Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
潮流版>籃球鞋討論區
阿聰 10:10 AM 03-20-13
作者: 白薔薇騎士:
13唔啱
-skip-
遲d出呢對11
又大把人爭
(圖都係hk-k)
呢對都可以pass。
白薔薇騎士 11:02 AM 03-20-13
作者: 阿聰:
呢對都可以pass。
其實夏天仲有另一隻色aj11果對仲可以pass

(圖都係hk-k)
除左aj,Nike Foamposite One都係出得好密
阿聰 09:07 AM 03-21-13
其實夏天仲有另一隻色aj11果對仲可以pass

除左aj,Nike Foamposite One都係出得好密
果隻色aj11都可以pass,白色漆皮遲早變黃,慘過concord多多聲。

foamposite就算了,我覺得比aj更加唔值賣咁貴,
不過反正d材料都係晒度,nike咪係咁噴唔同顏色應市囉。
白薔薇騎士 09:32 AM 03-21-13
果隻色aj11都可以pass,白色漆皮遲早變黃,慘過concord多多聲。

foamposite就算了,我覺得比aj更加唔值賣咁貴,
不過反正d材料都係晒度,nike咪係咁噴唔同顏色應市囉。

foamposite係得藍係覺得靚

(圖都係hk-k)
新KD ELITE 都OK
阿聰 09:36 AM 03-21-13

foamposite係得藍係覺得靚

新KD ELITE 都OK
我同意,始終對penny有感情,果隻配色最好睇。
kd5我有xmas版已經好開心了,kd5性價比真係一流!
白薔薇騎士 11:42 AM 03-21-13
我同意,始終對penny有感情,果隻配色最好睇。
kd5我有xmas版已經好開心了,kd5性價比真係一流!
我真係好鍾意PENNY,佢果係都幾對都OK架

KD5呢隻版我OK
希望唔搶手啦

(圖都係hk-k)
阿聰 08:58 AM 03-22-13
我真係好鍾意PENNY,佢果係都幾對都OK架

KD5呢隻版我OK
希望唔搶手啦
foamposite除咗penny配色,其實粉紅色同黃色都好靚。

kd5呢隻好似連個外觀都有少少唔同咗,
不過我覺得kd5雖然係前zoom air後air max,
但個腳感都幾舒服,唔受前zoom air後air max影響,
可能同個中底有關係(等於aj 11都係贏中底用料適合)。
白薔薇騎士 10:25 AM 03-22-13
foamposite除咗penny配色,其實粉紅色同黃色都好靚。

kd5呢隻好似連個外觀都有少少唔同咗,
不過我覺得kd5雖然係前zoom air後air max,
但個腳感都幾舒服,唔受前zoom air後air max影響,
可能同個中底有關係(等於aj 11都係贏中底用料適合)。
foamposite我仲係好想要返對penny配色

kd5呢對應該係低筒版但鞋身d料好似唔同左
我都覺得kd5係幾好著,同埋個價係好合理
白薔薇騎士 10:33 AM 03-22-13
hk-k睇到
對kd5 elite
發售日期 29.4.2013
售價 $1299
貴左幾百蚊......可以擋子彈咩~~

KD V ELITE: 終極掌控

為契合Kevin Durant “雷霆萬鈞”的終極球場控制力量,全新低幫KD V ELITE以雷電配色驚豔亮相,描繪出閃電劃過天際的震撼場面。該款球鞋完美地顯示了Durant多樣的打法,精準的投射以及細微的洞察力。

考慮到季後賽中更積極的跑動,新版KD V ELITE採用低幫剪裁設計,為Durant季後賽再添動力。此外,該款球鞋採用的科技重點包括:

• 碳纖維後跟穩定器帶來“輕、穩、快”的腳感

• 通過採用Kevlar®纖維和Dynamic Flywire升級動態飛線技術,令穩定性與足部鎖定表現更佳

• 鉸鏈式泡沫鞋舌可提供衝擊力保護,最大程度地降低鞋帶產生的壓力

• 足跟部內嵌Nike Zoom設計帶來實用而沉穩的緩震

..........Kevlar®纖維被普遍運用於防彈衣中
阿聰 11:31 AM 03-22-13
hk-k睇到
對kd5 elite
發售日期 29.4.2013
售價 $1299
貴左幾百蚊......可以擋子彈咩~~

KD V ELITE: 終極掌控

為契合Kevin Durant “雷霆萬鈞”的終極球場控制力量,全新低幫KD V ELITE以雷電配色驚豔亮相,描繪出閃電劃過天際的震撼場面。該款球鞋完美地顯示了Durant多樣的打法,精準的投射以及細微的洞察力。

考慮到季後賽中更積極的跑動,新版KD V ELITE採用低幫剪裁設計,為Durant季後賽再添動力。此外,該款球鞋採用的科技重點包括:

• 碳纖維後跟穩定器帶來“輕、穩、快”的腳感

• 通過採用Kevlar®纖維和Dynamic Flywire升級動態飛線技術,令穩定性與足部鎖定表現更佳

• 鉸鏈式泡沫鞋舌可提供衝擊力保護,最大程度地降低鞋帶產生的壓力

• 足跟部內嵌Nike Zoom設計帶來實用而沉穩的緩震

..........Kevlar®纖維被普遍運用於防彈衣中
唔怪得賣貴四舊水!
白薔薇騎士 02:35 PM 03-22-13
唔怪得賣貴四舊水!
同樣係ELITE的kb8同lbj10都好似係貴四舊
但對鞋防彈有咩用
阿聰 05:06 PM 03-22-13
同樣係ELITE的kb8同lbj10都好似係貴四舊
但對鞋防彈有咩用
必要時用對鞋塞住支槍個子彈口。
不過nike都幾識屈水,kdv變低筒可以賣貴四舊水。
Squaresoft 12:21 AM 03-24-13
foamposite /posite 好貴.....
睇中對Barkley Posite Max真係好靚~~~
白薔薇騎士 11:22 AM 03-25-13
必要時用對鞋塞住支槍個子彈口。
不過nike都幾識屈水,kdv變低筒可以賣貴四舊水。
因為可以擋子彈先多4舊與低筒無關

>睇中對Barkley Posite Max真係好靚~~~
我認同
阿聰 05:10 PM 03-25-13
作者: Squaresoft:
foamposite /posite 好貴.....
睇中對Barkley Posite Max真係好靚~~~
講真retro鞋越賣越炒越貴,如果冇特別回憶的話,買其他新款鞋仲好啦。
白薔薇騎士 09:49 AM 03-26-13
講真retro鞋越賣越炒越貴,如果冇特別回憶的話,買其他新款鞋仲好啦。
所以舊款只能回味
新款都要睇下,有d真係唔係太得
melo今代仲好d,ajxx8...一dd色可以接受
lbx近幾代其實ok但著上感覺有d笨重,kd5今代唔錯,kobe8同前幾代差不多啦,低筒去街係冇問題,打波就睇你慣唔慣啦
阿聰 10:39 AM 03-26-13
所以舊款只能回味
lbx近幾代其實ok但著上感覺有d笨重,kd5今代唔錯,kobe8同前幾代差不多啦,低筒去街係冇問題,打波就睇你慣唔慣啦
retro鞋款,鞋身太重果d就唔好著了,買對輕d仲好。
lbj之前果幾代太重身,我覺得俾karl malone著就差唔多。
白薔薇騎士 12:21 PM 03-28-13
retro鞋款,鞋身太重果d就唔好著了,買對輕d仲好。
lbj之前果幾代太重身,我覺得俾karl malone著就差唔多。
而家著慣d輕身鞋好似kobe4代打後,你真係會唔慣太重個d
lbj始終都係俾PF同C個類型著個底同鞋保護做得足D
阿聰 04:47 PM 03-28-13
而家著慣d輕身鞋好似kobe4代打後,你真係會唔慣太重個d
lbj始終都係俾PF同C個類型著個底同鞋保護做得足D
但lbj d鞋,鞋底太薄太近air位了,air未爆之前個底已經蝕咗先。
Squaresoft 08:22 AM 03-29-13
所以舊款只能回味
因為可以擋子彈先多4舊與低筒無關

>睇中對Barkley Posite Max真係好靚~~~
我認同
當然其中一個原因係CB34

我自己用來去街用. 新款的好多真係好唔靚......
阿聰 08:27 AM 03-29-13
當然其中一個原因係CB34

我自己用來去街用. 新款的好多真係好唔靚......
CB34行街就OK的,打波就免了。
Squaresoft 08:52 AM 03-29-13
CB34行街就OK的,打波就免了。
yup.
我而家仲著緊佢:

阿聰 09:05 AM 03-29-13
yup.
我而家仲著緊佢:
仲著緊咁堅?!
Squaresoft 09:10 AM 03-29-13
返出那次的.

當然已經唔再新鄭啦. 一個月只係著一次出街, 未爛 XD
白薔薇騎士 12:39 PM 04-12-13

HK-K見到27/4出
XX8真係未見過實物
其他人意見都話幾好著,但焗腳
樣係另一個問題
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 

返回主題版面