Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-09-13, 10:06 AM   #251
god3169hk
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2009
引用:
作者: 阿魚 查看文章
每人有2招被動slot
仲有一招放咩?
1個mega impact
1個mega shoot
1個mega area shoot

我係咁排,又唔洗爭野食
god3169hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-13, 10:06 AM   #252
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
育成機師方面,
2級HP up, 2級機動力up, 2級攻擊力up

呢3個被動skills好難選擇...
部機機動低嘅就錬HP擺前,再錬埋攻擊
其餘就全機動+攻擊
然後必殺係射擊又HP稍低嘅擺係HPup後面

如何?

舊 01-09-13, 10:08 AM   #253
god3169hk

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
其餘就全機動+攻擊

如何?
擺後面攻擊力低一倍架喎....
舊 01-09-13, 10:11 AM   #254
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
攻擊+機動 / 攻擊 + hp, 睇部機機動高唔高, 唔高就加hp

而家d人一開技就打人1.4萬以上, 有9c10c果度可以打2萬tim, 根本係度玩緊鬥快秒人, 加hp都唔夠人玩
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-13, 10:11 AM   #255
阿魚
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
作者: god3169hk 查看文章
1個mega impact
1個mega shoot
1個mega area shoot

我係咁排,又唔洗爭野食
我都係咁排,
通常遠機帶有130%攻擊力, 我打算比佢食mega area shoot
不過未抽到姬斯....

引用:
作者: zzzdx 查看文章
1級HP up, 1級機動力up, 1級攻擊力up
用1星技能??
認真定講笑

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
其餘就全機動+攻擊

如何?
適性人未齊之前, 配攻擊力up&HP up
好似會有比較明顯效果

舊 01-09-13, 10:12 AM   #256
阿魚

引用:
作者: ryvius123 查看文章
攻擊+機動 / 攻擊 + hp, 睇部機機動高唔高, 唔高就加hp

而家d人一開技就打人1.4萬以上, 有9c10c果度可以打2萬tim, 根本係度玩緊鬥快秒人, 加hp都唔夠人玩
呢個係ACE幾既級別?

舊 01-09-13, 10:17 AM   #257
god3169hk

引用:
呢個係ACE幾既級別?
ACE B 以上都應該係咁.....
舊 01-09-13, 10:19 AM   #258
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
班怪物成日降級蝦人

我兩隻237攻都就來比人打落ace b了

此篇文章於 01-09-13 10:21 AM 被 ryvius123 編輯。
舊 01-09-13, 10:23 AM   #259
阿魚

引用:
我停左係ace B, 不過多數輸低級保護機制, 好少見大殺傷力一下KO..

舊 01-09-13, 10:29 AM   #260
BeanZzZz
Crazy Gamer
堅推中一入

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: ryvius123 查看文章
wawawa, 尋晚打打下訓著佐, 今朝趕住係exp完之前合成, 一上來就見過金光閃閃, 深夜開蛋有著數!? 好後悔唔知醒起身開蛋

今次超總收獲, 加埋來計, 紅蟹 x 4, 大魔 x 1, 雙面蟹x 1, 克叔果隻3c6 x 1, 都算可以既, 不過紅渣同gb系列都係中唔到

加埋都唔夠K大強

btw, K大你3隻蟹中獎時間係....? 我想計計總力3大獎每隔幾耐出一次
課埋隻nu出黎先叫開到02/無腳雀仔/一堆halo……
真係課埋都唔夠砌

『為什麼一定要是那片土地才叫做中國?但那片土地上的中國根本就不是中國。』
BeanZzZz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-13, 10:30 AM   #261
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
作者: BeanZzZz 查看文章
真係課埋都唔夠砌
課金你便輸了!
這樣的感覺?
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-13, 10:31 AM   #262
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
我停左係ace B, 不過多數輸低級保護機制, 好少見大殺傷力一下KO..
vp戰一開你就會見到架啦
舊 01-09-13, 10:38 AM   #263
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: BeanZzZz 查看文章
真係課埋都唔夠砌
輕課沒用架, 轉行做重課金戰士啦
舊 01-09-13, 11:01 AM   #264
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
GP04

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-13, 11:01 AM   #265
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

GP04!!!!!!!!!!!!!!
舊 01-09-13, 11:08 AM   #266
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

有3星9C人抽@@
舊 01-09-13, 11:11 AM   #267
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
GP04
點解LV10既獎又係港姐GA
出過第2樣野唔得GA咪?

出反擊老馬,9成下次更新出沙煞比
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-13, 11:23 AM   #268
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
GP04
咁快轉頭像

出沙煞比既話好吸引, 睇來nu都會加番3武

不過唔重課我唸都抽唔到
舊 01-09-13, 11:28 AM   #269
魂斷@EternalSnow
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2012
佢好似改左合成經驗值公式....

人就是害怕爭取 才親手斷送那真正的幸福
魂斷@EternalSnow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-13, 11:30 AM   #270
god3169hk

引用:
作者: 魂斷@EternalSnow 查看文章
佢好似改左合成經驗值公式....
而家25%up左
舊 01-09-13, 11:37 AM   #271
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

3隻紅蟹, 霸氣十足
舊 01-09-13, 11:44 AM   #272
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
唔駛打,睇見都嚇死對家
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-13, 01:31 PM   #273
mflo
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2007
隻總力boss咁無睇頭,肯定又嚟VP大戰
mflo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-13, 01:54 PM   #274
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: mflo 查看文章
而家gb唔夠人打, 再有vp大戰我會死得好慘

不過我加埋有20萬pp未抽

此篇文章於 01-09-13 01:58 PM 被 ryvius123 編輯。
舊 01-09-13, 01:59 PM   #275
bbsnake
Crazy Gamer
蛇叔日記之3*不歸路

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: mflo 查看文章
出新咭就一定有VP

但我比較留意超總力到時会係咩獎品
(因現時GP04已經好吸引)

ok大可唔可以改成這樣
邪惡運營三公子

蛇叔日記第三章--------開窗前先啲針(咩針?你話呢)
キャプテン翼 つくろうドリームチーム
N id-3839514 Y id-52885895
SD高達G-Generation G-Frontier
id:73100500/91613840
SD騎士
id:60279941

此篇文章於 01-09-13 02:01 PM 被 bbsnake 編輯。
bbsnake 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SDガンダムオペレーションズ VOL.4 okabe PC電腦遊戲討論版 1017 01-02-13 12:07 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.3 okabe PC電腦遊戲討論版 1038 11-22-12 11:11 AM
SDガンダムオペレーションズ VOL.2 okabe PC電腦遊戲討論版 1013 10-31-12 09:09 AM
SDガンダムオペレーションズ ammms PC電腦遊戲討論版 1511 10-09-12 03:00 PM

現在的時間是 05:19 AM

手機版 | APP版