Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 67 107 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 127 167 217  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
aalcc3ds 03:41 PM 07-20-12
我買了美版 毀滅英雄 幾好玩
最正有語音聊天功能
Tdot 04:08 PM 07-20-12
作者: andystock:
會唔會港台版其實將來會有大量中文game出呢?無理由鎖了區,但是只得幾隻中文game玩吧!!
世上最少title 的手提機?
katoru 04:16 PM 07-20-12
download版要正價....我不如慳返d錢買多隻game
Navism 04:17 PM 07-20-12
要盒定放game響 memory card,
真係好難選!!
irismong 06:06 PM 07-20-12
作者: enishi:
NSMB2, 鬼腦練下載版優惠
http://club.nintendo.jp/download_campaign/index.html

送 FC Donkey Kong, Club Nintendo points x2, 2 隻買哂再加 20 points
由手機版發出
雖然送POINTS...
但係...佢個價同盒裝無分別
W!LL 07:37 PM 07-20-12
成日話佢說明書得張紙丫嘛,其實買DL版都無分別啦, 小左張盒面紙O者
usayarE 09:23 PM 07-20-12
未出LL之前都唔想再玩3DS

大家都打算買日版3DS LL嗎?
MO 09:53 PM 07-20-12

Kenny Chan 11:36 PM 07-20-12
有興趣呀
不過我諗一出要$2000
Suda 12:30 AM 07-21-12
正,諗起以前部Gameboy Pocket

作者: usayarE:

唔期待行版,日版價位OK即入
irismong 12:31 AM 07-21-12
作者: usayarE:

完全沒有打算買
W!LL 12:48 AM 07-21-12
等有Hori以外LL既mon貼先出手
噹噹dondon 01:00 AM 07-21-12
作者: irismong:
雖然送POINTS...
但係...佢個價同盒裝無分別
經小賣店買key就唔同價 直接係e-shop買就原價
irismong 01:02 AM 07-21-12
作者: 噹噹dondon:
經小賣店買key就唔同價 直接係e-shop買就原價
咁你都係講緊日本本地姐?
噹噹dondon 01:47 AM 07-21-12
作者: irismong:
咁你都係講緊日本本地姐?
盒帶都係經日本鋪姐 可能有人將D KEY擺上網賣或者將張KEY卡運番黎香港
andystock 01:58 AM 07-21-12
作者: 怪人:
世上最少title 的手提機?
我唔信!
如果唔係大量中文game排隊出,就應該係1,2年後,會來一個全球3ds大解鎖!
2千蚊一部機,只准玩5隻game?我唔信!
強化人間ですの~★ 07:41 AM 07-21-12
除非真係之後完全冇game
否則要少過Virtual boy既19隻都有難度既
野良猫 08:17 AM 07-21-12
作者: Kenny Chan:
有興趣呀
二千就入到的話我會好開心
vvin567 08:29 AM 07-21-12
我想問下大家舊0個部3DS點算, 賣又唔值錢+_+
我部NDSL都仲係度
Netnet 08:57 AM 07-21-12
解密開發秘話!任天堂3DSLL社長訊公開 (共三頁)
http://3ds.pcgames.com.cn/news/1207/2586720.html (共三頁)

透明版只是開發樣本, 非真實販賣版本

usayarE 10:21 AM 07-21-12
作者: Kenny Chan:
有興趣呀
太樂觀了吧...

作者: vvin567:
我部NDSL都仲係度
留念...
Aqua blue已停產,過多幾十年可能好值錢
shwl 12:13 PM 07-21-12
透明好正
有以前gb年代既感覺
tung999 12:35 PM 07-21-12
作者: vvin567:
我部NDSL都仲係度
舊果部係限定機的朋友就冇咩影響

如果透明真係出 我會即出機o_O+++
想番起以前GB~GBA都好多透明機 後來就冇出透明機身
噹噹dondon 01:00 PM 07-21-12
我都好想要透明機 部部GAME BOY都係透明
cknjoshua 01:03 PM 07-21-12
想睇埋行貨先....

又未知日版game會唔會跟住返行貨
如果仍係冇日行....打算買美版
行貨機支援日game就買行版
日後會有行game返貨就買日版
第一 ... 17 67 107 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 127 167 217  ... 最後

返回主題版面