Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-05-06, 01:16 AM   #251
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
好歹算是半個男主角,變了英靈還不扯的話算什麼東西 ?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-06, 01:49 AM   #252
Neloth
Game Master

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 鈴蘭

他要是認真打的話,劍術不會輸威力全開的Saber......
o下? a

/ 丶    |/  \
  /   ( ⌒つ´)    \
Neloth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-06, 01:50 AM   #253
細路翔
The One

引用:
作者: Furaga
o下? a
威力全開的傻毛是用劍術的嗎 ?

那根本是座炮台

英國說大家抱團死
舊 02-05-06, 01:52 AM   #254
Neloth
Game Master

引用:
作者: 小嘉
HF 先係皇道
拉打大姐唔使死
拉打被一刀両断好睇好多bb

舊 02-05-06, 01:55 AM   #255
Neloth
Game Master

引用:
作者: Led Mirage
我就係諗個邊根本唔需要翻譯文
同尼邊完全無関係>

舊 02-05-06, 01:55 AM   #256
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
o下? a
還是同一個例子.......
HF裡借了阿強臂、用阿強劍術的士狼和黑Saber(這威力夠全開了吧,用不完的魔力耶)PK
可是士狼勝的........

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-06, 01:58 AM   #257
~鼬~
Junior Member

註冊日期: Jan 2006
引用:
阿強根本是到達了作幣的強......
首先要是他聖杯戰爭要打遠戰的話根本沒任何人可以嬴的
他可是可以從那大廈用精確射擊去射擊大橋上的人
而且攻擊力的強度高得連Saber也只可以撐六箭。正常的Master當然是一發即死。
打近戰也不是弱者
他要是認真打的話,劍術不會輸威力全開的Saber......
當然那場也有可能是Saber放水啦,只是我不認為Saber的為人會放水。
就算是對上狂戰士,只要用作幣的無限劍製就好了,根本和金皮卡沒兩樣
還有,傻毛可以一擊敗阿強,有兩個因素
首先當時他裝死裝很大........
第二是Saber當時算是不意打XD
但係係大廈射人都被人飛過黎砍中...
~鼬~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-06, 02:04 AM   #258
Neloth
Game Master

引用:
還是同一個例子.......
HF裡借了阿強臂、用阿強劍術的士狼和黑Saber(這威力夠全開了吧,用不完的魔力耶)PK
可是士狼勝的........

我覚得HF後段係要収拾殘局所以主角威能全開囉

舊 02-05-06, 02:06 AM   #259
Led Mirage
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
Saber本身的回復力就強啊
就算avalon不在她手上,只要avalon是她的寶具,她本身就會有一定程度的回復力吧?
我記得Saber本身的回復力強
但同Avalon在不在她手的關係...就唔記得\

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1

此篇文章於 02-05-06 02:10 AM 被 Led Mirage 編輯。
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-06, 02:09 AM   #260
Led Mirage

引用:
作者: ~鼬~
係因為之前士郎已經死左一次先可以呢次唔死唧
otherwise得一次的話
阿強KO士狼(Master)啦

人を変えるのは、心。
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
舊 02-05-06, 02:12 AM   #261
Led Mirage

引用:

我覚得HF後段係要収拾殘局所以主角威能全開囉
我反而覺得冇關係...因為o個個反正係Dead END
做乜唔係黑Saber KO埋佢呢?
有主角威能都係死

人を変えるのは、心。
舊 02-05-06, 02:13 AM   #262
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
1.士狼被射殺了三次、早就知道阿強在那面、而且還早就知道射擊的間隔會越來越長才可以這樣對應
2.一定得用令咒才可以造到這個效果,而且只有Saber配令咒才可以這樣打
3.阿強那面Master不在,可沒有支援.......

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 02-05-06, 02:18 AM   #263
~鼬~

引用:
可惜第五次聖杯戰爭冇咁做呢....
過左先用
舊 02-05-06, 02:24 AM   #264
Led Mirage

引用:
可惜第五次聖杯戰爭冇咁做呢....
過左先用
士郎死左冇戲做+主角威能
而且我話大小姐會阻佢(如果大小姐知)

人を変えるのは、心。
舊 02-05-06, 02:29 AM   #265
~鼬~

引用:
士郎死左冇戲做+主角威能
而且我話大小姐會阻佢(如果大小姐知)
瞞住佢
單獨行動都有B架
舊 02-05-06, 04:33 AM   #266
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
凛姉好正
殺す

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-06, 05:06 AM   #267
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

要搞清楚Archer唔係唔做
只係無機會姐.........
呢次聖杯戰既對戰差唔多都係突然就近戰接觸了

ペルソナ5

隨時更新
舊 02-05-06, 07:50 AM   #268
數碼石頭
Ultimate Gamer
眠い狼

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDartificialRock
引用:
要搞清楚Archer唔係唔做
只係無機會姐.........
呢次聖杯戰既對戰差唔多都係突然就近戰接觸了
好明顯阿強一開始就要camp係大廈頂樓先可以發揮實力~
帶住佢走來走去係凜既錯\

だからそんな簡単に修正とか言わないで!!
700年前のティリアソフトのスタッフに謝って!!
數碼石頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-06, 08:36 AM   #269
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
引用:
遠mode放飛道具, 對面一個跳彈
因為唔係rg, 近mode不意打仲大硬直緊, guard不能
與其話係不意打不如話俾人一閃左

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-06, 09:01 AM   #270
メソウサ
The One

3DS Friend Code5069 4259 0235
士狼要過橋先有得射
返轉頭吹你唔脹

舊 02-05-06, 01:18 PM   #271
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 勃勃
士狼要過橋先有得射
返轉頭吹你唔脹
好似玩侍魂咁之嘛
你咪唔好過黎囉,我就擺明唔會行架啦
你地有種就唔好過橋
bbbbbbbb

ペルソナ5

隨時更新
舊 02-05-06, 02:51 PM   #272
細路翔
The One

引用:
好似玩侍魂咁之嘛
你咪唔好過黎囉,我就擺明唔會行架啦
你地有種就唔好過橋
bbbbbbbb
咁士郎就一世都唔洗做part time

英國說大家抱團死
舊 02-05-06, 04:21 PM   #273
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
少少ot一問...
有無人睇開t3 版的?????
你地睇果陣,有無出現聲同畫面唔係唔啱時間軸既情況??
即係口形同聲唔夾...差少少咁....

我睇左四集都係咁,睇其他新番既話,lee 個問題就唔係咁顯眼,
係得lee套係咁...
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-06, 04:40 PM   #274
Neloth
Game Master

引用:
作者: XENOS=翔
咁士郎就一世都唔洗做part time
無銭開飯→断食→dead end

舊 02-05-06, 06:27 PM   #275
細路翔
The One

引用:
無銭開飯→断食→dead end
黑騎士大人/

英國說大家抱團死

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
蜘蛛俠2(日本版)主題曲 - Web of Night / T.M.Revolution Terrier Neo Music UNIVERSE 2 07-07-04 06:23 PM
[PS2]NEBULA -ECHO NIGHT-圖片,1/22發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 9 01-18-04 10:26 PM
AARON新碟已出 - IN THE STILL OF THE NIGHT KIM Neo Music UNIVERSE 8 09-02-03 01:38 AM
[GBA]Summon Night ~Craft Sword Monogatari~圖片及影片 神祕人1號 手提遊戲機討論版 0 01-17-03 12:23 AM

現在的時間是 10:53 AM

手機版 | APP版