Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-26-08, 10:36 PM   #226
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: AshleyYan 查看文章
[]http://photo.gaforum.org/files/1/0/3/9/9/WBMJ0001.JPG[/IMG]

幾fd~~
[]http://photo.gaforum.org/files/1/0/3/9/9/WBMJ0002.JPG[/IMG]
你影的?

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 10:39 PM   #227
AshleyYan
God of Gamer
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
引用:
作者: W!LL 查看文章
你影的?
頭先開機影一影又要熄機.....快D考完試就好
不過D pm真係好得意

得閒再影下D pm玩遊戲~
頭先我個妹隻Mii仲比隻馬騮精燒

舊 03-26-08, 11:42 PM   #228
MJT
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2004
XBox Live GamertagMJTmuffin

呢度有無人玩 SSR 既 ranking?
haha~ 我終於搶到個 5 mins area rank 第1了
差個 2 mins

此篇文章於 03-26-08 11:44 PM 被 MJT 編輯。
MJT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 12:12 AM   #229
raver_leung

註冊日期: Feb 2007
3DS Friend Code4768 7407 4078
PSN  IDraver_leung
XBox Live GamertagRaverLeung
唔知係我錯覺定點..
DR.MARIO搵全國對戰好快..一二分鐘已經搵到人(有時一分鐘都唔洗)
比起大亂鬥X..完全冇得比!

: EX VS, MK7

半放棄中: UNCHARTED 3, TOX
預定購入: --
raver_leung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 12:17 AM   #230
raver_leung

註冊日期: Feb 2007
3DS Friend Code4768 7407 4078
PSN  IDraver_leung
XBox Live GamertagRaverLeung
不如開個新POST收集WII WARE 遊戲 FDCODE啦!
大家有冇發現DL FFCC個陣見到個NINTENDO WIFI LOGO唔同左)平時係圓形藍色..而FFCC就紅色長方形
意味住係暫時唯一收錢(POINT)既GAME

: EX VS, MK7

半放棄中: UNCHARTED 3, TOX
預定購入: --
raver_leung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 12:35 AM   #231
Y.Bird
Ultimate Gamer
度日如日

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code1676 3642 5459
引用:
作者: raver_leung 查看文章
唔知係我錯覺定點..
DR.MARIO搵全國對戰好快..一二分鐘已經搵到人(有時一分鐘都唔洗)
都唔明大亂鬥X 個搵人系統點解咁慢...

隱藏、二周目、儲齊裝備、獎杯等都放棄了啦,
因為跟本唔夠時間打機,
買一隻爆一隻都好難...。
Y.Bird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 12:45 AM   #232
IDGAF
The One

引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
download FFCC 中
好唔好玩,宜家心郁郁想買添。

引用:
不如開個新POST收集WII WARE 遊戲 FDCODE啦!
大家有冇發現DL FFCC個陣見到個NINTENDO WIFI LOGO唔同左)平時係圓形藍色..而FFCC就紅色長方形
意味住係暫時唯一收錢(POINT)既GAME
唔係唯一啦~!
呢隻LONPOS都係。
http://www.nintendo.co.jp/wii/wiiware/wlpj/index.html

其實所謂的WiFi收費,應該係指download新內容(如版圖、新衫、劇情之類)唔係一online就收費。

引用:
唔知係我錯覺定點..
DR.MARIO真係search人玩快過用同自己輸入的FC對戰。
所以中毒性好強,尋晚已經同人對戰咗8X局了,雖然我都輸多過羸…

舊 03-27-08, 01:17 AM   #233
subzero
Game Master

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDSubzeroHK
買左 Dr. Mario... 諗緊買唔買 FFCC... 因為黎緊 MK 又要裝多個 channel... 唔知又要幾多 block...
subzero 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 09:09 AM   #234
Hung99hk
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: MJT 查看文章

呢度有無人玩 SSR 既 ranking?
haha~ 我終於搶到個 5 mins area rank 第1了
差個 2 mins
我都係登記左其他地區
5 min mode 2 日前玩過好似係第 8
我想問下 5 min mode 第 2 關個 boss 最尾係咪打唔死 gar?
我射爆左佢兩隻爪之後就再扣唔到佢能源了
一路係度避佢 d 攻擊
直到 times up 為止

8750 5764 1526 4448
user name: GAP
add me play together la~

add 左我 ge 人請 PM
Hung99hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 10:32 AM   #235
MJT

引用:
作者: Hung99hk 查看文章
我都係登記左其他地區
5 min mode 2 日前玩過好似係第 8
我想問下 5 min mode 第 2 關個 boss 最尾係咪打唔死 gar?
我射爆左佢兩隻爪之後就再扣唔到佢能源了
一路係度避佢 d 攻擊
直到 times up 為止
5mins 果隻 boss 射完佢兩隻鉗之後,射佢個頭果粒綠波
果隻 boss 都值十萬的~

Nintendo channel 有高橋名人解說點玩 2 mins 高分 (不過唔詳盡)

尋晚臨訓先知點放 force~ 之後就上到兩百萬~
但 2 mins 點都谷唔起,唔知差 d 咩
舊 03-27-08, 10:43 AM   #236
Hung99hk

引用:
作者: MJT 查看文章
尋晚臨訓先知點放 force~ 之後就上到兩百萬~
但 2 mins 點都谷唔起,唔知差 d 咩
force 係乜

舊 03-27-08, 11:05 AM   #237
happy_heha
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2006
3DS Friend Code5112 3383 0804
其實我睇片隻SSR係好正的...
但係得時間mode真係唔夠喉XD

NDS Pokemon Black/White FC: heha~/1506 1329 9068
Wii Games FC
Wii大亂鬥 FC: heha~/2578 2298 3238
Wii Mario Kart FC: heha/5412 9990 2045
happy_heha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 11:18 AM   #238
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
dl埋FFCC
玩下玩下又真係唔錯

p.s.起咗嘅建築有冇得移動/毀滅/轉方向?

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 11:22 AM   #239
MJT

引用:
force 係乜
force 係圍住架機d 仔~
之前唔識玩,係咁試制撞過幾次出仔
但知點玩之後就再無禁過個 XY 制~ 所以唔知 :P
除左 XY, LR 係換 force position 的

引用:
作者: happy_heha 查看文章
其實我睇片隻SSR係好正的...
但係得時間mode真係唔夠喉XD
時間 mode 煲 ranking 係好夠玩的
可能我一向鐘意玩STG ranking (玩唔掂避彈的藝術~ )
宜家有 internet ranking 好有以前 PCE hudson soft 係 HK 攪比賽咁
之前 NDS Nanostray 既 internet ranking 咁,好多野真係唔諗,唔試唔知可以咁高分的~
不過我會覺得呢d 要玩第一水,過一排個分到左頂,個個都咁高分,好難有一個突破就無咁好玩了~

頭先係 nicovideo 度睇~ 好好笑,第一個 boss d 人話係 xbox
舊 03-27-08, 04:59 PM   #240
wgzc
Game Master
rofl

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDJC_XD
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
dl埋FFCC
玩下玩下又真係唔錯

p.s.起咗嘅建築有冇得移動/毀滅/轉方向?
3定4先有得delete 不過要等一日
但係起反會承據返之前d野

如果del細屋之後第2日起大屋
之前細屋既人會去左大屋
wgzc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 05:11 PM   #241
Hung99hk

dr. mario 個 wifi mode
search 人黎對戰果度
上面同下面果項有乜分別 ar?
我兩項都試過
but 唔多覺有分別咁 ge?

舊 03-27-08, 06:26 PM   #242
PaulJai

隻乒乓波好易打。四個人揀一個,對其餘三個。只有打到同打唔到,唔會打出界。
屋企有小朋友可能o岩玩,如果唔係500 yen食左好過。

舊 03-27-08, 06:46 PM   #243
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
引用:
dr. mario 個 wifi mode
search 人黎對戰果度
上面同下面果項有乜分別 ar?
我兩項都試過
but 唔多覺有分別咁 ge?
上面係殺晒所有菌
下面係殺閃下閃下個3隻
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 07:17 PM   #244
MO
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
咁得隻最想玩係ffcc,
但係咪真係唔識日文唔駛考慮?
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 07:23 PM   #245
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

註冊日期: Dec 2005
3DS Friend Code3909 8573 2961
XBox Live Gamertagwc3tom
引用:
作者: MPS 查看文章
咁得隻最想玩係ffcc,
但係咪真係唔識日文唔駛考慮?
其實都唔係好需要識日文
TOMCHEUNG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 09:08 PM   #246
IDGAF
The One

其實隻FFCC玩乜?
起屋?THE SIMS FFCC版?
我見畫面幾靚,都想買嚟玩下。
同GC隻FFCC有無關係?

舊 03-27-08, 09:18 PM   #247
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
開wii收到幾位版友send來的Dr mario mail
我聽日會DL的

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 10:25 PM   #248
上大仁
Crazy Gamer
Riccian

註冊日期: Oct 2004
3DS Friend Code1075 0689 4521
XBox Live Gamertagmilkin2007
請問,有冇人可以幫手開個 ''WiiWare 網上約戰+攻略區'' ?現在 Dr Mario 網上對戰 , FFCC 心得都咁多人討論 , 可以集中一個 Topic 講返。呢度照舊是一個''情報區'' , 用來講 WiiWare 最新資料。我吾係咁識 open and hold topic , 有冇人覺得要有同想整 ?
上大仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 10:29 PM   #249
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 上大仁 查看文章
請問,有冇人可以幫手開個 ''WiiWare 網上約戰+攻略區'' ?現在 Dr Mario 網上對戰 , FFCC 心得都咁多人討論 , 可以集中一個 Topic 講返。呢度照舊是一個''情報區'' , 用來講 WiiWare 最新資料。我吾係咁識 open and hold topic , 有冇人覺得要有同想整 ?
雖然暫時未得閒去留意Wiiware 有邊款吸引既遊戲

既然我負責得 Wii綜合情報
Wiiware 我都負責埋吧

請各版友到下面交換(討論)各款Wiiware作品 FC/討論攻略情報
http://www.gaforum.org/showthread.php?p=6703975

メモリはプライスレス
My Trophy Road

此篇文章於 03-27-08 10:53 PM 被 草薙さん 編輯。
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 10:45 PM   #250
上大仁
Crazy Gamer
Riccian

註冊日期: Oct 2004
3DS Friend Code1075 0689 4521
XBox Live Gamertagmilkin2007
太好了 ~ 因為我正想買 DR. Mario 見冇獨立 topic 整理 FC , 吾識哂
上大仁 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[SEGA] 大家的世嘉年代 III [詳細頭 post] 世嘉祭 2019 | 新版 Nomad 及 DC HDMI adaptor | 巴西主機 Zeebo 簡介 八仙果 電視遊戲討論版 1509 04-02-24 07:12 AM
[SEGA] SEGA HI-SATURN 及 DC 的 KARAOKE UNIT (P.20) - 大家的世嘉年代續集 鳴謝劉公子提供 八仙果 電視遊戲討論版 1001 10-24-09 05:19 PM
[動畫] 「涼宮ハルヒの憂鬱」 唔係普通再放送 舊作14話+新作14話 全28話 Vol.7 riceball 日本動漫畫討論版 1000 05-15-09 10:56 PM

現在的時間是 09:51 PM

手機版 | APP版