Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 06-19-07, 10:41 PM   #276
dondon
Game Master
XBOX360必玩

註冊日期: Aug 2002
XBox Live GamertagDONNOLO
好似欖球咁不斷後傳攻上去.................................

NFL都係咁啦, 上季GREENBAY PACKER最後一場都係用哩招, 不過推唔去底...........

用欖球進攻先最安全, 捱到最耐........

舊 06-19-07, 11:35 PM   #277
秘銀
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 王龍 查看文章
兩個都4秒2 阿進都可以捉到SENA...
所以..一定要出招架啦..
突破4秒2
秘銀 目前離線  
舊 06-19-07, 11:44 PM   #278
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
引用:
作者: 秘銀 查看文章
突破4秒2
一開始已經一直強調4秒2係極限,應該不太可能
Eternal Wind 目前離線  
舊 06-20-07, 06:34 AM   #279
babyson
Junior Member
膠b

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: dondon 查看文章
好似欖球咁不斷後傳攻上去.................................

NFL都係咁啦, 上季GREENBAY PACKER最後一場都係用哩招, 不過推唔去底...........

用欖球進攻先最安全, 捱到最耐........
得...明白你想講咩....
但係其實係一樣架
就算點傳都好...
唯一既可能只係佢2個單挑之後俾小早川贏佢
咪先239就最終回
babyson 目前離線  
舊 06-20-07, 12:38 PM   #280
leemm9900
Insane Gamer
夜遊人

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: Eternal Wind 查看文章
一開始已經一直強調4秒2係極限,應該不太可能
化不可能為可能......就是漫畫最KA~之處......

亡者只能在終結的地方等待至終・・・
leemm9900 目前離線  
舊 06-20-07, 03:23 PM   #281
LPSLPSLPS

註冊日期: May 2006
引用:
作者: leemm9900 查看文章
化不可能為可能......就是漫畫最KA~之處......
如果真的可能超過4.2秒

那就是足少同網王了

唯君瞭我心。
LPSLPSLPS 目前離線  
舊 06-20-07, 04:59 PM   #282
babyson
膠b

引用:
作者: LPSLPSLPS 查看文章
如果真的可能超過4.2秒

那就是足少同網王了
天衣無縫的絕技????
定展翅射球?
舊 06-20-07, 05:02 PM   #283
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: babyson 查看文章
天衣無縫的絕技????
定展翅射球?
其實早就出現左志偉嚮世青篇苦練既"空降射球"
ahleung 目前離線  
舊 06-20-07, 05:08 PM   #284
babyson
膠b

引用:
作者: ahleung 查看文章
其實早就出現左志偉嚮世青篇苦練既"空降射球"
有咩???
舊 06-20-07, 05:26 PM   #285
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: babyson 查看文章
有咩???
踩隊友作踏腳石, 攬住個波從空中連人帶波跳入去, 咪即係魔蝙蝠騰沖囉
ahleung 目前離線  
舊 06-20-07, 06:05 PM   #286
Shadow 神
God of Gamer
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
踩隊友作踏腳石, 攬住個波從空中連人帶波跳入去, 咪即係魔蝙蝠騰沖囉
瀨那無踩隊友喎 ...
佢係靠隊友推倒對方攻防線,然後 TD ~

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線  
舊 06-20-07, 06:16 PM   #287
babyson
膠b

引用:
我真係諗唔到.....
OK! YOU WIN.......
舊 06-20-07, 11:45 PM   #288
石光

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
注意:爆料
最無進展的一話
比賽還未結束
石光 目前離線  
舊 06-21-07, 12:02 AM   #289
光之颱風
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 石光 查看文章
注意:爆料
最無進展的一話
比賽還未結束
其實
應該無人會預今話就完到掛

舊 06-21-07, 12:04 AM   #290
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 光之颱風 查看文章
其實
應該無人會預今話就完到掛
...
同意

適當時候拖下我覺得冇問題
kin~kin 目前離線  
舊 06-21-07, 05:49 AM   #291
babyson
膠b

引用:
作者: kin~kin 查看文章
...
同意

適當時候拖下我覺得冇問題
我覺得...es係最唔拖架啦
睇下其他...拖到媽媽都唔認得....
幾百個伏筆
舊 06-21-07, 05:54 AM   #292
babyson
膠b

238簡約情報:::

蛭魔 门太 濑那 泷做出抱着球的姿势向四方散开
王城 被迷惑 不解究竟谁抱着球

濑那持球一路狂奔
总算注意到的进一路紧追
舊 06-21-07, 12:39 PM   #293
naruto2320
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
就算時間無哂時間都唔會停左賽波
咁其實雪光羅個1秒又有咩用???
唔多明.

舊 06-21-07, 12:42 PM   #294
Oscarzero
Game Master
VT魔人

註冊日期: Jun 2004
XBox Live GamertagOscar Zero
引用:
作者: naruto2320 查看文章
就算時間無哂時間都唔會停左賽波
咁其實雪光羅個1秒又有咩用???
唔多明.
如果進時間到左先達陣,泥門直情無機會有最後一次攻擊,直接輸左呢場賽事...

舊 06-21-07, 12:58 PM   #295
naruto2320
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: Oscarzero 查看文章
如果進時間到左先達陣,泥門直情無機會有最後一次攻擊,直接輸左呢場賽事...
哦..
係阿進眼中泥門既防線真係好脆弱
慢一 兩秒先到達陣仲得

舊 06-21-07, 04:20 PM   #296
LPSLPSLPS

剛剛在某論壇看到一堆小白

說什麼'1秒可以做什麼?' 作者猛拖等言論

看得有點火大

說'最後1秒'的人真的有用心看es的嗎?

這不是最後一秒,是最後一次進攻!!

一堆人說太拖,難道這回王城達陣成功/失敗就完場就好好看了嗎?

一堆人根本只是想知最後賽果....

唯君瞭我心。
舊 06-21-07, 04:25 PM   #297
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
剛剛在某論壇看到一堆小白
說什麼'1秒可以做什麼?' 作者猛拖等言論
看得有點火大
說'最後1秒'的人真的有用心看es的嗎?
這不是最後一秒,是最後一次進攻!!
一堆人說太拖,難道這回王城達陣成功/失敗就完場就好好看了嗎?
一堆人根本只是想知最後賽果....
我覺得最大問題係大家依家慣左睇邪道連載,等 1 個 week 睇 1x 版就覺得好唔夠,遇著一 d 舖排位就話拖 ... 但其實如果睇返單行本會好一氣呵成 + 精彩 ...

Anyway 今次個情報好似有 d 怪 ?? 上期明明門太拎左波,大家都知,而且亦都係高見故意咁做 ... 泥門仲點可以扮唔知邊個拎住波 ?!

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線  
舊 06-21-07, 10:03 PM   #298
LPSLPSLPS

剛剛看到這片
http://www.youtube.com/watch?v=L3bIq...elated&search=

一開始落後那隊在比賽剩53秒開始進攻,在最後4秒成功踢球反先

當人人覺得佢贏的時候

被反先的那隊在比賽剩4秒的時候,最後一次進攻,一次過成功TD

所以唔好話1秒做唔到d咩

唯君瞭我心。
舊 06-21-07, 10:08 PM   #299
dondon
Game Master
XBOX360必玩

引用:
作者: Shadow 神 查看文章
我覺得最大問題係大家依家慣左睇邪道連載,等 1 個 week 睇 1x 版就覺得好唔夠,遇著一 d 舖排位就話拖 ... 但其實如果睇返單行本會好一氣呵成 + 精彩 ...

Anyway 今次個情報好似有 d 怪 ?? 上期明明門太拎左波,大家都知,而且亦都係高見故意咁做 ... 泥門仲點可以扮唔知邊個拎住波 ?!
用個短toss或者直接放入其他人手中, 加上"正常"黎講, special team係應該form一個3個人人牆開路, 咩都遮住睇唔到啦

舊 06-21-07, 10:20 PM   #300
dondon
Game Master
XBOX360必玩

引用:
剛剛看到這片
http://www.youtube.com/watch?v=L3bIq...elated&search=

一開始落後那隊在比賽剩53秒開始進攻,在最後4秒成功踢球反先

當人人覺得佢贏的時候

被反先的那隊在比賽剩4秒的時候,最後一次進攻,一次過成功TD

所以唔好話1秒做唔到d咩
哩d咪係欖球進攻, 不斷後傳, 每個人都掂下個波, 咁既situation必用的戰術, 亦係小弟希望漫畫會出現的情節, 每一個人都掂到波, 互相信任同blocking, 咁先係美式足球, 特別係校院美式足球

論壇跳轉

現在的時間是 01:05 AM

手機版 | APP版