Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 
電視遊戲討論版>Super Bomberman R | 1~8人 | NS, PS4, XB1, PC
Terry Sham 06:05 AM 08-11-17
作者: MO:
減價喇~~~~

https://www.nintendo.co.jp/software/...ex.html#switch

スーパーボンバーマンR みんな集まれ!お盆バーマンセール!!
2017.8.7 / 0:00 〜 8.20 / 23:59

スーパーボンバーマン R
5,378円(税込)>> 3,764円(税込)
KONAMI
即買!
neo2046 06:43 PM 09-22-17
http://www.neogaf.com/forum/showthre...ight=bomberman
作者: :
A new Grand Prix mode has been announced with the game’s appearance on Tokyo Game Show. Fans can look forward to 3 vs. 3 team battles. There is also a new rule called “Crystal” and new characters with unique skill sets. Characters are from Rumble Roses (Reiko Hinomoto) and Zone of the Enders (Anubis, Jehuty).

滅龍士 10:45 PM 09-22-17
鐵壁型零子諗得過
GOGamer 09:30 PM 09-24-17
請問幾時更新?
comeonjames 01:10 PM 11-15-17
新角不斷

赤武神 01:00 AM 11-18-17
update 完2.0 , 在對戰操作時個角色成日自己亂咁走,是新bug??
Kello820 04:51 AM 11-18-17
作者: 赤武神:
update 完2.0 , 在對戰操作時個角色成日自己亂咁走,是新bug??
冇遇到呢個問題,我地4條友玩FREE BATTLE玩左成晚都冇事,岩岩先完場

===

果幾隻新角色既能力有幾個真係超好用(賤的意味)
赤武神 01:35 PM 11-18-17
作者: Kello820:
冇遇到呢個問題,我地4條友玩FREE BATTLE玩左成晚都冇事,岩岩先完場

===

果幾隻新角色既能力有幾個真係超好用(賤的意味)
你試下自己一個人去對戰mode用手提mode操作 (雙joycon)
我用pro掣就冇事,單打也冇事
Kello820 02:50 AM 11-19-17
作者: 赤武神:
你試下自己一個人去對戰mode用手提mode操作 (雙joycon)
我用pro掣就冇事,單打也冇事
試左10分鐘,雙JC插住玩,冇事喎
不過我有D唔明你話一個人去對戰MODE同後面話單打冇事有乜分別,我只係一丁友開FREE試左陣
Freddy 07:59 PM 11-19-17
新mode連線對戰真係so sad
連十次都唔知打唔打到一場
neo2046 10:16 AM 12-07-17
Super Bomberman R - BigBang GrandPrix Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=EROcrezHwhE
作者: :

權愛真 09:12 PM 12-07-17
好想炸彈人可以出PS4版啊!
風間鈴木仁 01:57 AM 12-08-17
作者: 權愛真:
好想炸彈人可以出PS4版啊!
其實香港 GAME 書 , GAME WEEKLY SAY 會出 PS4 版 ,
但是我不清楚日本有沒有公布過 。
我已經玩過 NS 版了。

我希望有 PS4 版。
阿聰 09:39 AM 12-08-17
作者: 風間鈴木仁:
其實香港 GAME 書 , GAME WEEKLY SAY 會出 PS4 版 ,

我希望有 PS4 版。
睇香港GAME書,倒不如自己上網揾消息好過……
完全冇任何消息話會PORT去其他機種。

而且呢集炸彈人能夠面世,老任應該有叉一腳落去,
你可以CHECK返頭POST:both Nintendo and Konami came together to help make it happen
你可以自行衡量PORT嘅機會有幾高……
knob 03:10 AM 12-11-17
唔知會唔會一直更新落去會有返已前既恐龍騎同埋舊有item呢
強化人間ですの~★ 10:02 AM 03-15-18
作者: 風間鈴木仁:

我希望有 PS4 版。
有了
https://store.playstation.com/zh-han...IAPLACEHOLDER0
強化人間ですの~★ 10:22 AM 03-15-18

X1都有了
( ゚ω゚)? 10:43 AM 03-15-18
PC都應該有,應該全機種制霸

PS4:
http://www.playstationlifestyle.net/...ating-appears/
david 11:32 AM 03-15-18
原來係TIMED EXCLUSIVE有料BETA...
charcsc2000 12:06 PM 03-15-18
呢隻GAME都係出係SWITCH好好多...方便帶出街比朋友玩...
PS4不會考慮啦...
DevilElvis 12:13 PM 03-15-18
其實內容係咪一樣?
雙日 12:35 PM 03-15-18
PS4出得,相信遲下PSN應該有特價...
ayane123 01:13 PM 03-15-18
作者: 雙日:
X2
60-80%off可以一買
Alpha2 01:21 PM 03-15-18
作者: 雙日:

ns 已有, 等ps plus 送算
wsx360 02:12 PM 03-15-18
必買
以後唔再fxxk konami
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 

返回主題版面