Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-30-13, 10:29 AM   #251
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004

25,488円

発売日
14年08月未定

成年後,菲特要到幾時...

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-13, 05:09 PM   #252
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
http://www.azone-int.jp/?sid=cct203&jcd=4580116044984
27/12預約開始

舊 12-24-13, 05:58 PM   #253
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章

25,488円

発売日
14年08月未定

成年後,菲特要到幾時...
放心
應該唔會出

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-13, 10:46 PM   #254
rorimoe
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
去完DP,少左好多國語同一家大細
希望下次一樣要帶DD/SD先可以入場
rorimoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-13, 10:57 PM   #255
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: rorimoe 查看文章
去完DP,少左好多國語同一家大細
希望下次一樣要帶DD/SD先可以入場
如果純粹帶DD/SD去給他們確認之後就可以放行就好...
今次要放下女兒兒子當人質,這樣可是被日本很多娃親杯葛了啊...

舊 12-25-13, 11:26 PM   #256
rorimoe
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: knight-philip 查看文章
如果純粹帶DD/SD去給他們確認之後就可以放行就好...
今次要放下女兒兒子當人質,這樣可是被日本很多娃親杯葛了啊...
今次攪埋D世界記錄先要放低
想信都唔會有下次架啦

rorimoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-14, 11:16 AM   #257
活性因子
Junior Member
人本無物,何以強求

註冊日期: Oct 2006
不知有沒有發錯版,如有版大可不用留情刪吧!
說問有關http://www.volks.co.jp/jp/moekore/index.html/的事!
查了大神好像沒有太多資料!以有有幾個問題!
VOLKS 可以買物?
如果可以買物可以直送香港?或是要好像amazon要日本地址?
感謝!
活性因子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-14, 03:01 PM   #258
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: 活性因子 查看文章
不知有沒有發錯版,如有版大可不用留情刪吧!
說問有關http://www.volks.co.jp/jp/moekore/index.html/的事!
查了大神好像沒有太多資料!以有有幾個問題!
VOLKS 可以買物?
如果可以買物可以直送香港?或是要好像amazon要日本地址?
感謝!
VOLKS網店有海外版的,海外版網站有賣的東西都可以直接運香港
不過有不少是日本限定的是就不會在海外版的LIST上找到...
付款用PAYPAL就可以了

舊 01-19-14, 08:43 PM   #259
活性因子
Junior Member
人本無物,何以強求

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: knight-philip 查看文章
VOLKS網店有海外版的,海外版網站有賣的東西都可以直接運香港
不過有不少是日本限定的是就不會在海外版的LIST上找到...
付款用PAYPAL就可以了
謝謝回答
有時在英文版中也看到Sale only within Japan這一句!看來用日本地址比較好XD!
另外再問,如要用日本地址,用好像http://www.tenso.com/ 這類,聽說好像很貴(好像用飛機運),有沒有一些比較便宜(如用船運)
如用日本地址也可以用PAYPAL嗎?
對不起!好像比較多問題!
活性因子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-14, 12:42 AM   #260
God Gundam
Game Master
究極之神高達

註冊日期: Jan 2003
FW fm K島

點會唔出呢?

舊 01-29-14, 01:07 PM   #261
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
其實rah杏子係咪今月出……好似無乜消息
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-14, 04:25 PM   #262
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: frankieccc 查看文章
其實rah杏子係咪今月出……好似無乜消息
的確無消息

另rah初音出左
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-14, 09:08 PM   #263
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
作者: ゆり 查看文章
的確無消息

另rah初音出左
由手機版發出
自己答返,今日四五點左右,訂左個間叫我攞杏子
舊 01-29-14, 09:28 PM   #264
ゆり

引用:
作者: frankieccc 查看文章
自己答返,今日四五點左右,訂左個間叫我攞杏子
恭喜

同係1/6,堅唔明rah個盒咁大做乜,拎隻初音時嚇一嚇

Azone果種size咪好lo
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-14, 09:36 PM   #265
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
恭喜

同係1/6,堅唔明rah個盒咁大做乜,拎隻初音時嚇一嚇

Azone果種size咪好lo
由手機版發出
不過我要過左新年先有時間攞
我都好唔明仲乜咁大個盒,尤其小圓系列,saber個盒還可以
舊 01-29-14, 11:18 PM   #266
God Gundam
Game Master
究極之神高達

註冊日期: Jan 2003

齊人......唔知百江なぎさ要等幾耐呢?

舊 01-30-14, 01:46 AM   #267
ゆり

rah個素體令人唔敢當娃玩

咔咔聲好恐怖

舊 01-30-14, 08:00 AM   #268
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
rah個素體令人唔敢當娃玩

咔咔聲好恐怖
Yes之前玩過saber成日覺得條腰好易斷
舊 02-02-14, 04:37 PM   #269
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003

幾多人一齊死?

舊 02-02-14, 05:11 PM   #270
ゆり

朋友應該中硬

呢次抽定大家一齊死多?

舊 02-10-14, 12:38 AM   #271
gingq7

註冊日期: May 2008

就咁睇幾正
等隻mikasa到手再決定
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-14, 07:33 PM   #272
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
終於做咗"老豆",今日去接個"囡"。

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-14, 08:50 PM   #273
Ryokoryoko
Insane Gamer
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
今日發覺個女女件衫居然變左色,係唔係無得救噶啦?

本來係呢個樣噶

My Apps

此篇文章於 02-27-14 09:04 PM 被 Ryokoryoko 編輯。
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-14, 03:33 PM   #274
ゆり

曬太陽太多~?

舊 03-01-14, 09:52 PM   #275
Ryokoryoko
Insane Gamer
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
引用:
曬太陽太多~?
個女係櫃最入面,個櫃曬唔到太陽。射燈??但其他無嘢。係唔係certified,無得救噶啦?

My Apps
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:00 PM

手機版 | APP版