Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49 89 139  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
Y.Bird 04:36 AM 12-30-11
交換日記好每次出有限信件咁既...?
如果不是每天登入,
要登入幾次先下載完...。

還有想問回信留語會唔會出信紙?
monkeylove 07:53 AM 12-30-11
上面中文版fami 通係台版定港版? 因為之前出果本港版好似唔見佢出好耐lu ~ 香港通常邊度有得買架?
W!LL 09:21 AM 12-30-11
作者: monkeylove:
上面中文版fami 通係台版定港版? 因為之前出果本港版好似唔見佢出好耐lu ~ 香港通常邊度有得買架?
如果係要本任天堂大全既話就一定係日版書
賊船、sogo、黃埔吉吉島d賣日本書既地方有售
何金水 - 阿水 09:52 PM 12-30-11
我想問下新機有冇 SD card 跟架 ?
今日o係 188 出左部美版, 返到黎發覺有張 2G Toshiba SD o係入面
唔知係唔係中左伏
Suda 09:55 PM 12-30-11
作者: 何金水 - 阿水:
我想問下新機有冇 SD card 跟架 ?
今日o係 188 出左部美版, 返到黎發覺有張 2G Toshiba SD o係入面
唔知係唔係中左伏
唔洗擔心,一開始係幫你入埋張卡

http://www.nintendo.co.jp/3ds/hardware/index.html
何金水 - 阿水 10:02 PM 12-30-11
作者: Suda:
唔洗擔心,一開始係幫你入埋張卡

http://www.nintendo.co.jp/3ds/hardware/index.html
o.... thx thx
估唔到有 card 跟
cknjoshua 02:01 AM 12-31-11
o.... thx thx
估唔到有 card 跟
通常都有既...不過好細gb數囉
神名レオ 12:31 PM 12-31-11
交換日記啲墨真係太少嗱,唔夠玩,希望老任搞搞佢......
antony chan 01:48 PM 12-31-11
作者: Y.Bird:
交換日記好每次出有限信件咁既...?
如果不是每天登入,
要登入幾次先下載完...。

還有想問回信留語會唔會出信紙?
應每次上限20通
早幾日唔係香港,返到來loop咗唔知幾多次20通先清得晒....
何金水 - 阿水 01:58 PM 12-31-11
作者: cknjoshua:
通常都有既...不過好細gb數囉
我想問下有咩會儲o係張 card 上面 ?
我唔會放歌放片果d, 2G card 夠用嗎 ?
cknjoshua 04:36 PM 12-31-11
我想問下有咩會儲o係張 card 上面 ?
我唔會放歌放片果d, 2G card 夠用嗎 ?
UM....相機影既相/video啦
你上eshop dl既game/demo等
仲有一般game既dlc

其實日後3d片更成熟時...你會放入去睇架啦
所以2GB就一定唔會夠....
加上你有時會dl下game demo,eshop game既pre-launch片等

如果你會買game就更加唔夠了
shwl 07:15 PM 12-31-11
作者: W!LL:
如果係要本任天堂大全既話就一定係日版書
賊船、sogo、黃埔吉吉島d賣日本書既地方有售
sogo 無晒
Sea 07:39 PM 12-31-11
作者: shwl:
sogo 無晒
今日去信和都無晒
有無人知邊度仲有得賣?
shwl 11:50 PM 12-31-11
之後去埋銅鑼灣宇宙船,都無
Suda 12:33 AM 01-01-12
Amazon搞掂佢

http://www.amazon.co.jp/gp/product/B006MO0JEA
何金水 - 阿水 12:59 AM 01-01-12
作者: cknjoshua:
UM....相機影既相/video啦
你上eshop dl既game/demo等
仲有一般game既dlc

其實日後3d片更成熟時...你會放入去睇架啦
所以2GB就一定唔會夠....
加上你有時會dl下game demo,eshop game既pre-launch片等

如果你會買game就更加唔夠了
Thanks ~
我想問下如果轉新 card,
係唔係 copy 哂舊卡 d 野去新 卡就 ok 呢 ?
cknjoshua 01:01 AM 01-01-12
Thanks ~
我想問下如果轉新 card,
係唔係 copy 哂舊卡 d 野去新 卡就 ok 呢 ?
yes

copy之前當然最好電腦備份先/舊卡唔好咁快delete野住
不然出事就大穫=0=
GN00508771 02:01 AM 01-01-12
2011年最後一日 新買3DS既人一個

各位 多多指教
fantasy俊仔 02:18 AM 01-01-12
作者: GN00508771:

各位 多多指教
我以為你會等NLP 出先買o既
GN00508771 02:22 AM 01-01-12
作者: fantasy俊仔:
我以為你會等NLP 出先買o既
本身係 但月尾有隻BIO嘛

P.S. ADD左你 FC CODE
Suda 02:23 AM 01-01-12

各位 多多指教
恭喜入手 & 新年快樂
Sea 02:25 AM 01-01-12
Amazon搞掂佢

http://www.amazon.co.jp/gp/product/B006MO0JEA
Amazon運費貴到
連玩亞都無晒貨....
GN00508771 02:30 AM 01-01-12
恭喜入手 & 新年快樂
快樂唔到 下星期要考試

當然有新機玩係高興既
fantasy俊仔 02:55 AM 01-01-12
我想問買咗張新sd card 為了玩MH

用電腦過d 資料過新card 係咪就得?
我過完開機下載的demo 同PV 冇晒一定要重新DOWNLOAD 過?

仲有最緊要MH 有d guild card 冇咗, 同人打的親友度都變晒0...

本身係 但月尾有隻BIO嘛

P.S. ADD左你 FC CODE
ok
irismong 02:57 AM 01-01-12
作者: shwl:
之後去埋銅鑼灣宇宙船,都無
佢唔係執左喇咩?

我今日都幫人出左部機
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49 89 139  ... 最後

返回主題版面