Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-26-08, 01:42 AM   #276
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

註冊日期: Sep 2003
哈,泥門一向創造奇蹟,新的傳說又誕生la
作者唔會令我地失望掛

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面
Ricky-S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-08, 08:23 AM   #277
wykaegis
Insane Gamer
無情

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: Oscarzero 查看文章
我覺得會係大和彈到, 但係雷門救番個波俾賴那達陣~

因為無可能個波飛成集掛
一block 左就轉攻守的...

唔可以俾人block ..

我冇記錯的話...踢球...

一係入 一係就轉攻守

舊 10-26-08, 08:23 AM   #278
wykaegis
無情

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
我想問。。。如果而家入左。。。。有3分?
冇錯...3-2 =1 = win..

大田原係數手指的...

舊 10-26-08, 11:35 AM   #279
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
會唔會有機會中柱...
之後帝黑搶到
但係比泥門攔到變自殺分
再打加時?

唔知球例o既人<<<<<

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-08, 12:19 PM   #280
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
會唔會有機會中柱...
之後帝黑搶到
但係比泥門攔到變自殺分
再打加時?

仲有1秒

舊 10-26-08, 12:35 PM   #281
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: elmond 查看文章
仲有1秒
o個1秒已經過左啦...
由栗仔開波o個時開始

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
舊 10-27-08, 12:52 AM   #282
Mr.66
Game Master

隔離討論區有個投票,
得閒去投下

http://www.uwants.com/viewthread.php...=#pid103314411

舊 10-29-08, 03:10 AM   #283
wykaegis
無情

引用:
會唔會有機會中柱...
之後帝黑搶到
但係比泥門攔到變自殺分
再打加時?

冇可能

用番桂神果句

球波..一係入..一係唔入

舊 10-29-08, 09:39 AM   #284
Mr.66
Game Master

引用:
作者: wykaegis 查看文章
冇可能

用番桂神果句

球波..一係入..一係唔入
中柱咪唔入lor
點解無可能中柱...

有無熟NFL既人知,假如中柱彈番入場/係球門柱前已經墬落黎,
攻方可唔可以接住球波再TD?

舊 10-29-08, 10:40 AM   #285
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
作者: wykaegis 查看文章
一block 左就轉攻守的...

唔可以俾人block ..

我冇記錯的話...踢球...

一係入 一係就轉攻守
如果個波係攻防線前被擋,就會變番個生波,兩邊都可以搶番進攻。但過左攻防線後先被擋,如果守方唔搵人接番回攻,就攻守交替。但一般來說,守方都唔會搵人接番 ge...
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 10:40 AM   #286
12號四分衛
Game Master

引用:
作者: Mr.66 查看文章
中柱咪唔入lor
點解無可能中柱...

有無熟NFL既人知,假如中柱彈番入場/係球門柱前已經墬落黎,
攻方可唔可以接住球波再TD?
唔得。但守方可以接住回攻。
舊 10-30-08, 12:08 AM   #287
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: 後藤san 查看文章
唔得。但守方可以接住回攻。
咁o者係有可能中柱之後自殺分?

舊 10-30-08, 05:01 AM   #288
12號四分衛
Game Master

引用:
咁o者係有可能中柱之後自殺分?
球例上可以,但九成九守方都唔會咁做,盡全力係攻防線檔波好過,反正守方有優勢 (十一人對九個人)。而且回攻o既話,也好難番去之前個位。

最重要係泥門射失既話就會完場,帝黑只需要係攻防線上盡力便可。
舊 10-30-08, 03:29 PM   #289
超必

註冊日期: Dec 2004
祝 泥門 聖誕碗制霸!!!

+1%運氣....(念力??)....連踢的武蔵也以為唔會入.....
超必 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 03:39 PM   #290
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 超必 查看文章

+1%運氣....(念力??)....連踢的武蔵也以為唔會入.....
你知道結果?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 04:35 PM   #291
Mr.66
Game Master

引用:

搵到source...
29/10,5點幾鐘2ch既發言,
原文
24 : ◆bvxGVRZAiQ :2008/10/29(水) 17:37:25 ID:bV9mOSE7O
大和がボールに触れようとするがセナ、小結、瀧、2/3兄弟が止める

武蔵は紙一重で届かないと悟る

回想

叫ぶ

紙一重で入る

優勝

観客乱入

回想

胴上げYAーHAー

PS
大和「中略―ゾクゾクして楽しみですたまらないんだ。来月からセナ君とタッグを組んで戦うってことg(ry」

25 :名無しさんの次レスにご期待下さい:2008/10/29(水) 17:48:51 ID:zLXzILUC0
乙です
あっさり優勝決まったな

何だよタッグって…萎えそうな展開だな

26 :名無しさんの次レスにご期待下さい:2008/10/29(水) 17:54:39 ID:rfJk2Zb40
まさかの世界編

27 :名無し募集中。。。:2008/10/29(水) 17:57:47 ID:9fhbE1Qa0
こんなマンガがまだ続くのかよ・・・ジャンプも相当堕ちたな
木多にバカにされても仕方ない。

28 :名無しさんの次レスにご期待下さい:2008/10/29(水) 17:58:12 ID:/eifsBIyO
いつものバレ氏とトリが違うけど、これ本バレか?

29 :名無しさんの次レスにご期待下さい:2008/10/29(水) 18:04:55 ID:ifhU49BW0
客席のアゴンはすっかり忘れ去られてるな。

30 :名無しさんの次レスにご期待下さい:2008/10/29(水) 18:11:44 ID:rfJk2Zb40
アスクレの細かいバレもやってくれてるから本物だよ

31 :名無しさんの次レスにご期待下さい:2008/10/29(水) 18:22:03 ID:/eifsBIyO
>>24
アスクレのバレ氏の人だったのか
疑ってすまんかったです、バレ乙です

>>30
情報サンクス

此篇文章於 10-30-08 04:55 PM 被 Mr.66 編輯。
Mr.66 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 04:50 PM   #292
超必

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Mr.66 查看文章
可唔可以比source呀...
我真係等得好辛苦啦...
我今天在旺角賊船,買了"少年JUMP"No.49....(空運的)....
超必 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 04:54 PM   #293
Mr.66
Game Master

引用:
我今天在旺角賊船,買了"少年JUMP"No.49....(空運的)....
三兄弟既次男同三男,
都無長男份...
長男有辱師傅厚望...

舊 10-30-08, 05:51 PM   #294
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
post d 相出黎睇睇呀....
好心急...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 10:54 PM   #295
fourleaves112
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
大家一齊...............YA HA
fourleaves112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 11:00 PM   #296
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
現實原來都有63碼射入過
比想像中更少助跑...

http://hk.youtube.com/watch?v=zrxTjgFYoU8

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 11:17 PM   #297
~ViVi~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
引用:
作者: Jamie 查看文章
現實原來都有63碼射入過
比想像中更少助跑...

http://hk.youtube.com/watch?v=zrxTjgFYoU8
佢都冇助跑,就咁行埋去就射入左
~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 11:19 PM   #298
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
引用:
作者: ~ViVi~ 查看文章
佢都冇助跑,就咁行埋去就射入左
行了兩步... 都有點助力啦 XD

想像中還以為會像MJ罰球線入樽那種助跑 XDDD

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-08, 10:54 PM   #299
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

我睇左新一話了.....終於完場la
睇見大和擋到之時,全體鬥志拉番佢落黎
感受到唔止泥門,係關東既勝利

下一回預告....組隊..更高的舞台........唔通好似足球小將咁?!

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面
Ricky-S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-08, 03:09 PM   #300
加瑪
奧脫福的一條小草

le一話...由全體拉返大和落o黎直到大和講o野之前都好感動丫.....

估唔到仲未完......

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.7 Hitomi ~清談館~ 1001 01-09-15 12:40 AM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.5 Hitomi ~清談館~ 1001 09-16-13 07:21 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.3 Hitomi ~清談館~ 1004 11-15-12 11:18 PM
[漫畫] One punch-man [原作/ONE 作畫/村田雄介] 信長 日本動漫畫討論版 1 07-19-12 11:01 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.2 Hitomi ~清談館~ 1014 06-16-12 09:32 AM

現在的時間是 09:40 PM

手機版 | APP版