Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-08-17, 10:50 PM   #29101
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: hell & heaven 查看文章
趕到師傅尾班車
你仲有10分鐘時間寶5
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-17, 10:52 PM   #29102
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:
作者: axe1292 查看文章
你仲有10分鐘時間寶5
集郵算啦

舊 01-08-17, 10:52 PM   #29103
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: digiharuka 查看文章
現在想快點開event

缺種火(槍術) 缺素材(書頁齒輪等) 缺QP 缺綠方 缺友情pt(只能做了3張100萬exp禮裝) ....
友情點都用光了
不過看看明天會不會有新event的消息吧
正常是11號有event吧~?

舊 01-08-17, 10:52 PM   #29104
psidef

註冊日期: Apr 2007
唔心息追多pack爆死......

舊 01-08-17, 10:57 PM   #29105
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
這星期已經死了4單...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-17, 10:59 PM   #29106
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
快D開Event la....之前儲落去D料已經比我快晒靈基....

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-17, 11:05 PM   #29107
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
快D開Event la....之前儲落去D料已經比我快晒靈基....
今個星期的週任內容..
感覺不像有event
是我太敏感了嗎

舊 01-08-17, 11:36 PM   #29108
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
今個星期的週任內容..
感覺不像有event
是我太敏感了嗎
可能性: 800萬DL
600日又未到吧

還有 : SWII 情報
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 12:19 AM   #29109
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
好想將個acc 轉返香港Apple 但知自己一定忍唔到手 俾女朋友見到張月結單我估走佬都似⋯但每次買iTunes 卡又好費

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 12:22 AM   #29110
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 天子 查看文章
好想將個acc 轉返香港Apple 但知自己一定忍唔到手 俾女朋友見到張月結單我估走佬都似⋯但每次買iTunes 卡又好費
申請另一個銀行既新卡
set網上月結單

舊 01-09-17, 12:51 AM   #29111
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
唔明
轉返香港APPLE,買香港ITUNES卡課咪得囉?
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 12:55 AM   #29112
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 大破人間 查看文章
唔明
轉返香港APPLE,買香港ITUNES卡課咪得囉?
其實係
轉番香港apple其實多數都係買卡課
用信用卡買無兩三下就會買唔到要解封
好麻煩

舊 01-09-17, 03:05 AM   #29113
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
打過兩次beast其實幾乎講到明普通英靈的靈基是不可能打倒beast XD
紅A去打明顯送死XDD
well,如果好似打魔神王果陣咁全班人馬上陣o既話應該都...都係無可能
引用:
好早期講的了

係四章最後安徒生爆料時魔術王(實際是魔神王)自己講的
有提到英靈召喚原本是拯救靈長之世,召喚七騎頂點的決戰魔術
聽你講完諗返起,原來咁早之前,唔怪得唔記得
不過o岩o岩睇返,有幾句有d在意
安徒生:
英霊召喚とは抑止力の召喚であり、抑止力とは人類存続を守るもの。
所羅門:
人理を護る、その時代最高峰の七騎。英霊の頂点に立つ始まりの七つ
skip
それを人間の都合で使えるよう格落ちさせたものがおまえたちの使う召喚システム--聖杯戦争である
skip
安徒生:
それは器、権限の問題だ
之後ロマン就好驚訝咁問:
根源に選ばれた英霊とでも言うつもりか
咁係咪即係如果係抑止力召出o黎就會係冠位?(因為係人類降格左個靈器先至係普通靈器 ,之前所羅門都有講過係"霊器(クラス)の格が違う")
而所羅門話"那個時代",會唔會代表:唔同時代會有唔同o既冠位?(如所羅門同梅林)但如果係咁,又點解用"最初"呢個形容詞?
同埋抑止力同根源個關係係點?唔係太記得
係咪同根源簽約先會成為抑止力(エミヤ個情況)
引用:
日元俾錢同日區俾錢係兩回事

因為根據我課金紀錄,FGO直到16年暑假之前港區都係用日元結算,收JPY9,074
後來7至8月左右轉左收美金

日區俾錢就要俾稅,收JPY9,800

你話唔駛俾稅係日區日元結算定港區日元結算先?
咁應該係港區啦,本身之前都無課金過,所以都唔知自己用咩區(對我呢d懶人o黎講,俾到錢有石就唔理架啦)

舊 01-09-17, 08:50 AM   #29114
gingq7

註冊日期: May 2008
簽約應該係和蓋亞/阿賴耶簽, 好似唔關根源事
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 08:54 AM   #29115
gingq7

註冊日期: May 2008
昨晚才玩完武藏試玩關...

- 誰將GD子和武藏召喚去鬼島? 個時間點講到明係所羅門event之後, 應該已經無晒特異點
- 睇落去武藏其實未死(甚至唔會死?), 點解可以被GD子召喚?
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 09:29 AM   #29116
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: the fool 查看文章
咁係咪即係如果係抑止力召出o黎就會係冠位?(因為係人類降格左個靈器先至係普通靈器 ,之前所羅門都有講過係"霊器(クラス)の格が違う")
而所羅門話"那個時代",會唔會代表:唔同時代會有唔同o既冠位?(如所羅門同梅林)但如果係咁,又點解用"最初"呢個形容詞?
同埋抑止力同根源個關係係點?唔係太記得
係咪同根源簽約先會成為抑止力(エミヤ個情況)
其實說明冠位的情況至今都只有第四章和第七章, 連終章也沒怎說明.

擁有冠位資格的頂尖七騎可以有好多個,例如梅林和術閃都是冠位級魔術師,但他們沒有冠位之器(冠位靈基),所以在第七章的他們並不是Grand Caster.

看其他地方普遍討論結果就是成為Grand要有冠位資格和冠位靈基,冠位資格可以有複數人達標,但冠位靈基應該只有一個.
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 09:48 AM   #29117
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
想轉地區時佢話個acc有錢(50yen)左右。。轉唔到

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 10:03 AM   #29118
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
其實說明冠位的情況至今都只有第四章和第七章, 連終章也沒怎說明.

擁有冠位資格的頂尖七騎可以有好多個,例如梅林和術閃都是冠位級魔術師,但他們沒有冠位之器(冠位靈基),所以在第七章的他們並不是Grand Caster.

看其他地方普遍討論結果就是成為Grand要有冠位資格和冠位靈基,冠位資格可以有複數人達標,但冠位靈基應該只有一個.
我覺得係為留後路之後俾玩家選擇冠位而唔講到今死.....

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 10:45 AM   #29119
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
想轉地區時佢話個acc有錢(50yen)左右。。轉唔到
IOS?你要去信俾apple幫你消除左佢,我上次剩100都搵唔到地方駛

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 10:46 AM   #29120
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
山窮水盡
現實同fgo 都無晒錢
想靈4都做唔到
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 10:47 AM   #29121
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 小嘉 查看文章
山窮水盡
現實同fgo 都無晒錢
想靈4都做唔到
一樣
今日先9號
都唔知點樣捱到月尾

舊 01-09-17, 10:52 AM   #29122
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
一樣
今日先9號
都唔知點樣捱到月尾

割草割左咁耐今個月應該仲有其他野去抽wor
而家放棄比賽就完結ga la

舊 01-09-17, 10:54 AM   #29123
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 小嘉 查看文章
山窮水盡
現實同fgo 都無晒錢
想靈4都做唔到
引用:
一樣
今日先9號
都唔知點樣捱到月尾
至少你地冇輸......

舊 01-09-17, 10:55 AM   #29124
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: ko121314 查看文章

割草割左咁耐今個月應該仲有其他野去抽wor
而家放棄比賽就完結ga la

睇下今日有咩消息
唔知周三pickup乜野新野呢

我傷架呢次活動....
唔追劍式同征服王就唔會出事

舊 01-09-17, 10:57 AM   #29125
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
師匠中完風後
琴晚最後3粒石 一抽中伊絲塔
終於否極泰來
空調 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 03:16 PM

手機版 | APP版