Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
照相館>我們的病入膏肓泥足深陷病情交流 DC/DSLR 美沙酮中心[發問及吹水區] Vol.3
Strider 09:57 PM 03-24-08
作者: Hayami:
http://dc.watch.impress.co.jp/cda/ac...2.html?ref=rss
一定唔可以係街用
行一行旺角應該都會血流成河

KTN 08:07 AM 03-25-08
花展個日趕時間隨手打橫,就撞到個亞叔
比個亞叔不停鬧,仲要想開拖個種

作者: Strider:
行一行旺角應該都會血流成河

KTN 07:30 PM 04-01-08
發現部抗噪機有問題.........
riceking 01:24 PM 04-04-08
剛才從黃金回來: Transcend CF 16G 133x 跌破$690

RIce
Strider 01:32 PM 04-04-08
作者: riceking:
剛才從黃金回來: Transcend CF 16G 133x 跌破$690

RIce
米王幾時去買, 叫埋我

KTN 01:40 PM 04-04-08
自己要去就去啦
你話買我同米王陪你出來買又點話

作者: Strider:
米王幾時去買, 叫埋我

Strider 06:35 PM 04-05-08
想問下陪人睇醫生可唔可以出醫生POST??

作者: KTN:
自己要去就去啦
你話買我同米王陪你出來買又點話
K君...我等手頭鬆D先啦~~
ZERO NEKO 12:16 PM 04-06-08
好愁好愁
130L潮箱好迫好迫
拎玩具好唔enjoy
M-eye 02:42 AM 04-07-08
作者: ZERO NEKO:
好愁好愁
130L潮箱好迫好迫
拎玩具好唔enjoy
我都剛入了一個60L的
加上舊一個30L...都算夠用....
真.朱皮 09:05 PM 04-07-08
作者: M-eye:
我都剛入了一個60L的
加上舊一個30L...都算夠用....
我仲未買
M-eye 03:20 AM 04-08-08
作者: 真.朱皮:
我仲未買
我依家係用個30L放手動中古鏡同配件...
60L放機同新鏡頭....
KTN 11:46 AM 04-10-08
終於有心情去炳下相...

而且總覺得,貼了不炳,枉費貼者招炳的心情...
riceking 01:10 AM 04-12-08
http://forum.canonfans.biz/viewthrea...extra=page%3D1

貓仙人快快整張玩下~

Rice
KIM 11:13 PM 04-12-08
作者: KTN:
終於有心情去炳下相...

而且總覺得,貼了不炳,枉費貼者招炳的心情...
掛住打bio bio~都要炳!

KTN 11:56 PM 04-12-08
樂在其中
KKH 05:33 PM 04-13-08
作者: KIM:
掛住打bio bio~都要炳!
好健康的打機「距離」!
KIM 10:10 PM 04-13-08
作者: KKH:
好健康的打機「距離」!
籠屋.....冇計!
太遠會比喪b咬死~
KTN 04:35 PM 04-14-08
可惜要向前行多兩步
42/↑更好

好健康的打機「距離」!

Strider 12:31 AM 04-16-08
近日身邊既朋友都陸續投入NIKON陣營...
D300 X2
D60 X1

真係人氣高企
KKH 09:58 PM 04-18-08
外籍朋友: 「上次你咪提過香港有間舖叫數碼飛花o既...」
大白兔K: 「吓? 我有講過?」
外籍朋友: 「尋晚去左啦~~」
大白兔K: 「er?」
外籍朋友: 「買左旅行腳, 好正呀~~」
大白兔K: 「er?! 咩野係旅行腳???」
外籍朋友: 「芝嫂一五四零T囉!! 價錢仲好鬼平添!!!」
大白兔K: 「er~~」
外籍朋友: 「二百五十鎊乍! 比起o係聯合王國買足足平二百鎊呀! 二百鎊呀!!」
大白兔K: 「@_@」
外籍朋友: 「不過我而家用緊 Manfrotto 頹頭, 尋晚上山頂試腳, 腳係冇得彈啦, 不過... (愈講愈細聲, 明顯有微言)」
大白兔K: 「哦~ 咁呀~~ (四萬咁o既口)」
外籍朋友: 「...」
大白兔K: (在 whiteboard 上寫 "RRS")
外籍朋友: 「?」
大白兔K: (在 whiteboard 上寫 "reallyrightstuff.com")
外籍朋友: 「??」
大白兔K: 「佢地做直銷架. 係就係貴少少.」
大白兔K: 「不過裝上旅行腳之後, 三隻腳仍然可以摺埋喎~」
外籍朋友: 「!!!」
大白兔K: 「我聽日拎番黎俾你試下啦.」
外籍朋友: 「!!!!!!」

唔知會唔會有下文呢?
不過建議人地買o的麻麻地o既野, 真係有少少唔安樂....
都係帶佢去睇大空強國極品可能會心安理得o的...

KIM 10:16 PM 04-18-08
...
看了pm未呀?
KKH 10:23 PM 04-18-08
作者: KIM:
看了pm未呀?
剛回了~ (鬼馬~)
加賀KAGA 10:31 PM 04-18-08
外籍朋友: 「上次你咪提過香港有間舖叫數碼飛花o既...」
大白兔K: 「吓? 我有講過?」
外籍朋友: 「尋晚去左啦~~」
大白兔K: 「er?」
外籍朋友: 「買左旅行腳, 好正呀~~」
大白兔K: 「er?! 咩野係旅行腳???」
外籍朋友: 「芝嫂一五四零T囉!! 價錢仲好鬼平添!!!」
大白兔K: 「er~~」
外籍朋友: 「二百五十鎊乍! 比起o係聯合王國買足足平二百鎊呀! 二百鎊呀!!」
大白兔K: 「@_@」
外籍朋友: 「不過我而家用緊 Manfrotto 頹頭, 尋晚上山頂試腳, 腳係冇得彈啦, 不過... (愈講愈細聲, 明顯有微言)」
大白兔K: 「哦~ 咁呀~~ (四萬咁o既口)」
大白兔K: (在 whiteboard 上寫 "RRS")
外籍朋友: 「?」
大白兔K: (在 whiteboard 上寫 "reallyrightstuff.com")
外籍朋友: 「??」
大白兔K: 「佢地做直銷架. 係就係貴少少.」
大白兔K: 「不過裝上旅行腳之後, 三隻腳仍然可以摺埋喎~」
外籍朋友: 「!!!」
大白兔K: 「我聽日拎番黎俾你試下啦.」
外籍朋友: 「!!!!!!」

唔知會唔會有下文呢?
不過建議人地買o的麻麻地o既野, 真係有少少唔安樂....
都係帶佢去睇大空強國極品可能會心安理得o的...
唔急用的話別買1540T了....遲多一個月左右gitzo出新型號1541T
外表同重量都同1540T差不多,但負重量大一倍.....

加插RRS的狂歡三寶

KIM 12:00 AM 04-19-08
大家以後出POST要成熟D, 唔好UP三UP四啦~! 以免吸引唔到/嚇親攝影新手啦!!
KKH 12:33 AM 04-19-08
嗯, 嗯, 知道了老師, 以後要電檢過才可以出 post, 不可以讓偶然路過的(消音)有所誤會啊~
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面