Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
攻略及心得交流區>Xenoblade X『ゼノブレイドクロス』| 惑星ミラ探索心得交流討論區 vol.1 [劇透請spoil]
Hisashi 05:40 PM 05-06-15
作者: CardGameDan:
洗joker真係超快又賺票
No money no talk!
Tannhauser Gate 08:45 PM 05-06-15
作者: Gundam MK-2:
[參考用]大家過第5章時lv大約幾多?
第5章好似二十出頭 我就睇對面敵人幾多lv升番差唔多甘上下 以免升太高虐殺 太低被虐
不過後尾發現今集等級補正無上集甘嚴重
CardGameDan 08:55 PM 05-06-15
作者: Hisashi:
No money no talk!
其實買最基本的50級機就夠,武器有得洗番黎
剩番就係600票了
wang2009hk 09:46 PM 05-06-15
強烈建議要刷50 doll裝的去407西南方的小營地ww
那裡一堆小機人,衝進去一發火鳥基本上很快收工

出橘裝的機率算很高
最有用的就是

火鳥
和35000大劍
Hisashi 10:02 PM 05-06-15
作者: CardGameDan:
其實買最基本的50級機就夠,武器有得洗番黎
剩番就係600票了
我而家每次收7万幾、有排
Reticence 10:37 PM 05-06-15
作者: wang2009hk:
強烈建議要刷50 doll裝的去407西南方的小營地ww
那裡一堆小機人,衝進去一發火鳥基本上很快收工

出橘裝的機率算很高
最有用的就是

火鳥
和35000大劍
正喎, 已打到呢2件了, 我插左D KILLERDMG.MACHINE XX一下就死曬..
Reticence 11:34 PM 05-06-15
有冇人打30世界BOSS, -2

冇曬人..
Tannhauser Gate 11:52 PM 05-06-15
作者: Reticence:
有冇人打30世界BOSS, -2

冇曬人..
打完未? 未打完加我NNID eddie1013
Reticence 11:59 PM 05-06-15
作者: Tannhauser Gate:
打完未? 未打完加我NNID eddie1013
都冇人打...頭先得2個人等左好耐都冇人入
Tannhauser Gate 12:05 AM 05-07-15
都冇人打...頭先得2個人等左好耐都冇人入
兩個都打得 你怕爆機可以肉身 我輸出
will1223 01:32 AM 05-07-15
部ares90太OP......
1條友打30lv隻世界boss打左25RP
Reticence 01:36 AM 05-07-15
作者: will1223:
部ares90太OP......
1條友打30lv隻世界boss打左25RP
頭先入過一埸有個人又係用ARES90...打左53行血...
will1223 01:41 AM 05-07-15
頭先入過一埸有個人又係用ARES90...打左53行血...
根本出1招1條血
不過幾無癮
ZOMA 02:37 AM 05-07-15
我想問下有時解完圖鑑or任務 會比個 企業名+男用/女用
但好似又冇拎到件衫,其實解左咩
will1223 02:39 AM 05-07-15
作者: ZOMA:
我想問下有時解完圖鑑or任務 會比個 企業名+男用/女用
但好似又冇拎到件衫,其實解左咩
figure
用途: 放置
ZOMA 02:55 AM 05-07-15
作者: will1223:
figure
用途: 放置
打左咁耐都唔知有Figure
邊度有得睇番
定係要Blade Level夠高
~ViVi~ 03:03 AM 05-07-15
用are70 都已經好勁
唔知可唔可以重複開發多幾隻

未礦石儲量未夠10萬,夠料都整唔到
abs90273 07:56 AM 05-07-15
作者: ~ViVi~:
用are70 都已經好勁
唔知可唔可以重複開發多幾隻

未礦石儲量未夠10萬,夠料都整唔到
可以重复造,但部機太強的話沒咩挑戰的感覺。

希望會出d限制doll lv任務整蠱下玩家
代官 08:00 AM 05-07-15
佢本身都無預你班人刷卷刷禁快整到部野出泥
Hisashi 08:24 AM 05-07-15
作者: 代官:
佢本身都無預你班人刷卷刷禁快整到部野出泥
刷卷係咪要有50 lvl Doll?
abs90273 08:32 AM 05-07-15
作者: Hisashi:
刷卷係咪要有50 lvl Doll?
根據上面提示,你應該去準一個有Ares 的隊友比較經濟

個人剛開始刷卷用的是超兵器加50lvl doll
噹噹dondon 08:34 AM 05-07-15
連線要素可以正式收皮 咁刷法完全冇玩既價值
歌絲˙暮斯 08:52 AM 05-07-15
下? 即係個 ONLINE MODE 都係幾個人一齊打呢 D MAP 同怪 ?
仲以為係另一隻 MMO TIM
天野 08:59 AM 05-07-15
作者: 噹噹dondon:
連線要素可以正式收皮 咁刷法完全冇玩既價值
聽你地講連線咁鬼煩
又要刷卷等

到我lv60時可能已經冇人打
代官 09:06 AM 05-07-15
連線要素依家係打兩隻世界王 (其中一隻今晚十點完),
單機打square mission, 完成條件後會開放小型副本同人一齊玩(但單機打快d)

但如果為左報酬卷而打連線,
依家有個單機方法快好好好好多
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面