Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-13-11, 05:10 PM   #526
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
有冇大大近排玩播3D片?
呢家日日係"公車"DL啲人自轉嘅3D片,有D真係好正,連亞X達3D都有,雖然每段唔可以超過10分鐘
但整體問題不大!今日仲特登去買左張32GB咭放片!
我覺得今次任記呢個更新裡面最正呢個功能,但可惜冇一個好嘅轉片程式或方法
睇完教學都唔知佢講乜...始終轉出來啲片太參差,想有人教下自轉玩下

舊 12-13-11, 05:28 PM   #527
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
去邊度DL? @@

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 05:36 PM   #528
神名レオ
Game Master
紅蓮團

PSN  IDleoayu
引用:
作者: irismong 查看文章
去邊度DL? @@
iris兄收PM,希望多D人研究下

舊 12-13-11, 05:48 PM   #529
天涯笑笑生
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2010
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
iris兄收PM,希望多D人研究下
同問請問在那里DL╯﹏╰
感謝

話說網上有3D片頻道,好似3D圖片那樣,一上去就看到嘛→_→
天涯笑笑生 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 06:30 PM   #530
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
去邊度DL? @@
巴哈哈拉版有
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...nA=3092&tnum=4

如果你有巴哈 account, 可以請樓主幫手轉

至於轉片 software, 我見好多人都努力試緊, 應該再等多一排就有
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 06:33 PM   #531
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
ttp://www.famitsu.com/news/201112/13006967.html
370k hardware, 3DS 史上最高銷量一周, 不過下兩個星期有機會更新紀錄

enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 10:14 PM   #532
Navism
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
3DS Friend Code0860 3619 1923
引用:
作者: enishi 查看文章
ttp://www.famitsu.com/news/201112/13006967.html
370k hardware, 3DS 史上最高銷量一周, 不過下兩個星期有機會更新紀錄

MH 強過Mario!!
Navism 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 10:36 PM   #533
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
岩岩去188打左兩轉刷到4個,2個人出緊機
之後返吉吉島再刷多個仲要今日生日

舊 12-13-11, 10:37 PM   #534
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
勇者2隻死神點打? 專登買左兩個黃色解毒, 跟住後面果個又唔斬得佢

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 10:38 PM   #535
天涯笑笑生

註冊日期: Jul 2010
引用:
作者: Navism 查看文章
可惜佢限制出貨, 如果唔係, 應該唔呢個數
天涯笑笑生 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 10:38 PM   #536
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
作者: W!LL 查看文章
勇者2隻死神點打? 專登買左兩個黃色解毒, 跟住後面果個又唔斬得佢
今日又撞到你喇, HAHA

PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

舊 12-13-11, 10:41 PM   #537
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
今日又撞到你喇, HAHA
3LV喇, 希望今日殺到隻死神

你咁快買左monhun

大乱闘X
舊 12-13-11, 10:48 PM   #538
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
3LV喇, 希望今日殺到隻死神

你咁快買左monhun
o係日本時買...
但係仲係未買隻孖車

話說可唔可以問下救人遊戲ii果度...
有火果關要點搞= ="
一入去個個都走哂佬

舊 12-13-11, 11:12 PM   #539
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: enishi 查看文章

聖誕三連發

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 11:52 PM   #540
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

3DS Circle Pad Pro: IGN Unboxing
ttp://www.youtube.com/watch?v=npVi7OM1vCk
引用:

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 11:59 PM   #541
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

「使って/試してみました ゲームグッズ研究所」【第276回】
http://game.watch.impress.co.jp/docs...12_497168.html

・3DS 任天堂「拡張スライドパッド」
・3DS HORI「マリオカート7 ハンドル for ニンテンドー3DS」

・PS3 HORI「ファイティングコマンダー3 PRO.」
・PS3 マッドキャッツ「FIGHTPAD Wireless for PlayStation3」
・PS3 HORI「タクティカルアサルトコマンダー3」
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 12:22 AM   #542
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
o係日本時買...
但係仲係未買隻孖車

話說可唔可以問下救人遊戲ii果度...
有火果關要點搞= ="
一入去個個都走哂佬
今日見日版孖車炒返上去$458, 痴線

我未入火果關, 未知
剛過死神果關, 原來要用2個coin買野

大乱闘X
舊 12-14-11, 12:33 AM   #543
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:

我未入火果關, 未知
我走果日都仲見有3980
不過手上yen已經無乜幾多淨, 所以先唔買

死神 ._.? 你行既路線可能同我唔同 orz!

orz, 救命, 我以為level唔夠啦, 有個已經level 10入黎既都走佬 = =
天呀

舊 12-14-11, 01:43 AM   #544
cknjoshua
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
3DS Friend Code2492 4092 0397
引用:
我走果日都仲見有3980
不過手上yen已經無乜幾多淨, 所以先唔買

死神 ._.? 你行既路線可能同我唔同 orz!

orz, 救命, 我以為level唔夠啦, 有個已經level 10入黎既都走佬 = =
天呀
會唔會係要用藍色出水魔法呀!??

引用:

我未入火果關, 未知
mk今日仲賣緊$399
cknjoshua 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 01:58 AM   #545
winsonandcyndi

註冊日期: Feb 2007
3DS Friend Code1805 2275 4418
引用:
作者: neo2046 查看文章
「使って/試してみました ゲームグッズ研究所」【第276回】
http://game.watch.impress.co.jp/docs...12_497168.html

・3DS 任天堂「拡張スライドパッド」
・3DS HORI「マリオカート7 ハンドル for ニンテンドー3DS」

・PS3 HORI「ファイティングコマンダー3 PRO.」
・PS3 マッドキャッツ「FIGHTPAD Wireless for PlayStation3」
・PS3 HORI「タクティカルアサルトコマンダー3」
哇 原來個钛盤有LR 制!!!又唔錯喔

美版3DS FC:Winson : 3995-7221-3180

Pokémon BW2 FC
Pokémon B2:5458-5831-0895
Pokémon W2 US VER. 2280-4585-8878
winsonandcyndi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 02:01 AM   #546
cknjoshua
Crazy Gamer

引用:
呢家日日係"公車"DL啲人自轉嘅3D片,有D真係好正,連亞X達3D都有,雖然每段唔可以超過10分鐘
我覺得今次任記呢個更新裡面最正呢個功能,但可惜冇一個好嘅轉片程式或方法
睇完教學都唔知佢講乜...始終轉出來啲片太參差,想有人教下自轉玩下
等下...

而家果d我都唔識用= ="
睇過avatar真心覺得唔錯

引用:
作者: assy 查看文章
岩岩去188打左兩轉刷到4個,2個人出緊機
之後返吉吉島再刷多個仲要今日生日
勁...咁都擦到生日人

引用:
mh一向都賣得
不過又無諗過咁多人跟機出
睇debut...真係加左單...本身話42萬出貨only

mario一向都係百幾萬咁去...慢慢賣
任記最賣得都仲係pkmon....

期待下週psv既debut會係點

此篇文章於 12-14-11 02:05 AM 被 cknjoshua 編輯。
舊 12-14-11, 02:21 AM   #547
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
>x<

E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
舊 12-14-11, 02:27 AM   #548
cknjoshua
Crazy Gamer

其實eshop DL落黎果d game片點樣可以做backup
雖然係低質片...但都想問下
因為開3ds個folder只係一埋0000000,avd14781等數字+英文組合既data

現在唔識儲下...又近又乜用...game都買埋/果隻game都唔會買
費事浪費格數delete哂...
舊 12-14-11, 02:29 AM   #549
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
作者: cknjoshua 查看文章
其實eshop DL落黎果d game片點樣可以做backup
雖然係低質片...但都想問下
因為開3ds個folder只係一埋0000000,avd14781等數字+英文組合既data

現在唔識儲下...又近又乜用...game都買埋/果隻game都唔會買
費事浪費格數delete哂...
可以購買紀錄DL返,如冇意外

舊 12-14-11, 03:06 AM   #550
NEAR
Ultimate Gamer
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
都唔可以咁講,
m7出左陣對mh都有加乘既,
而且玩開mk既可能係之前既smb買左機。

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 Nintendo New 3DS LL 日版 maxwellduo 買賣專區 0 04-30-15 10:08 AM
出售 全新 任天堂 Nintendo 日版 白色 New 3DS Terry Sham 買賣專區 0 12-25-14 01:34 PM
[3DS] Nintendo 3DS 綜合情報討論區 01 neo2046 手提遊戲機討論版 1020 03-02-11 01:10 AM
[3DS] Nintendo 3DS 情報區 vol.2 neo 手提遊戲機討論版 1149 02-16-11 02:04 AM

現在的時間是 11:52 AM

手機版 | APP版