Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
Neo Entertainment TREND>無記黃金時段倉底及B級劇集總合評論/吐槽區 Vol.2
Dangerous-boy 10:36 PM 08-22-16
這幾天不斷有劇透這個星期會有好多便當派
Busconcamp 08:44 AM 08-23-16
作者: Dangerous-boy:
這幾天不斷有劇透這個星期會有好多便當派
瓜得柴多是很正常的
大破人間 09:22 AM 08-23-16
趕著落雨收柴

講開又講, 其實個故事有無提過前任同鄉會會長係咪已經香左?

我只記得之前個會長個位係懸空先俾春美哥做左, 同埋4年前個會長仲健在(天干是會長派去的)
teealpha 10:13 AM 08-23-16
作者: 大破人間:
趕著落雨收柴

我只記得之前個會長個位係懸空先俾春美哥做左, 同埋4年前個會長仲健在(天干是會長派去的)
好前期就話前任會長過左身之後先會搞到三權分立響度爭權做成亂局
Busconcamp 02:20 PM 08-23-16
趕著落雨收柴

一開始巳經係上左"神枱"...
小草 10:05 PM 08-23-16
套野都去得幾盡
死之前先知個女唔係自己
愛人係自己殺父仇人
全家富貴
結婚前一個死老婆一個死老公
丫女知道自己親生老豆係殺養父殺老公既人

最慘果啲死唔去,無牽掛果堆就死
高招丫
C.Ryo 10:24 PM 08-23-16
帶個口罩已經唔認得,同超人副眼鏡一樣高科技產品
Busconcamp 07:55 AM 08-25-16
夜晚重播廉政行動2014...柯盲腸同拳佬係上司下屬
大破人間 08:47 AM 08-25-16
其實福利會自己搞黃賭毒成件事好矛盾

唔計天干暗中動手腳先(因為福利會無人知)

明面上而家唔係城寨有無黃賭毒既問題
而係幫會搶地盤的問題,如果福利會勢力同拳頭唔夠大唔夠硬,就算你自己搞黃賭毒,其他幫會咪一樣會來搶地盤,結果咪又係日日打餐飽。

如果福利會勢力同拳頭夠大,當初人地又點會來爭地盤.

更重要一點就係拳佬牙佬同D街坊基本上唔會殺人,次次用拳頭最多加碌棍去打,打到幫會訓地呻吟就會停手唔打,老老實實叫D幫會又點會怕你?都唔會死

(相反刁蘭落手重得多, 一出手就殺人, 昨晚幫拳佬時就直接放飛刀殺左一件)
iu fu pig 02:43 PM 08-25-16
呢兩晚先開始睇⋯
幾欣賞無線嘅武指排得幾好睇⋯

除了拳拳到肉感覺⋯刀仔殺同飛刀殺都好乾淨⋯
一兩刀GG唔再係人棍式切法

劇情上幾直線⋯知道乜角色會死
收旗收得快⋯都唔勉強⋯

喇,無線,你拍得好會有人欣賞嘅⋯
唔hea自然吸晴,做觀眾都係想睇似樣小小嘅製作啫
由手機版發出
小草 10:14 PM 08-25-16
原來要拳佬暫時盲左,係為左開心眼
luciferdark 10:47 PM 08-25-16
牙佬似扮緊野, 佢唔似咁蠢
Busconcamp 11:01 PM 08-25-16
今明2晚bbc...城寨主要3pair同龍鳳老細做嘉賓訪問
(=v=)b 12:39 AM 08-26-16
作者: iu fu pig:
幾欣賞無線嘅武指排得幾好睇
之前有提過~個武指原本係荷里活做~特登請佢返香港拍依套~
大破人間 02:35 AM 08-26-16
反正拳佬每次重傷完都會武功大進,根本撒亞人

睇預告天干根本鐵布衫,俾龍成虎連完招後完全無事
Busconcamp 11:55 AM 08-26-16
反正拳佬每次重傷完都會武功大進,根本撒亞人

睇預告天干根本鐵布衫,俾龍成虎連完招後完全無事
舊折羗提及過喇...個殺手既身體好似鐵咁硬...
大破人間 01:05 PM 08-26-16
作者: Busconcamp:
舊折羗提及過喇...個殺手既身體好似鐵咁硬...
個條廢柴打唔入合情合理(喂
小草 01:17 PM 08-26-16
鐵布衫既弱點我就想起小雞雞
鐵之侍 09:59 PM 08-26-16
貓仔真是死得好慘……
Shirley Sheila 10:31 PM 08-26-16
作者: 小草:
鐵布衫既弱點我就想起小雞雞
不是雞、是蛋啦
pierrekwok 11:45 PM 08-26-16
作者: Shirley Sheila:
不是雞、是蛋啦
還有後花園
teealpha 09:41 AM 08-27-16
作者: 鐵之侍:
貓仔真是死得好慘……
唔知點解我覺得好似睇緊金閃閃插死凱撒咁
大破人間 10:44 AM 08-27-16
每次見到花曼同刁蘭著個件黑玫瑰女~殺~手裝就想笑

今次仲要日光日白著成咁
鐵之侍 10:49 AM 08-27-16
作者: teealpha:
唔知點解我覺得好似睇緊金閃閃插死凱撒咁
大帝都算死得光榮沒太大遺憾,貓仔就真是明明可有好的人生卻給無人性的岳父幹掉
小草 11:09 AM 08-27-16
作者: 鐵之侍:
大帝都算死得光榮沒太大遺憾,貓仔就真是明明可有好的人生卻給無人性的岳父幹掉
係唔係要期待我係你親生老豆,同你丫媽有一手,養父老公係我殺,之後先死既畫面
我聽到應該會想自殺
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面