Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-30-14, 08:35 PM   #2501
spikekit
God of Gamer
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
引用:
作者: pc81098 查看文章
諗下之後有冇機六連冠好過啦

真係唔知宜家LE究竟剩下幾多價值
引用:
作者: spikekit 查看文章
每季係最後6場之前我地目標都係護級
聽日就可以宣佈護級成功

不過另外兩隊真係護緊級, 而且有隊隨時季尾排係假波隊下面
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-14, 02:08 PM   #2502
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
引用:
作者: pc81098 查看文章
我覺得好快D2都要限隊,洛杉機咁上上落落仲爽皮過係D1打餐死

宜家用CRA同BEST掛帥就可以保平安,根本唔需要睇戰術同狀態
我副隊有BEST,不過隊波今季點打都打唔起
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-14, 07:41 PM   #2503
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
副號又中SU, 但繼續做和平使者......
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-14, 11:50 PM   #2504
digiharuka

CR7 六點半,出事了....
舊 05-02-14, 02:10 PM   #2505
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
聽日就可以宣佈護級成功

不過另外兩隊真係護緊級, 而且有隊隨時季尾排係假波隊下面
過兩日可以宣佈衞冕冠軍...
你張BEST屈哂機同前兩季久攻一樣
其實連續5季都係BEST拎神射手
有必要考慮係咪俾PLE卡參賽
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-14, 03:00 PM   #2506
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
盃賽主TEAM組GG=.=副TEAM應該安全
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-14, 03:08 PM   #2507
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
作者: ouki 查看文章
盃賽主TEAM組GG=.=副TEAM應該安全
你b隊同我其中一隊同組
仲要成績好過我

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-14, 03:35 PM   #2508
ouki
戸松控

引用:
作者: gsw 查看文章
你b隊同我其中一隊同組
仲要成績好過我
同你第2場好似D人下降都俾他出....
舊 05-02-14, 05:42 PM   #2509
spikekit
敗家仔

引用:
作者: okabe 查看文章
過兩日可以宣佈衞冕冠軍...
你張BEST屈哂機同前兩季久攻一樣
其實連續5季都係BEST拎神射手
有必要考慮係咪俾PLE卡參賽
羅馬里奧表示

依家萬年D3都要靠抽到best翻身

久攻嚟料, 蕉放頭一向都冇後勁

此篇文章於 05-02-14 09:11 PM 被 spikekit 編輯。
舊 05-02-14, 10:40 PM   #2510
digiharuka

引用:
你b隊同我其中一隊同組
仲要成績好過我
你咁出局真係
===
主隊贏了榜首, 副隊得失球首名出線
舊 05-03-14, 01:13 AM   #2511
ouki
戸松控

結果同自己估GE好似....主TEAM出局....副TEAM進級....
副TEAM明顯冇咩課金TEAM對手...反而主TEAM D對方次次都係課到上身
舊 05-03-14, 09:49 AM   #2512
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
睇現場真係火到黎
明明不停攻,但射極都唔入...對手射幾下就入我
比笨大玩死我隊主隊
一個識入波FW同勁GK真係必需的
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-14, 03:11 PM   #2513
gsw
らんらんる

引用:
作者: digiharuka 查看文章
你咁出局真係
===
主隊贏了榜首, 副隊得失球首名出線
OUKI B隊擺明做我啦

舊 05-03-14, 05:14 PM   #2514
digiharuka

引用:
OUKI B隊擺明做我啦
你贏左就得, 偏偏要和都幫你唔到
===
主隊贏 4-1
舊 05-03-14, 07:57 PM   #2515
stinkychan08
Insane Gamer
星仔

註冊日期: Apr 2009
PSN  IDSTINKYCHAN
天河抽一下300p 中咗SU Isco
stinkychan08 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-14, 08:01 PM   #2516
digiharuka

引用:
作者: stinkychan08 查看文章
(ノ ゚Д゚)ノ ==== ┻━━┻

不過不太好用
舊 05-03-14, 08:08 PM   #2517
spikekit
敗家仔

引用:
你一個好調伊巴已經足夠爬我頭
舊 05-03-14, 08:28 PM   #2518
星仔

引用:
你一個好調伊巴已經足夠爬我頭
你張Best咪一樣,場場入波
伊巴唔識盤球的
舊 05-03-14, 08:46 PM   #2519
spikekit
敗家仔

引用:
你張Best咪一樣,場場入波
伊巴唔識盤球的
近季唔係完全無敗嘅話季初開始帶出頭都冇好野
舊 05-03-14, 09:12 PM   #2520
gsw
らんらんる

引用:
你贏左就得, 偏偏要和都幫你唔到
===
主隊贏 4-1

舊 05-03-14, 09:20 PM   #2521
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
我又係抽300P
但我係中STAR Isco
你玩3個A/C都好好運....

okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-14, 10:42 PM   #2522
digiharuka

主隊2場贏晒, 副隊away goal入16強..

發現大班主們都不去踢盃賽....
舊 05-03-14, 10:53 PM   #2523
gsw
らんらんる

引用:

唔踢冇咁多傷兵
踢就好多傷兵架啦

舊 05-03-14, 10:54 PM   #2524
spikekit
敗家仔

引用:

我[S]數量唔夠

D2第二到18位都只係差14分

此篇文章於 05-03-14 11:07 PM 被 spikekit 編輯。
舊 05-04-14, 01:09 PM   #2525
星仔

死啦...得番4個後衛用...但全部打閘

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Panini Football League VOL.9 fiendray PC電腦遊戲討論版 2337 10-03-13 11:33 AM
Panini Football League VOL.7 - GAF第九屆無金聯完滿結束!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1172 05-15-13 11:17 AM
Panini Football League VOL.6 - GAF第六屆無金聯完滿結束!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1050 04-22-13 09:31 PM
Panini Football League VOL.4 - GAF第二屆無金聯完滿結束!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1073 03-25-13 08:23 PM
Panini Football League VOL.3 - GAF無金聯始動!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1155 03-20-13 09:49 AM

現在的時間是 11:38 AM

手機版 | APP版