Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
手提遊戲機討論版>機動戦士ガンダム エクストリームバーサスフォース
HenryAbyss 04:48 PM 12-22-15
作者: 真!DC:
唔係地雷明顯係炸彈了吧
由手機版發出
講真由第一日開始都預左係含淚買雷,但真係冇諗過有哂心理準備都仲可以雷到咁
holsety 04:49 PM 12-22-15
見到force battle個logo, 以為對應wifi
是否對應adhoc party?
simonc 04:49 PM 12-22-15
FREE MODE 要等勇者破關才知道有沒有...
TOAKO X 04:51 PM 12-22-15
作者: 草薙さん:
最少要到聽日正日先有得用啦
但Destiny用到
tao 04:57 PM 12-22-15
作者: hanshimsv006:
連free battle都無點買得落手
由手機版發出
坐吃花生等睇值崩
極限退化我不如用remote play玩ps3 full boost仲開心啦!
kanone 04:58 PM 12-22-15
隻game無預俾vs廚玩但掛左vs個名同操作係死症
佢叫返乜乜battle royale肯定無問題
Map起碼gvg 3倍大 同場可以8,9部機 類似傳統artdink gundam甘玩格硬用gvg操作無以前D儲sp出招

利申:我買左玩緊
lkw2005 05:06 PM 12-22-15
數字場日水380

一開頭個劇情有D似玩GB咁
hanshimsv006 05:30 PM 12-22-15
作者: simonc:
FREE MODE 要等勇者破關才知道有沒有...
如果有都會買既..

講真我個人玩vs其實好多時都係開free battle打幾鋪過下手癮,你少機同少map對我
黎講無乜問題
kanone 05:36 PM 12-22-15
作者: hanshimsv006:
如果有都會買既..

講真我個人玩vs其實好多時都係開free battle打幾鋪過下手癮,你少機同少map對我
黎講無乜問題
基本上吾洗稔,因為le隻只係用vs系統既傳統p系battle d map,機比例吾同vs系列

我錯打完0079拎新機D版係單挑變返gvg比例
enishi 05:50 PM 12-22-15
信和 $379,好景再平多 $1
大量貨
神龍 06:09 PM 12-22-15
掛gvg牌頭, 但gvg 嘅要素cut淨幾個%
我可以叫回水嗎 a
TOAKO X 06:51 PM 12-22-15
作者: 神龍:
掛gvg牌頭, 但gvg 嘅要素cut淨幾個%
我可以叫回水嗎 a
你可以叫DLC
ゆり 07:11 PM 12-22-15
已笑樓下有人放
由手機版發出
ai. 07:23 PM 12-22-15
入手了......還要390.
機量我OK,因為我本身對量產機無大興趣.
只係一隻vs控制但無左vs感覺遊戲,好唔好玩未知,因為好多team比set死,
不過一玩返d vs mission,感覺又返黎.

講真如果隻GAME多返一個ARCADE已經感覺好好多.
希望BANDAI知衰加多個arcade dlc(free).
stcdavidhk 07:41 PM 12-22-15
作者: ゆり:
已笑樓下有人放
由手機版發出
見到,等緊睇日本銷情
yorkyork 07:56 PM 12-22-15
見你地講到咁,唔買了
058719057 08:06 PM 12-22-15
作者: sunnypigdog:
明知隻GAME雷, 但買左特別版主機..........
同我一樣,不過睇見個勢,希望隻game有得翻生
kanone 09:03 PM 12-22-15
一D都吾覺得雷一早睇片已見似battle系列玩落直情係
只係變左vs操作既方法
一早話3hr play time 果個分明打左0079就以為完

雷吾雷自己試咪知 game又吾買人話雷跟著話雷好似自己玩過甘真係要俾個
草薙さん 09:10 PM 12-22-15
咁叫中文版點賣呢
無期望無失望 重玩得幾高興添

賣埋隻MAXI Boost 個code出去補貼下咁玩兩野都幾平
亞瑪迪拉 09:19 PM 12-22-15
明知咁雷都買,睇嚟PSV機主都好餓GAME

btw如果佢出返隻好似PSP年代的GVG next plus咁,我都會落搭.
kanone 09:26 PM 12-22-15
1 d都吾餓今個月買第5隻game了都未有時間清
玩都未玩過就有評價

利申:psv,ps4,3ds機主 吾只psv
神龍 09:36 PM 12-22-15
<---買咗限定版機等收貨放game嘅苦主A
ゆり 09:50 PM 12-22-15
你話拎隻game個title叫gundam battle既話好正我就唔覺有問題

但你叫佢vs既但又賣唔到vs個feel分明係離題a

btw鍾意打對台牌冇人阻你慢慢玩
由手機版發出
ist 09:55 PM 12-22-15
叫VS系列,無得online vs,可以點好玩法?
VICT 10:00 PM 12-22-15
明明有香港人最鍾意既1on1
分明係你地唔識欣賞
由手機版發出
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面