Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 62 102 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 
攻略及心得交流區>Splatoon 2 | イカ戰略部- 互射心得交流- ᔦꙬᔨ --– 4月有批新武器, 油地未畢業
信長 03:30 PM 10-04-18
有喇,gmail 將封信當左推廣類,去左推廣類信箱
入code 先
charcsc2000 03:31 PM 10-04-18
作者: 信長:
thx ,check過,未有
官網好似寫逐個派code, 等下先
應該有的...今早9:57am已收到email...
睇下係咪去左垃圾郵件???
charcsc2000 03:34 PM 10-04-18
作者: leungky1:
萬聖節48小時世界Fes
Trick or Treat
10月19日4pm-10月21日4pm
10月5日起留意Switch新聞頻道有連結送4款主題服裝
同樣...美版要轉區再sub news先有呢4款主題服裝送...
之前佢送過一次的....我都係咁樣換...
信長 04:45 PM 10-04-18
今年竟然有主題衫送,仲要幾靚
應該聖誕都送吧
leungky1 05:04 PM 10-04-18
收到Email
有趣嘅係個Code去到2020年尾都仲用到
由手機版發出
天空 05:16 PM 10-04-18
未收到 mail
charcsc2000 05:35 PM 10-04-18
作者: 天空:
未收到 mail
首先你要check下自己係咪美或日區...如果轉左區...要轉返日美區先會收到email~
天空 07:36 PM 10-04-18
作者: charcsc2000:
首先你要check下自己係咪美或日區...如果轉左區...要轉返日美區先會收到email~

一陣睇睇先~~ thx

睇過~~己經係SET左日本~~可能真係未寄到比我
leungky1 08:54 PM 10-04-18

一陣睇睇先~~ thx

我星期五朝早俾日本區費用,你遲啲?
由手機版發出
天空 10:25 PM 10-04-18
作者: leungky1:
我星期五朝早俾日本區費用,你遲啲?
由手機版發出
9月19號
charcsc2000 10:35 AM 10-05-18

一陣睇睇先~~ thx

你睇睇封信係咪去左垃圾郵件???
因我個都係咁...
charcsc2000 10:36 AM 10-05-18
作者: AKIRA桑:
Nintendo Facebook....雖然我懷疑你轉返日本eShop可以入到code,正如美版用唔用到Coco衫一樣。

從我的iPad使用Tapatalk 發送
終於我去左巴哈個邊和人換左code, 個邊好大需求...
charcsc2000 10:37 AM 10-05-18
今年竟然有主題衫送,仲要幾靚
應該聖誕都送吧
日區已經有得送...
美版應該要明天吧...(因美國今日仲係10/04)
天空 01:00 PM 10-05-18
你睇睇封信係咪去左垃圾郵件???
因我個都係咁...

我個區已經係日本~~冇理由仲未收到
AKIRA桑 01:06 PM 10-05-18

我個區已經係日本~~冇理由仲未收到

睇清楚垃圾郵件,再唔係search “Nintendo”

天空 01:11 PM 10-05-18
睇清楚垃圾郵件,再唔係search “Nintendo”

試過哂了
信長 01:15 PM 10-05-18
封email 標題係:

【加入者限定特典】XXXX 様 『スプラトゥーン 2 限定ギア』のダウンロード番号をお届けいたします。

我係10月3 日收到
天空 01:19 PM 10-05-18
封email 標題係:

【加入者限定特典】XXXX 様 『スプラトゥーン 2 限定ギア』のダウンロード番号をお届けいたします。

我係10月3 日收到
試左冇

仲有咩方法~~轉區係部機轉定網頁轉?
我試下轉去第 2 個區都轉番日本睇下得唔得
AKIRA桑 01:24 PM 10-05-18
試左冇

確認一下,你之前有沒有收過任何My Nintendo 既電郵先?你係獨立plan定family plan? 你收到十二個月Nintendo Switch Online確認信既電郵帳戶又係未你link緊果個?

charcsc2000 02:02 PM 10-05-18
確認一下,你之前有沒有收過任何My Nintendo 既電郵先?你係獨立plan定family plan? 你收到十二個月Nintendo Switch Online確認信既電郵帳戶又係未你link緊果個?

提提大家...
如果係family plan....係家長先收到信...
charcsc2000 02:03 PM 10-05-18
試左冇

可以試下網頁轉區去南非, 然後再轉返日本...
千萬不要轉去美國...
正常就會收到~
天空 02:47 PM 10-05-18

獨立plan! 之前有收過 Nintendo mail~~ 成功買左獨立plan都有寄 mail 比我~
係咪個CODE 會寄去呢個 MAIL ?

去邊到睇到自己link緊邊果 MAIL ? thx
天空 02:55 PM 10-05-18
可以試下網頁轉區去南非, 然後再轉返日本...
千萬不要轉去美國...
正常就會收到~
OK~~轉左都係冇 MAIL
leungky1 10:45 PM 10-05-18
剛剛試大轆搶塔,意外地無咩俾人睇實
儲元氣彈變得好易,響Checkpoint最有效守到推進分
由手機版發出
AKIRA桑 10:49 PM 10-05-18
OK~~轉左都係冇 MAIL

問多句,近日有登入過Splatoon 嗎?

第一 ... 12 62 102 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 

返回主題版面