Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 08-05-15, 11:26 PM   #226
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: T.K. 查看文章
唔明想表達咩野....

PS.我真心覺得男女心理學真的永世賺錢

引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章
相信大家都會對 英文字行頭既好有興趣
任意再生
第一想起DG細胞還是什麼鬼恐怖野

舊 08-06-15, 12:38 PM   #227
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: mikemike 查看文章
OIC…

原來香港個窗台位唔係用嚟打保齡球,
係用嚟放部冷氣主機,防止被盜的貼心設計嚟,
又學到嘢了,真係好謝呢個"聰明人"的溫馨提示…

舊 08-06-15, 11:21 PM   #228
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-15, 04:03 AM   #229
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-15, 06:08 AM   #230
knight-philip
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: mikemike 查看文章
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/t31.0-8/s960x960/11802739_135773236762144_9141791393937511011_o.jpg

東亞真的會有問題的啊

之前突然收到信話我有張VISA未確認
我去分行同佢講話我冇開過,佢check過的確有張咁既卡,但就話咁都成一年了冇確認就會自動取消
點知上兩星期send左封冇碌過既月結單比我

我仲未得閒去分行再嘈佢

舊 08-09-15, 10:26 AM   #231
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: knight-philip 查看文章

東亞真的會有問題的啊

之前突然收到信話我有張VISA未確認
我去分行同佢講話我冇開過,佢check過的確有張咁既卡,但就話咁都成一年了冇確認就會自動取消
點知上兩星期send左封冇碌過既月結單比我

我仲未得閒去分行再嘈佢
點睇幅圖嘅對話,都是想套人D料!

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 08-09-15, 12:51 PM   #232
凍檸茶>﹏<
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
3DS Friend Code0387 9197 5242
正常會同你對資料,唔會單方面問題囉睇資料

ウチの姫さまがいちばんカワイイ:82268032
GBf 1131127
凍檸茶>﹏< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-15, 08:42 PM   #233
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-15, 09:02 PM   #234
dark_ming_
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2011
怪不得會有人說:
「諗咩呀諗!快 d 同我滾!」
dark_ming_ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 04:18 PM   #235
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

舊 08-12-15, 04:42 PM   #236
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
一個錯字,改變宗旨
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 05:15 PM   #237
david
The One

邊有錯字

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 05:40 PM   #238
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
貧字得個貪
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 06:26 PM   #239
D.Luffy
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2008
扶貧小組委員會
  ↓
扶貪小組委員會
  ↓
扶他小組委員會
D.Luffy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 06:32 PM   #240
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
無錯字 wor
好笑咩?
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 07:29 PM   #241
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
講事實有乜問題

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 08:23 PM   #242
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
洩露國家機密

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 08:44 PM   #243
dark_ming_
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2011
這誠實是一種美德(英法俄意奧日…外國勢力?)
dark_ming_ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-15, 01:33 PM   #244
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689

捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-15, 01:40 PM   #245
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
睇左幾秒先發現有唔同
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-15, 01:41 PM   #246
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
好一個雷樣
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-15, 01:44 PM   #247
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 真!DC 查看文章
睇左幾秒先發現有唔同
由手機版發出
一樣睇咗陣先知咩事
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-15, 01:47 PM   #248
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
問題係我而家睇第一張都覺得係佢...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-15, 02:30 PM   #249
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
藝術大師
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-15, 03:55 PM   #250
小白熊
冬眠中

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
大圖
小白熊 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
有無d一睇你真係會笑XD/有趣既圖分享下?? [vol.22] Rage ~清談館~ 1000 06-19-15 09:57 AM
有無d一睇你真係會笑XD/有趣既圖分享下?? [vol.21] Nelly ~清談館~ 1066 09-22-14 09:29 PM
有無d一睇你真係會笑XD/有趣既圖分享下?? [vol.20] Nelly ~清談館~ 1059 02-25-14 12:09 AM
有無d一睇你真係會笑XD/有趣既圖分享下?? [vol.19] Nelly ~清談館~ 1040 09-29-13 09:14 AM
車路士球迷會Vol.22 ﹝~ 請移至Vol.23繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 01-21-12 11:44 PM

現在的時間是 06:04 AM

手機版 | APP版