Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
電視遊戲討論版>[PC] 真・三國無双 8︱發售中
小昭Teddy 03:50 PM 08-07-17
而家照睇應該會買既, 等跌價 :-)

不過最好就有同事朋友買左, 借黎玩就算, 唔多想俾錢:-)
野良猫 03:57 PM 08-07-17
作者: 小昭Teddy:
而家照睇應該會買既, 等跌價 :-)

不過最好就有同事朋友買左, 借黎玩就算, 唔多想俾錢:-)
等佢psn送好過啦:-)
安安 06:30 PM 08-07-17
https://www.youtube.com/watch?v=KDCPdWX-hhA 日本語版(開発中ver.)
作者: :

Sar8 07:06 PM 08-07-17
個趴梯想笑死我咩:-)
野良猫 07:28 PM 08-07-17
作者: Sar8:
都唔明白哩啲位咁仔細做乜,好似NIER咁跳三下上到頂就得啦

開道門都要收武器,唔好話我知關兄唔可以一隻手拎武器一隻手開門喎:-)

哩隻FAMI肯定俾40分啦:-)
小昭Teddy 07:52 PM 08-07-17
作者: 野良猫:
都唔明白哩啲位咁仔細做乜,好似NIER咁跳三下上到頂就得啦

開道門都要收武器,唔好話我知關兄唔可以一隻手拎武器一隻手開門喎:-)

哩隻FAMI肯定俾40分啦:-)
高下立見:-)
STRIFE 08:00 PM 08-07-17
FPS一定冇30:-)
安安 08:13 PM 08-07-17
作者: Sar8:
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%A0...F%8E%E5%A1%94)
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E4%BA%91%E6%A2%AF
攻城塔/雲梯都係打斜
無見過直上 :-)
Sar8 08:18 PM 08-07-17
條爛鬼繩彈幾下就搞店,完全唔明白點解要用咁核突既動作:-)
權愛真 09:26 PM 08-07-17
製作人不是說要真實嗎?為何那些船依然是無人駕駛的?

PS. FPS...好像連30都沒有……可悲。
ayane123 09:58 PM 08-07-17
FRAME RATE一定無30FPS

不過都都重係開發中

但畫面同第一個DEMO片比就差左好遠

我諗第一條DEMO片係行 1080TI

家用機想要60FPS 高畫質........暗榮話發夢啦
Rv250 10:11 PM 08-07-17
以前啲隱形人本身都係木獨, 而家要唔隱形同時視野高咗結果暴露咗個問題,
而家個情況係咪咁:-)
其實有冇類似場景嘅game可以比較
lwl 10:18 PM 08-07-17
太空洞la, 一d 千軍萬馬既氣勢都無:-)
信長 10:22 PM 08-07-17
抬咁大條梯都係只比關老二一個人用...
亍 ◣ 10:27 PM 08-07-17
新o個d景都唔錯....但問題依然係d角色身上.....而且d動作唔太連貫係佢想整成咁??感覺唔係太好....
Sar8 10:31 PM 08-07-17
而家堆卒好似冇ai咁
你睇到人妻曹唔行埋去係唔打

佢而家係扮MGS5,行到埋去先有任務
不過人地D ai唔會就你個人
安安 10:34 PM 08-07-17
作者: Rv250:
其實有冇類似場景嘅game可以比較
Middle-earth: Shadow of War
https://www.youtube.com/watch?v=j3GCKcFHm8U
零式 10:36 PM 08-07-17
咁既片都夠膽出街,趕客咩

果然大改之後既第一隻無雙係唔駛買, 等戰國或者9啦
Sar8 10:58 PM 08-07-17
當初無雙5既片覺得仲比較千軍萬馬
rubyyu 11:37 PM 08-07-17
嘩,真係好大獲
話説大家都係炒冷飯高手,諗起capcom整BH7時講過他們(甚至亞洲)擅長的是精細,狹窄
哩段片真係表露無遺
小昭Teddy 11:38 PM 08-07-17
NPC好似比以前更木獨
D.K. 02:29 AM 08-08-17
睇完日版條片, 基本上除左首段攻城冇改進過, 後面新片部份都算保持到水準.

七代打大下邳城時, 爬牆入城, 門前啲卒會暈低坐地等你打, 而城內武將同兵都會回防
但今次, 場地大到一眼睇唔晒嘅平地, 入城後D兵又完全冇敵人(其他NPC敵人)交手發呆,

似乎可以當成未寫腳本???

我留意番真三六/七果陣, 遠離你果批兵, 其實都差唔多冇乜反應,
只係上兩代版圖細, 只要腳本寫得詳細, 各路兵馬都有事可做 , 就唔會覺得兵冇反應
i.e. 兩軍一直在交戰, 睇地圖會見到兵士一直流動, 就算唔打你都跑緊, 總有野做
唔會排方陣, 多數會係圓形, 走近其實人數不多, 就十多人. 但會從據點一直補兵.
人數密集大多發生在室內, 或者窄長直路, 如官渡戰的橋.
Sar8 09:31 AM 08-08-17
其實1-4都無反應既
所以你成日見到堆卒會排排企
但自從5代之後堆兵唔會企係度等會一路向前推

而家段片變返好似1-4咁唔埋去唔做野
以出左N集既經驗來睇我覺得根本連AI都未set
跟住段片睇到望遠D甚至出現破圖
個UI仲要連執都未執,呢段試玩都幾趕客

(我記得以往三無從來唔出完成度咁低既demo)

不過今集D動作睇起來好鬼似5代....希望唔好:-)
ゆり 09:48 AM 08-08-17
打打下卒仔都突然整個SLOW MOTION

咁樣型D:-)?
野良猫 05:57 PM 08-08-17
作者: ゆり:
打打下卒仔都突然整個SLOW MOTION

咁樣型D:-)?
又話要爽快所以唔整打擊感
依家又整慢鏡影響個爽快感

制作組知唔知自己整緊咩:-)
標籤:真三國無雙8
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面