Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38 78 128  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
BlackWing 12:09 AM 12-20-11
delete,wrong post
neo2046 12:11 AM 12-20-11
3DSの『拡張スライドパッド (circle pad)』が使い辛い!こうなったら改造してやる!
http://jin115.com/archives/51833841.html
chunmanx 01:29 AM 12-20-11
作者: 何金水 - 阿水:
想問下 3DS 美版 games 出面多唔多銷頭返貨 ?
成日想出機不過又唔知出美定日機好,
香港係唔係玩日版機o既人多 ?
算多
跟nds、wii差不多
作者: 赤武神:
全世界配信中
終於搵到
平面的孖車完全唔識操控
ZlWS 01:51 AM 12-20-11
作者: neo2046:
3DSの『拡張スライドパッド (circle pad)』が使い辛い!こうなったら改造してやる!
http://jin115.com/archives/51833841.html
WOW
整到咁型

文香四豆 12:40 PM 12-20-11
部機個L掣壞左,可以去邊度整?
Nichiki 01:05 PM 12-20-11
個R制玩左一日mh有嘰嘰聲,好似彈弓咁聲,但按落去仍然正常,不過擔心會唔會有問題或者情況惡化
shodanng2 01:15 PM 12-20-11
任天堂 N3DS:約 37 萬 1326 台(統計期間 2011 年 2 月 26~27 日,銷售時間 2 日)
SCE PS Vita:約 32 萬 1407 台(統計期間 2011 年 12 月 17~18 日,銷售時間 2 日)

3DS首發遇著日本發生天災
可以話係無得避免
PSV首發遇著好多人剛買完3DS同MH3G/MK7
任天堂劈價加留大作12月出既戰術成功了
tung999 01:27 PM 12-20-11
作者: B|WINS:
WOW
整到咁型

看起來好似幾正wo
c字手都唔使www不過自己唔識改 如果有人代工就好lu XD~
神風@AMD 03:41 PM 12-20-11
想問下3D效果,係咪全靠MON右邊個制控制?

SETTING果到都係出個3D圖(有個字前後郁果個)比你自己試最佳距離?
teealpha 04:01 PM 12-20-11
作者: 神風@AMD:
想問下3D效果,係咪全靠MON右邊個制控制?

SETTING果到都係出個3D圖(有個字前後郁果個)比你自己試最佳距離?
果個係俾你試返你對眼同部機要距離幾遠先睇到最佳3D效果
一般來講,都幾近下,長期咁玩的話對手攰多過眼攰頭暈囉
阿悶. 04:11 PM 12-20-11
作者: shodanng2:
任天堂 N3DS:約 37 萬 1326 台(統計期間 2011 年 2 月 26~27 日,銷售時間 2 日)
SCE PS Vita:約 32 萬 1407 台(統計期間 2011 年 12 月 17~18 日,銷售時間 2 日)

3DS首發遇著日本發生天災
可以話係無得避免
PSV首發遇著好多人剛買完3DS同MH3G/MK7
任天堂劈價加留大作12月出既戰術成功了
"任天堂劈價加留大作12月出既戰術成功了", 真係好成功, 我以後都唔會買任天堂d 機, 幾個月就減價減一半, d 所謂大作全部都縮曬水, MK7 冇左mission mode, mario 3d land 勁快打爆機, cut cost cut 到出曬面, Monster Hunter仲離譜, 炒冷飯都賣到$500. 好彩我部係美版, 先冇咁傷. 小數怕長計, 第時psv 減價, 以後都唔會再玩任天堂.
HON HON 04:19 PM 12-20-11
其實啱玩/想玩又afford得起就買law, 唔關減價事.
N0T51B 05:07 PM 12-20-11
上嚟呻一兩句唔係問題
不過真係唔鍾意嘅話就落樓下買賣專區攪掂佢
雖知喺過往類似嘅post最後都演變成罵戰
kwankwan 05:11 PM 12-20-11
作者: 阿悶.:
mario 3d land 勁快打爆機
玩埋裏關咪同以前d mario長度差唔多~~
W!LL 05:25 PM 12-20-11
孖車今次落左好多心機响個賽道設計方面, mission呢d..做過左就算,
我寧願佢車種、賽道方面落多d心機整好過喇
N0T51B 05:38 PM 12-20-11
作者: W!LL:
孖車今次落左好多心機响個賽道設計方面, mission呢d..做過左就算,
淨係60fps已經抵讚
我唯一唔滿意係Wii resort island 2個bug
online玩個個都犯規,為贏而贏, 搞到無哂意思
cknjoshua 05:43 PM 12-20-11
唔係有人提有mission
我都差d唔記得左有

今集主打wifi對戰
流暢度比nds高
community官方又出左好多搞笑如蕉皮/炸彈場等

至於mh...話明係g系列...當然同3係咁上下
DQGUNDAM 06:03 PM 12-20-11
--->MK7 冇左mission mode, mario 3d land 勁快打爆機, cut cost cut 到出曬面, Monster Hunter仲離譜, 炒冷飯都賣到$500

MK7:唔講,因為唔記得MISSION MODE,或者得閒時揾番舊既MK出黎回想下

mario 3d land: 你唔玩佢其它野無計喎,好多GAME"爆機"後都有野玩/挑戰/完成,你唔玩呢D內容而只係玩"爆機"既話唔係隻GAME既問題LAW

Monster Hunter:無代理無計,加上YEN算數高,係要捱貴GAME
fantasy俊仔 10:49 PM 12-20-11
轉寄果邊無啦啦收到nintendo 有件野100g 既?
有冇人知咩來, 我最近只有申請抽機換下載光神話
Suda 10:55 PM 12-20-11
作者: fantasy俊仔:
金/白金會員特典?
W!LL 10:57 PM 12-20-11
會員卡?
fantasy俊仔 11:08 PM 12-20-11
作者: Suda:
金/白金會員特典?
會員卡?
有d 咁o既野?!

唔該晒, 收咗睇下係咪先
golan 11:20 PM 12-20-11
有d 咁o既野?!

我都收到,想知乜野黎
W!LL 11:52 PM 12-20-11
作者: Suda:
金/白金會員特典?
如果係10月1日打後先登記應該唔係特典
有d 咁o既野?!

如果你係新申記真係有機會係會員卡, 但寄返黎好金喎, 有冇其他野要寄?
irismong 12:18 AM 12-21-11
我都又收到...不過我係舊會員喇wor...
都唔知佢做乜鬼= =
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38 78 128  ... 最後

返回主題版面