Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38  ... 最後
手提遊戲機討論版>New Love Plus/ NEWラブプラス | 已售
DMRevolution 01:29 AM 02-13-12
作者: cmk105:
鋰離子電池不同鋰電池!沒有記憶效應的
鋰離子電池不要用到盡,叉到盡,如果不是容易產生氫氣,會爆炸
所以中國成日有炸彈人...
cmk105 01:43 AM 02-13-12
作者: dmr5202005:
所以中國成日有炸彈人...
氫+氧=水
鋰與水劇烈作用,產生氫氣。 LOOP...
鋰離子電池真是爆得很利害
giojo1974 01:45 AM 02-13-12
我想問下,我上次的L+唔生性,係用某東西玩的,請問tools有可能過save到3DS嗎?
唔好意思>_<;
Tdot 02:08 AM 02-13-12
個tool要幾時先有
W!LL 02:37 AM 02-13-12
作者: 怪人:
個tool要幾時先有
13/2 ~
lancelam 09:14 AM 02-13-12
Tools已出
Tdot 09:29 AM 02-13-12
作者: lancelam:
Tools已出
返左工佢先出
cmk105 10:02 AM 02-13-12
作者: giojo1974:
我想問下,我上次的L+唔生性,係用某東西玩的,請問tools有可能過save到3DS嗎?
唔好意思>_<;
好像要找人幫忙過SAVE去正卡love plus+,再過new love plus
stcdavidhk 11:00 AM 02-13-12
想問一下,官網話print ARマーカー係咪用普通a4紙都得ga?
J.kidd 11:07 AM 02-13-12
今日會唔會返大貨?

溫題, 尋晚葵芳見倒盒限定寧寧 (應該係, 有畫集果套)
賣$888 話得返最後一盒
祝各位好運
J.kidd 11:08 AM 02-13-12
作者: lancelam:
Tools已出
NDS 版無掂成年用左會唔會仲衰過唔用?
同埋會唔會無左相識果 PART?
Funny 11:24 AM 02-13-12
作者: J.kidd:
今日會唔會返大貨?

祝各位好運
又最後.....
我琴日2點半去買佢又同我講係LAST一盒, 話另外兩盒係客留咗......
J.kidd 11:30 AM 02-13-12
作者: Funny:
又最後.....
我琴日2點半去買佢又同我講係LAST一盒, 話另外兩盒係客留咗......

其實我上晝都見擺左係度
仲奇怪成日一隻都賣唔出
cmk105 11:35 AM 02-13-12
作者: J.kidd:
今日會唔會返大貨?

祝各位好運
地址詳細希望
Funny 12:07 PM 02-13-12
地址詳細希望
葵涌廣場2樓, 近興芳路果面個天橋出口
間野門口好多公仔好易睇漏眼
ゆり 12:10 PM 02-13-12
ar卡居然要彩色...局我放係電話
Tdot 12:13 PM 02-13-12
作者: ゆり:
其實係咩AR卡?
ahleung 12:15 PM 02-13-12
鋰離子電池不同鋰電池!沒有記憶效應的
鋰離子電池不要用到盡,叉到盡,如果不是容易產生氫氣,會爆炸
氫+氧=水
鋰與水劇烈作用,產生氫氣。 LOOP...
鋰離子電池真是爆得很利害
(認真)
咁恐怖? 咁駛唔駛每幾年換左舊電佢? 甚至換左部機佢?
ゆり 12:15 PM 02-13-12
作者: 怪人:
其實係咩AR卡?
個tools用

相機補捉到ar卡就會顯示個3d公仔出來

你買機時候都應該有幾張嫁
stcdavidhk 12:39 PM 02-13-12
作者: ゆり:
之係用電話做圖都得?唔駛一定print出黎?
teealpha 12:43 PM 02-13-12
今次隻NLP好食張咭空間,淨game食562MB,個tools又要食102MB,好在一早買左張32GB,如果仲係用跟機張2GB真係冇命都似
ゆり 12:48 PM 02-13-12
作者: stcdavidhk:
之係用電話做圖都得?唔駛一定print出黎?
顯示到就得
cmk105 01:22 PM 02-13-12
作者: ahleung:
(認真)
咁恐怖? 咁駛唔駛每幾年換左舊電佢? 甚至換左部機佢?
電池發脹就要換!
cmk105 01:25 PM 02-13-12
作者: teealpha:
今次隻NLP好食張咭空間,淨game食562MB,個tools又要食102MB,好在一早買左張32GB,如果仲係用跟機張2GB真係冇命都似
我買16G c16 快卡load快很多!
ゆり 01:43 PM 02-13-12
3ds個鏡頭真係超雞
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38  ... 最後

返回主題版面