Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 11-26-07, 11:20 AM   #251
CMS
Game Master

註冊日期: Feb 2002
http://forums.xbox.com/16760671/ShowPost.aspx

引用:

COD4 代理的回覆...

多謝閣下來信
就有關『Call of Duty 4 Modern Warfare Xbox360』事件。

根據本公司於11月9日發表之聲明,應Activision廠商之決定,將會對『Call of Duty 4 Modern Warfare Xbox360』行貨作出價格調整,首批價格調整後之貨品將於12月抵港。現今於市場上所有由本公司售予零售商之『Call of Duty 4 Modern Warfare Xbox360』貨品,皆以未調整前之價格售予零售商。

如有零售商誤導消費者有關本公司之批發價錢,歡迎舉報,本公司保留所有法律追究權利。

如消費者欲向消委會投訴該零售商,本公司會盡量作出配合。

如消費者想了解價格調整之詳情,歡迎電郵至 info@activision.com.au

智高遊戲科技有限公司
CMS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-07, 12:08 PM   #252
小白熊
Ultimate Gamer
冬眠中

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
引用:
作者: CMS 查看文章
昨晚升到LV55.....再升就會變返LV1.......重升乜都冇改變咁升來做乜
個 icon 吾同左 XD
小白熊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-07, 12:10 PM   #253
小白熊
冬眠中

XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
即係收多過 299 可以投訊?
舊 11-26-07, 02:57 PM   #254
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
用Sniper 好廢呀...
點可以令支Sniper 勁o的
多數兩槍先射得死人... 唔夠Sniper 呀

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-07, 10:09 PM   #255
天空
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
尾2個版好難打呀
得一個 check point?

打到冇哂 feel......

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-07, 11:15 PM   #256
小白熊
冬眠中

引用:
作者: 天空 查看文章
尾2個版好難打呀

好沒力.... 果條木人行.... 打緊都過吾到
舊 11-27-07, 12:39 AM   #257
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
尾2個版好難打呀

記憶中起碼有三個的
你應該係玩Veteran啦呵
依關時間其實唔太緊逼, 有時間比你慢慢清. 搵番前一兩頁我post果個youtube片參考下啦
因為室內戰, 同敵人嘅距離短, 佢地果D準確嘅射擊會更加快而準, 所以一定要比佢地更快手

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-07, 12:45 AM   #258
ryuka
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
Wii U IDryuka001
3DS Friend Code0516 7226 8384
PSN  IDrykaryuki
想問下online玩既朋友
有冇試過成日黑畫面話connect唔到 (我用無線)
ryuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-07, 12:53 AM   #259
沙律菜絲

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagGAForum shop
引用:
作者: Bandit-Anji 查看文章
用Sniper 好廢呀...
點可以令支Sniper 勁o的
多數兩槍先射得死人... 唔夠Sniper 呀
bean支sniper先?
M21就再見啦

舊 11-27-07, 01:11 AM   #260
kay
Banned
Underclass

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDrubbish_kay
引用:
作者: 沙律菜絲 查看文章
bean支sniper先?
M21就再見啦
邊支好用
sniper苦手

仲有除左用個瑞士山區肺之外,係咪最好用埋jammer?
kay 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-07, 03:07 AM   #261
teamkiller

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: kay 查看文章
邊支好用
sniper苦手

我剛剛就對住五個入面有三個sniper.....其中兩件有jammer.....
五個都係度camp....完全唔行出黎 ........
我果邊五個都機槍.....完全比人屈曬機....
結果輸百幾兩百分.....

舊 11-27-07, 10:34 AM   #262
小白熊
冬眠中

Bird on the Ground
Shoot down an enemy helicopter with an RPG in the single player campaign

lee 個成就係咪一定要係 Game Over 果版開架 ?_? 係架車上面好難打佢落黎....
舊 11-27-07, 11:00 AM   #263
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: 小白熊 查看文章
Shoot down an enemy helicopter with an RPG in the single player campaign

lee 個成就係咪一定要係 Game Over 果版開架 ?_? 係架車上面好難打佢落黎....
唔一定, 我喺另一關拎嘅

引用:
作者: ryuka 查看文章
想問下online玩既朋友
有冇試過成日黑畫面話connect唔到 (我用無線)
我未試過, 但喺IW個forum好似見過有老外試過..實際真係唔清楚

相薄
舊 11-27-07, 11:30 AM   #264
魚伕
Moderator

引用:
尾2個版好難打呀

應該有3個check-point位....
第一個check-point位 係...中間路被阻...得左右管道可以行0既版圖前兩個彎位....
0個度我都玩左好耐...我記得轉入直路眼前會有一條友..射低佢..跟手應該會出三個..
殺晒先好向前行...前面被貨物阻住...貨物後會有一堆人...唔好理佢地...
直接伏低慢移過去殺左右管道0既敵人...左右各一個...慢慢瞄到佢地一隻手位就要射佢地...
唔係就會比佢地射死...殺晒就向其中一條管道走...0個度d敵人又係超恐佈...
又係camp得超勁.....呢兩條管道先係最難過....一條超小隙都會比佢地瞄到射死...
過兩條管道就會同自己友會合....直到一個大門口等開門....
如果時間係夠你過下一版的話...你等開門時貼住個門就會有第二個check-point位....
之後就唔駛講...易打好多...最後一個check-point位係裝c4炸牆位...
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-07, 01:03 PM   #265
AlvinHKS
Junior Member

註冊日期: Oct 2007
XBox Live GamertagAlvinHKS
引用:

我都想問, 敵人既運兵直昇機係咪打唔爆架? 我試過射rpg命中架機都無事既??
AlvinHKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-07, 01:05 PM   #266
小白熊
冬眠中

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
唔一定, 我喺另一關拎嘅
重記吾記得邊一關??
舊 11-27-07, 01:12 PM   #267
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
重記吾記得邊一關??
保護warpig果關
一開場衝去巴士後面拎RPG

核爆果關
同第2個squad會合之前執定RPG
上到去有得射

sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-07, 01:57 PM   #268
大覺屋師真
The One

引用:
作者: 魚伕 查看文章
-skip-
http://www.youtube.com/watch?v=Ic9wzAHL_rM
咁睇落唔止三個, 天空兄可以睇依條片參考下
(喺公司唔方便睇)

引用:
作者: AlvinHKS 查看文章
我都想問, 敵人既運兵直昇機係咪打唔爆架? 我試過射rpg命中架機都無事既??
打得爆
我拎 成就都係打爆運兵直昇機

相薄

此篇文章於 11-27-07 01:59 PM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 11-27-07, 09:01 PM   #269
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
引用:
作者: 魚伕 查看文章
應該有3個check-point位....
第一個check-point位 係...中間路被阻...得左右管道可以行0既版圖前兩個彎位....
0個度我都玩左好耐...我記得轉入直路眼前會有一條友..射低佢..跟手應該會出三個..
殺晒先好向前行...前面被貨物阻住...貨物後會有一堆人...唔好理佢地...
直接伏低慢移過去殺左右管道0既敵人...左右各一個...慢慢瞄到佢地一隻手位就要射佢地...
唔係就會比佢地射死...殺晒就向其中一條管道走...0個度d敵人又係超恐佈...
又係camp得超勁.....呢兩條管道先係最難過....一條超小隙都會比佢地瞄到射死...
過兩條管道就會同自己友會合....直到一個大門口等開門....
如果時間係夠你過下一版的話...你等開門時貼住個門就會有第二個check-point位....
之後就唔駛講...易打好多...最後一個check-point位係裝c4炸牆位...

我已經係勁快去到呢個位架啦~~都冇 check-point

大覺屋師真

thx~~ 試下跟佢咁打先

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-07, 09:04 PM   #270
frankylui
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code1461 6155 5034
PSN  IDfrankylui
XBox Live Gamertagfrankylui
引用:
作者: teamkiller 查看文章
我剛剛就對住五個入面有三個sniper.....其中兩件有jammer.....
五個都係度camp....完全唔行出黎 ........
我果邊五個都機槍.....完全比人屈曬機....
結果輸百幾兩百分.....
轉class同佢地鬥camp lor

sniper我自己鐘意第1同第4支
純粹鐘意佢個款

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」
frankylui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-07, 09:12 PM   #271
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
作者: kay 查看文章
邊支好用
sniper苦手

個人覺得sniper set反而唔用jammer, 因為你sniper一開槍人地gps一定有紅點, 不如用dmg up好過, 加地雷, 人地開uav衝黎殺你一係中地雷, 一係打爆個地雷你聽到聲可以有反應走or同佢地過, 槍就尾2果支好用, 因為我唔準, 呢支連開2都ok

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-07, 09:13 PM   #272
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
作者: Pandahahaha 查看文章
個人覺得sniper set反而唔用jammer, 因為你sniper一開槍人地gps一定有紅點, 不如用dmg up好過, 加地雷, 人地開uav衝黎殺你一係中地雷, 一係打爆個地雷你聽到聲可以有反應走or同佢地過, 槍就尾2果支好用, 如果未有第1支都ok
裝滅聲就唔會有紅點ga

舊 11-27-07, 09:15 PM   #273
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
裝滅聲就唔會有紅點ga
SNIPER有咩?

舊 11-27-07, 09:22 PM   #274
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
作者: Pandahahaha 查看文章
SNIPER有咩?
用M14啦
好用過sniper好多

舊 11-27-07, 09:25 PM   #275
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
用M14啦
好用過sniper好多
但佢問sniper嘛

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Call of Duty 5 imgahou 電視遊戲討論版 394 01-12-11 11:16 PM
Call of Duty 4: Modern Warfare 神祕人1號 電視遊戲討論版 599 05-26-10 11:30 AM
Call of Duty 4: Modern Warfare Demo 飛燕 PC電腦遊戲討論版 11 10-14-07 11:44 PM

現在的時間是 12:25 PM

手機版 | APP版