺得伯姬覺得幾好

依家...你個八婆:0)

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線  
舊 04-25-13, 05:03 PM   #284
FREDDY@o@

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
之前初出時覺得伯姬覺得幾好

依家...你個八婆:0)
都係神月最好

舊 04-25-13, 06:37 PM   #285
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
鐵將故事都唔差啊... 比起肉記果d好好多

伯姬都好慘的, 性公子求其食個唔識既女人都唔食佢, 我係佢都燥底!
鐵將計咩都係最top的幾本之一吧

咁搞法傳統港漫玩完的日子都不遠了
gingq7 目前離線  
舊 04-26-13, 12:01 AM   #286
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
當$30一本日漫都唔掂的時候
份量質素普遍較低的$15港漫玩完係正常的發展

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線  
舊 04-26-13, 12:51 PM   #287
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
都係神月最好
神月呢個角色真係浪費左。仲以為佢會繼承鳳后對付性公子,同埋之前又講到商暴有機會同神月有感情線,點知又係無左。
其實編劇仲記唔記得大熊小熊兩兄妹?
pierrekwok 目前離線  
舊 04-26-13, 02:42 PM   #288
FREDDY@o@

引用:
作者: pierrekwok 查看文章
神月呢個角色真係浪費左。仲以為佢會繼承鳳后對付性公子,同埋之前又講到商暴有機會同神月有感情線,點知又係無左。
其實編劇仲記唔記得大熊小熊兩兄妹?
神朝篇去到尾根本係求其整死晒d角色就算
大小熊一定唔記得

舊 04-26-13, 02:50 PM   #289
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
神朝篇去到尾根本係求其整死晒d角色就算
大小熊一定唔記得
神朝篇個ending真係爛到不可思議啦直頭~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線  
舊 04-26-13, 02:55 PM   #290
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
神朝篇個ending真係爛到不可思議啦直頭~
看破紅塵正wow

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線  
舊 04-26-13, 05:00 PM   #291
FREDDY@o@

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
看破紅塵正wow
看破紅塵係性雄故事最大既驚喜

舊 04-27-13, 01:35 AM   #292
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
看破紅塵係性雄故事最大既驚喜
當神帝係設定成為一個全天庭既神仙都打唔贏既角色既時候, LASER睥死佢反而合理
舊 04-27-13, 02:56 AM   #293
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
果種我又唔覺係LASER,我會叫做眼火,爆出黎果種,讀者身同感受啦

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線  
舊 04-27-13, 03:29 AM   #294
FREDDY@o@

引用:
當神帝係設定成為一個全天庭既神仙都打唔贏既角色既時候, LASER睥死佢反而合理
天庭神仙根本係垃圾中既垃圾, 成班神都阻唔把劍飛去地球
LASER連射一幕我覺得成本書升華左

舊 04-27-13, 10:56 AM   #295
pierrekwok
Crazy Gamer

睇完今期都唔明神脈9重天練黎到底有無用,點解會寫到秦白練左都係控制唔到神脈?家陣性公子攞埋老豆D存款咪仲控制唔到?
另外編劇真係完全忘記左崑崙回到過去俾秘笈性公子呢條伏線...
舊 04-27-13, 11:07 AM   #296
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
都係神月最好
哈哈,永遠愛得最深而對你最好既女人都未必係可以廝守終生架啦.
伯姬都未至於討厭既,鬼叫性公子既往績太彪炳咩仲要個未來老公晌自己眼前食第二件都輪唔到自己.我諗伯姬係要設定成刁蠻先至同之前既女角性格無重覆,話晒係公主喎,雖然個國家亡左.
舊 04-27-13, 09:21 PM   #297
FREDDY@o@

引用:
睇完今期都唔明神脈9重天練黎到底有無用,點解會寫到秦白練左都係控制唔到神脈?家陣性公子攞埋老豆D存款咪仲控制唔到?
另外編劇真係完全忘記左崑崙回到過去俾秘笈性公子呢條伏線...
控制唔到小問題, 比人打多幾次天靈就得~
性公子好似已經練晒崑崙套武功<<< X聖輪, 不過練唔練晒都無所謂, 倉頡輸入法勁好多

舊 04-27-13, 09:43 PM   #298
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
控制唔到小問題, 比人打多幾次天靈就得~
性公子好似已經練晒崑崙套武功<<< X聖輪, 不過練唔練晒都無所謂, 倉頡輸入法勁好多
啱啱晌新年個期就練成埋天聖輪, 但都唔夠秦成公打, 不過之前都講過性公子唔似崑崙咁識五聖輪既洐生武功, 所以用起上黎會差D.
舊 05-01-13, 11:37 PM   #299
FREDDY@o@

火祖粒死兆星好閃
卓天威幾時先死

舊 05-01-13, 11:59 PM   #300
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
火祖粒死兆星好閃
卓天威幾時先死
火祖得番4成(定6成?)功力仲單拖上去搏命 (雖然柴榮果堆人也幫唔到手就是了)

大家練同一套武功(外星武功? 方山點睇都似外星人太空船), 小法王2個反而唔可以好似卓天威咁有再生能力 (但有長生能力)?

吐嘈時間: 老祖探一探小法王都差d爆頭, 但鐵路人探公主竟然無亊 (定還是小法王年齡大過公主好多? )

亂估時間: 呢輯最後小法王2個俾卓天威吸收, 卓天威變完全體 ; 火祖戰死, 傳功比柴榮
gingq7 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[問] DSiWare推介? starstar0083 手提遊戲機討論版 13 11-18-10 12:49 PM
Display 推介 大召喚帥 手機資訊/電腦軟硬討論 11 12-19-06 04:19 PM
[推介] BREAD TALK Jamie 飲食版 1 11-29-05 10:49 AM
[推介]鬼兆 月牙火介 Neo Entertainment TREND 12 02-11-04 01:40 AM
推介 綾 靜香 飲食版 3 01-15-04 08:48 PM

現在的時間是 01:51 PM

手機版 | APP版